Diğer ürünler satıldı buzdolabı var sadece suan acil satılık onun da fiyatını düşürdüm .. 5 yıl kullanıldı arçelik no frost buzdolabı sorunu yok 250 tl istanbul anadolu yakası
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
400 tl masa ve sandalyeler acil satılıktır .. o yüzden bu fiyatlar rondomuz fazla yok malesef ..Masa ve sandalyeler ne kadar. Birde rondo dograyıcı varmı?
Pc masası var üstü dolaplı , 3 kapılı 2 çekmeceli genç odası dolabı meşe ve fıstık yeşili rengi orta kapısında ayna var , resim atıyorum birazdan uygun sa sizedolap varmı acaba ben banyo dolabi veya büyük dolap arıyorum varsa resim atarmisiniz
açılmıyor norml 6 kişilik boyutunda değil daha büyük bir masa biz 10 kişi çok rahat yemek yemiştik .. 12-13 kişiye kadar rahat yenebilir şekilde bir masaMasa acılıp kapanıyomu peki?kayınvaldemlere almayı düşünüyorumfa
şifonyer suan yukarda kaldırmıştık yarın falan çekebilirim onuve fiyatini tabi ve sifonyerin resmini gorebilirmiyim begenirsem ücret de ödeyebilirm
Kayınvaldeme foto gösterir olumlu olursa dönerim size sandalyeyide görebikirmiyimaçılmıyor norml 6 kişilik boyutunda değil daha büyük bir masa biz 10 kişi çok rahat yemek yemiştik .. 12-13 kişiye kadar rahat yenebilir şekilde bir masa
daha çok banyo dolabı şeklinde arıyorum arkadaşım ama kiler gibi kullandığım odaya koymak için hem temizlik hem kuru gıdalaei koymak için o uygun olmaz bana sanırım Teşekkürler bol satişlarPc masası var üstü dolaplı , 3 kapılı 2 çekmeceli genç odası dolabı meşe ve fıstık yeşili rengi orta kapısında ayna var , resim atıyorum birazdan uygun sa size
böyle bir şifonyer rengi krem li birşey bu kadar yeni değil tabiki kullandık baya uzun süre onun için ücret talep etmiyorumve fiyatini tabi ve sifonyerin resmini gorebilirmiyim begenirsem ücret de ödeyebilirm
peki sağolun iyi akşamlar :)şifonyer suan yukarda kaldırmıştık yarın falan çekebilirim onu
ben
daha çok banyo dolabı şeklinde arıyorum arkadaşım ama kiler gibi kullandığım odaya koymak için hem temizlik hem kuru gıdalaei koymak için o uygun olmaz bana sanırım Teşekkürler bol satişlar
güzelmis evet ama bi bunun için kargoda olmaz çünkü dolap olsaydi almayi isterdim ben eskisehrdeym çünküböyle bir şifonyer rengi krem li birşey bu kadar yeni değil tabiki kullandık baya uzun süre onun için ücret talep etmiyorumEki Görüntüle 1741736
Anladım evet olmaz o yüzden istanbul içi daha iyi olur götürüp bırakabilirim..güzelmis evet ama bi bunun için kargoda olmaz çünkü dolap olsaydi almayi isterdim ben eskisehrdeym çünkü![]()
size iyi satışlar diyim o zaman :)Anladım evet olmaz o yüzden istanbul içi daha iyi olur götürüp bırakabilirim..
Yok pc dolabı ayrı .. Benim dediğim 3 kapaaklı norml bir dolap çekip atayım resmini istersenizpc masası olduğu için uygun değil bana çünkü ben artık evimde hiç dolabım yok baya sıkintı oluyo dolap alırsamda kapaklarindan baska bir sey görmemeliyim![]()