• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli çiftin taşınma nedeniyle satılık ev eşyaları (açıklamayı okuyun llütfen/satılmıştır

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
86
53
31
Diğer ürünler satıldı buzdolabı var sadece suan acil satılık onun da fiyatını düşürdüm .. 5 yıl kullanıldı arçelik no frost buzdolabı sorunu yok 250 tl istanbul anadolu yakası

Eklentiler

• IMG_9918.webp
    IMG_9918.webp
    10 KB · Görüntüleme: 439
  • IMG_9933.webp
    IMG_9933.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 369
  • IMG_9934.webp
    IMG_9934.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 335
  • IMG_9935.webp
    IMG_9935.webp
    11 KB · Görüntüleme: 368
  • IMG_0107.webp
    IMG_0107.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
Başka şeyler de var ne aradığınızı yazarsanız ona göre fotoğraf çekip atabiliriimm ... 1 hafta içinde taşınma olacaktır ..

Masa ve sandalyeler ne kadar. Birde rondo dograyıcı varmı?

dolap varmı acaba ben banyo dolabi veya büyük dolap arıyorum varsa resim atarmisiniz

ve fiyatini tabi ve sifonyerin resmini gorebilirmiyim begenirsem ücret de ödeyebilirm

Masa acılıp kapanıyomu peki?kayınvaldemlere almayı düşünüyorumfa

dolap varmı acaba ben banyo dolabi veya büyük dolap arıyorum varsa resim atarmisiniz
Pc masası var üstü dolaplı , 3 kapılı 2 çekmeceli genç odası dolabı meşe ve fıstık yeşili rengi orta kapısında ayna var , resim atıyorum birazdan uygun sa size

açılmıyor norml 6 kişilik boyutunda değil daha büyük bir masa biz 10 kişi çok rahat yemek yemiştik .. 12-13 kişiye kadar rahat yenebilir şekilde bir masa
Kayınvaldeme foto gösterir olumlu olursa dönerim size sandalyeyide görebikirmiyim

ben
Pc masası var üstü dolaplı , 3 kapılı 2 çekmeceli genç odası dolabı meşe ve fıstık yeşili rengi orta kapısında ayna var , resim atıyorum birazdan uygun sa size
daha çok banyo dolabı şeklinde arıyorum arkadaşım ama kiler gibi kullandığım odaya koymak için hem temizlik hem kuru gıdalaei koymak için o uygun olmaz bana sanırım Teşekkürler bol satişlar

ben

daha çok banyo dolabı şeklinde arıyorum arkadaşım ama kiler gibi kullandığım odaya koymak için hem temizlik hem kuru gıdalaei koymak için o uygun olmaz bana sanırım Teşekkürler bol satişlar

Koyabilirsiniz çok büyükçe bir dolap değil banyo dolabı değil ama ardiyeniz ya da kileriniz varsa koyabilirsiniz

pc masası olduğu için uygun değil bana çünkü ben artık evimde hiç dolabım yok baya sıkintı oluyo dolap alırsamda kapaklarindan baska bir sey görmemeliyim:(

pc masası olduğu için uygun değil bana çünkü ben artık evimde hiç dolabım yok baya sıkintı oluyo dolap alırsamda kapaklarindan baska bir sey görmemeliyim:KK43:
Yok pc dolabı ayrı .. Benim dediğim 3 kapaaklı norml bir dolap çekip atayım resmini isterseniz

Back