bende buraya deyinicektim :)) sadece bu cümle komik geldi yani başlarına gelen olaya akıl erdiremedim tabii böyle bişey olurmu yaa alla alla ..Bu haberin en trajik cümlesi : "Başından geçen olayı anlatan Ali Isırkan çifti, "Ankara’ya dönmek için bir çok otobüs firması vardı, ama biz elit olduğu için dayak yediğimiz firmayı seçtik."
Bu haberin en trajik cümlesi : "Başından geçen olayı anlatan Ali Isırkan çifti, "Ankara’ya dönmek için bir çok otobüs firması vardı, ama biz elit olduğu için dayak yediğimiz firmayı seçtik."
Elit bir şekilde dayak yemişler..
bende buraya deyinicektim :)) sadece bu cümle komik geldi yani başlarına gelen olaya akıl erdiremedim tabii böyle bişey olurmu yaa alla alla ..
Evet , maalesef öyle olmuş. Olayı ispatlamak için sonraki aşamada güvenlik kamerası kaydı isteyecektir muhtemelen avukatları , kayıt bulunursa tabi. Takipsizlikle sonuçlanmaz umarım bu dava.
Bence firma kamera kayıtlarını çoktan yok etmiştir,eğer şimdiye kadar almadılarsa.
Veya kamera var ise ve gerçekten çalışıyorsa.
Olay ispatlanır ise umarım firma bilgileri de paylaşılır ve sağlam bir ceza kesilir firmaya.
Firma ismini açıklasalar iyi olur tabi.Bizde öğrenelim şu elit dayak atan firmayı.
Katılıyorum. Vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunamaması ne acı.[/QUO
Firmanın adını farklı bir haber sitesinde Ulusoy olarak yazmışlar.
Firmanın adını farklı bir haber sitesinde Ulusoy olarak yazmışlar.
Aklıma bu firma gelmemişti açıkçası. Eğer doğruysa yeni vip bilet tanımlarına elit dayak müessesemizin ikramıdır yazdırırlar artık.
Umarım firma duyarlı davranır ve olaya sebebiyet veren , dahil olan çalışanların ilişiğini kese
Aklıma bu firma gelmemişti açıkçası. Eğer doğruysa yeni vip bilet tanımlarına elit dayak müessesemizin ikramıdır yazdırırlar artık.
Bence duyarlı davranır,köklü bir firma Ulusuoy böyle olumsuz bir olayla anılmak isteyeceğini sanmıyorum.