- Konu Sahibi timeless777
-
Benim istediğim böyleMasa modellerini görmeden gözümde canlandıramayacağım
Sizin istediğiniz böyle mi?
Eki Görüntüle 3360124
Onların istediği de böyle mi?
Eki Görüntüle 3360125
Eki Görüntüle 3360126
Sondaki masalar bir tık daha küçük görünüyor ama uzatılınca ve zorlayınca 8 sandalye ile oturulabiliyor hatta çok zorlayınca 10 da oluyorSondaki gibiler bana daha hoş geliyor ve kaba değil. Masalar çoğu evde gereksiz yer kaplıyor.
Açılabilir bakıyoruz zaten ama sizce maksimum 6 kişilik olan bir masa yeterli miAçılabilir daha mantıklı salonu daraltmaz.
Sandalye sayısı ikisinin de dört. İki masanın bacakları arasındaki mesafe birbirine yakın. Eviniz belliyse ona göre karar verin.Benim istediğim böyleEki Görüntüle 3360150
Onların istediği bu
Eki Görüntüle 3360153
Kısacası ben diyorum ki 6-8 kişilik masa alalım, onlar dyor ki 4-6 kişilik
Açılabilir bakıyoruz zaten ama sizce maksimum 6 kişilik olan bir masa yeterli mi
Yetersiz bence, siz de cok büyük bir masa istemiyorsunuz sonuçta ama onlarin istediği masa mutfak masasi gibi küçük.Açılabilir bakıyoruz zaten ama sizce maksimum 6 kişilik olan bir masa yeterli mi
Sizin baktığınız 6 kişilik diye geçiyor açılınca 8 kişilik diğeri 4 kişilik 6 kişilik olan abartı büyük değil hem daha şık ve kolaylıkAçılabilir bakıyoruz zaten ama sizce maksimum 6 kişilik olan bir masa yeterli mi
Yetmez sen bana sor sığmıyo tabaklar masanın eni kaç? Benim servis tabaklarım devasa kenarlarını az çıkarttırıyorum masadan ortaya büyük salata tabağı koyabilmek için. Ki dünyanın en mutfak sevmeyen en yalın sofralarını kuran insanıyımdır yani.Açılabilir bakıyoruz zaten ama sizce maksimum 6 kişilik olan bir masa yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?