Gelinliginiz, saciniz, dugununuz, damatlik, pasta vs...... hersey istediginiz gibi mi oldu? Yoksa icinizde kalan bi seyler varmi?
Su olsun isterdim ama olmadi dediginiz oluyor mu?
Yok hersey cok guzel oldu mu diyorsunuz?Şeniz
Ilk cevap benden olsun bakalim :
Allah a sukur hersey istedigim gibi oldu. Sacim guzeldi, dugun harikaydi (malesef dugun gunu cenaze vardi koyde) ama ona ragmen guzeldi. Gelinligim tam istedigim gibi......tek kelimeyle hersey mukemmeldiiiii
Sadece resmi nikahin dugun gunu olmasini isterdim, olmadi, olsun ben mutluyum.
gelinliğim çok güzeldi saçımıda çok güzel yaptı kuaför yaş pastamı 19 kat yapıcaklarsı 10 kat geldi ona canım sıkıldı biraz düğünüm gündüz oldugu için pek hoşuma gitmedi (( birde kına gecemde havai fişek attıracaktı kocam attırmadı her havai fişşek atıldıgında içim cız ediyo içimde kaldı (((
babacım çok istemişti evlenmemi, düğünümüzde herkes coşacak eğlenecek demişti... olmadı, ömrü yetmedi...
onun dışında herşey kusursuzdu, planladığım gibiydi hamdolsun hiçbi aksilik olmadı...
bunun da babacımın yardımıyla olduğuna inanıyorum zaten...
hamdolsun evliliğim de düğünüm gibi, içimde keşkeler bırakmıyor...
Allaha sükür hersey istedigim gibi oldu..hihoyyyt
gelinligim son anda benim istedigim gibi oldu..Çok üzgünüm çoook
kina gecem zaten mükemmeldi..havai fisekten süpriz pastaya,süpriz sanatciya...
dügündeki bebek paketi ayri bi güzeldi..süprizzzzz
icimde kalan tek sey esimin uyuz kuzenine tekme tokat girememem..kiza uyuz oluyorum kaydirigubbakcemile klava: :1closedeyes:
Benim de gelinliğim saçım herşey istediğim gibiydi. Çılgınlar gibi eğlendim düğünümde.hihoyyytKimseyi gözüm gözmedi.Arkadaşlarımın hepsi düğünümde çok eğlendiklerini söylüyor.Çok mutlu oluyorum.Benim haberim yoktu.Eşim limuzin kiralamış.Gelin almaya geldiler.Ben ağlıyorum.Bi baktım limuzin:lepi: Çok hoşuma gitmişti.Bi tek Rumeli Dans Ekibi çıkacaktı düğünde.Biz takı odasından çıktık.Bi baktım ki 2 yetişkin kız gerisi çocuk:roflol: Okadar para aldılar ama ekipten sadece 2 kişiyi göndermişler.Gerisini çocuk göndermişler.Onlar da bilmiyor.Bi an bi çöktüm ama okadar mutluyduk ki üstünde durmadık.Rüya gibi geçti herşey.Allah herkese sevdiği insanla evlenmeyi nasip etsin.Allah hiçbirimizi sevdiğinden ayırmasın.
benimde herşeyim süppeerdiiiii .:1rolleyes: hiç bişey içimde kalmadı...gelinliğim,saçım,makyajım , düğünüm herşey herşeyyy çok güzeldi.istediğimdende çok güzel oldu herşey.:lepi:
herkes çok beğendi . 2 ay olcak ne çabuk geçti günlerkaydirigubbakcemile5
bende yeni evlendim.1 ay oldu.herşeyim istediğim gibi oldu hatta saçım ve gelinliğim istediğimden daha güsel oldu diyebilirim tabi makyajımda iyiydii..
Ben evleneli 23 gün oldu. Küçüklüğümden beri HEP gelin olmak istediğim için fazla beklentimin olacağını ve hayal kırıklığına uğrayabileceğimi sanmıştım. Şükürler olsun ki yanıldım, düğünde ne pistten indim, ne de kınamda fazlaca ağladım, ve yurtdışındaki (nerdeyse) bütün aileminde bu güzel günümü benimle paylaşabilmelerine ÇOOOK sevindim. Benim düğünüm her zaman hatırlayacağım Çok güzel iki günden oluşuyor; kına ve düğün... Kınama sürpriz köçek dahi geldi Ayrıca Ankara'da bir numara olan kına ustası arkadaşım ellerime kınadan 4 yapraklı yonca stilini çizdi, görenlerin çok hoşuna gitti. Düğünümde de eşimin bana hazırlamış olduğu en romantik şarkılarımız vardı, hatta heyecandan girişte duağımı kapatmayı unuttuk, yani kısacası çocuklarıma ilerde anatabileceğim en güzel günlerimden ikisini en mutlu şekilde yaşadım, Beni tanıyanlara göre "Gözlerimin içi gülüyormuş" o günler