- 12 Ekim 2008
- 6.662
- 2
- 15.101
- 773
- Konu Sahibi Melisa Pamuk
-
Diğer alternatifleri de açık tutmak adına evliliği ile ilgili herhangi bir paylaşım yapmamış. Arkadaşlarına da paylaşmayın dememiştir herhalde, demek ki onlar da bu şekilde davranmak normal. Yani artık çok düşünecek, kafaya takacak bir mevzu kalmamış sizin için.Adam benimle görüşürken zaten nişanlıymış. Biz konuşmayı keseli 4 ay oldu ve bana biz seninle evlensek ailelerimiz farklı şehirde üstelik annemde tesettürlü gelin istiyor dedi. İşte senden etkilendim ama bizim aile dindar ve bu ailede büyük olay olur falan dedi. Bende sen bilirsin dedim ama kendi istediği hayatı yaşamasını istediğimi söyledim. Ve ona o zaman her şeyden habersiz ailenin bulduğu kız ile evlenirsen bir ömür mutlu mu olacaksın dedim benim çevremde böyle insanlar var ya boşanıyorlar ya da bir ömür hapismiş gibi yaşayıp kendileri yüzünden çocuklarıda mutsuz oluyor dedim. Aylar sonra öğrendim ki adam zaten nişanlıymış.. üstelik 5 gün önce evlendi. Evlendiğini arkadaşlarımın stalk yeteneği sayesinde öğrendik. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Hala yüzüme bakma cesareti var. Adamın arkadaşları bile düğüne gidip adamı etiketleyip paylaşmadılar sanki davete katılmış gibi gittiler. Adam zaten benimle instagramda hala takipleşiyordu ve paylaşmadı hiç bir şey paylaşmadı. İş yerindekiler diğer arkadaşları niye oraya gitti sorarken bunun tesadüfen evlendiğini öğrendi.Herkes şaşırdı işte zorla mı evlendi anlamadık ki dediler. Birde yüzük yok düğün fotosunda var ama yüzüğü yok elinde parmağında bu nasıl iş anlamadım
en iyisini yaptın bu tarz adamlardan uzak kalmak lazım. evet bilemezdiniz haklısınız ama kafanıza takmaya değecek bir tip değil. karısını da aldatır bu arada onu da yakında duyarsınız yada size muhakkak ulaşmak isteyecektir. evliliğimde mutlu değilim ayrı yatıyorumlar :)Zaten yoluma bakıyorum ama onu başka bir yere koymuşum hiç beklemiyordum ve insan merak ediyor stalklamıyorum artık. Evlendiğini öğrendiğim an sildim sosyal medyadan zaten
Herkes şaşırdı işte zorla mı evlendi anlamadık ki dediler.
Bunu bende biliyorum ancak bende tamamen silindi engellendi asla ulaşamazen iyisini yaptın bu tarz adamlardan uzak kalmak lazım. evet bilemezdiniz haklısınız ama kafanıza takmaya değecek bir tip değil. karısını da aldatır bu arada onu da yakında duyarsınız yada size muhakkak ulaşmak isteyecektir. evliliğimde mutlu değilim ayrı yatıyorumlar :)
böyle tipler için engel olmaz :) bir şekilde ulaşmaya çalışır başka numaradan arar, karşına bir şekilde çıkar.Bunu bende biliyorum ancak bende tamamen silindi engellendi asla ulaşamaz
zaten aynı yerde çalışıyoruz ve hala gözlerime bakıyor işi olmadığı halde yanımdan geçiyor ve herkes hayırlı olsun falan dedi ben dönüp ne baktım ne de hayırlı olsun dedim. İçimden onu allaha havale edip hayırlı olsun dedim o kadar Allah biliyor içimizi Rabbim herkesi evinde mutlu etsin ama o yaşattığını yaşasınböyle tipler için engel olmaz :) bir şekilde ulaşmaya çalışır başka numaradan arar, karşına bir şekilde çıkar.
Allahından bulsun siz doğru olduğunuz için doğru da sizi bulacaktır mutlaka endişe etmeyinzaten aynı yerde çalışıyoruz ve hala gözlerime bakıyor işi olmadığı halde yanımdan geçiyor ve herkes hayırlı olsun falan dedi ben dönüp ne baktım ne de hayırlı olsun dedim. İçimden onu allaha havale edip hayırlı olsun dedim o kadar Allah biliyor içimizi Rabbim herkesi evinde mutlu etsin ama o yaşattığını yaşasın
Karısı değilseniz sizene yüzük takmayışından paylaşım yapmayışından? Siz evli bi adama yüz vermek istiyorsunuz diye adam karısını önemsemiyor zorla evlendirildi kesin dememizi mi bekliyorsunuz adam evli uzak durmanız sizin hayrınıza.Adam benimle görüşürken zaten nişanlıymış. Biz konuşmayı keseli 4 ay oldu ve bana biz seninle evlensek ailelerimiz farklı şehirde üstelik annemde tesettürlü gelin istiyor dedi. İşte senden etkilendim ama bizim aile dindar ve bu ailede büyük olay olur falan dedi. Bende sen bilirsin dedim ama kendi istediği hayatı yaşamasını istediğimi söyledim. Ve ona o zaman her şeyden habersiz ailenin bulduğu kız ile evlenirsen bir ömür mutlu mu olacaksın dedim benim çevremde böyle insanlar var ya boşanıyorlar ya da bir ömür hapismiş gibi yaşayıp kendileri yüzünden çocuklarıda mutsuz oluyor dedim. Aylar sonra öğrendim ki adam zaten nişanlıymış.. üstelik 5 gün önce evlendi. Evlendiğini arkadaşlarımın stalk yeteneği sayesinde öğrendik. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Hala yüzüme bakma cesareti var. Adamın arkadaşları bile düğüne gidip adamı etiketleyip paylaşmadılar sanki davete katılmış gibi gittiler. Adam zaten benimle instagramda hala takipleşiyordu ve paylaşmadı hiç bir şey paylaşmadı. İş yerindekiler diğer arkadaşları niye oraya gitti sorarken bunun tesadüfen evlendiğini öğrendi.Herkes şaşırdı işte zorla mı evlendi anlamadık ki dediler. Birde yüzük yok düğün fotosunda var ama yüzüğü yok elinde parmağında bu nasıl iş anlamadım
o anlamda sormadım tabiki lütfen söylemlerinize dikkat edin merak ettim hepsi buKarısı değilseniz sizene yüzük takmayışından paylaşım yapmayışından? Siz evli bi adama yüz vermek istiyorsunuz diye adam karısını önemsemiyor zorla evlendirildi kesin dememizi mi bekliyorsunuz adam evli uzak durmanız sizin hayrınıza.
Allah razı olsun çok sağ olun amin inşallahAllahından bulsun siz doğru olduğunuz için doğru da sizi bulacaktır mutlaka endişe etmeyin
Düştüğünüz durum kötü olmuş bilmeden vakit geçirmişsiniz zamanında ama zaten en başından beri ikinci kadınmışsınız bunu siz bilemezdiniz tabi ama karşınızdaki beş para etmez birinin teki çıkmış. Kendinize saygınız var ise merak etmeyi bırakıp bir an önce atlatın ve yolunuza bakın. Hiçbir kadın böyle bir insanı haketmiyor karısı da görür yakında gerçek yüzünüo anlamda sormadım tabiki lütfen söylemlerinize dikkat edin merak ettim hepsi bu
Düştüğünüz durum kötü olmuş bilmeden vakit geçirmişsiniz zamanında ama zaten en başından beri ikinci kadınmışsınız bunu siz bilemezdiniz tabi ama karşınızdaki beş para etmez birinin teki çıkmış. Kendinize saygınız var ise merak etmeyi bırakıp bir an önce atlatın ve yolunuza bakın. Hiçbir kadın böyle bir insanı haketmiyor karısı da görür yakında gerçek yüzünü
Evli barklı adamı stalklamayı bırakın...Adam benimle görüşürken zaten nişanlıymış. Biz konuşmayı keseli 4 ay oldu ve bana biz seninle evlensek ailelerimiz farklı şehirde üstelik annemde tesettürlü gelin istiyor dedi. İşte senden etkilendim ama bizim aile dindar ve bu ailede büyük olay olur falan dedi. Bende sen bilirsin dedim ama kendi istediği hayatı yaşamasını istediğimi söyledim. Ve ona o zaman her şeyden habersiz ailenin bulduğu kız ile evlenirsen bir ömür mutlu mu olacaksın dedim benim çevremde böyle insanlar var ya boşanıyorlar ya da bir ömür hapismiş gibi yaşayıp kendileri yüzünden çocuklarıda mutsuz oluyor dedim. Aylar sonra öğrendim ki adam zaten nişanlıymış.. üstelik 5 gün önce evlendi. Evlendiğini arkadaşlarımın stalk yeteneği sayesinde öğrendik. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Hala yüzüme bakma cesareti var. Adamın arkadaşları bile düğüne gidip adamı etiketleyip paylaşmadılar sanki davete katılmış gibi gittiler. Adam zaten benimle instagramda hala takipleşiyordu ve paylaşmadı hiç bir şey paylaşmadı. İş yerindekiler diğer arkadaşları niye oraya gitti sorarken bunun tesadüfen evlendiğini öğrendi.Herkes şaşırdı işte zorla mı evlendi anlamadık ki dediler. Birde yüzük yok düğün fotosunda var ama yüzüğü yok elinde parmağında bu nasıl iş anlamadım
Erkekler yüzük takmıyor pek, sevmiyorlar. Çok az öyle yüzükle gezen adam. Kıskanç olduğu için, eşi çok göz önünde olmayı sevmediği için ya da her şeyi ortada yaşamayı tercih etmedikleri için fotoğraf paylaşmamış olabilirler, arkadaşları da bu karara saygı duymuştur. Adam neticede evlenmiş gitmiş, sizin anlamanız gereken bir şey yok ortada, bunlardan çıkaracağınız anlam da bi işinize yaramayacak. Salın.Adam benimle görüşürken zaten nişanlıymış. Biz konuşmayı keseli 4 ay oldu ve bana biz seninle evlensek ailelerimiz farklı şehirde üstelik annemde tesettürlü gelin istiyor dedi. İşte senden etkilendim ama bizim aile dindar ve bu ailede büyük olay olur falan dedi. Bende sen bilirsin dedim ama kendi istediği hayatı yaşamasını istediğimi söyledim. Ve ona o zaman her şeyden habersiz ailenin bulduğu kız ile evlenirsen bir ömür mutlu mu olacaksın dedim benim çevremde böyle insanlar var ya boşanıyorlar ya da bir ömür hapismiş gibi yaşayıp kendileri yüzünden çocuklarıda mutsuz oluyor dedim. Aylar sonra öğrendim ki adam zaten nişanlıymış.. üstelik 5 gün önce evlendi. Evlendiğini arkadaşlarımın stalk yeteneği sayesinde öğrendik. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Hala yüzüme bakma cesareti var. Adamın arkadaşları bile düğüne gidip adamı etiketleyip paylaşmadılar sanki davete katılmış gibi gittiler. Adam zaten benimle instagramda hala takipleşiyordu ve paylaşmadı hiç bir şey paylaşmadı. İş yerindekiler diğer arkadaşları niye oraya gitti sorarken bunun tesadüfen evlendiğini öğrendi.Herkes şaşırdı işte zorla mı evlendi anlamadık ki dediler. Birde yüzük yok düğün fotosunda var ama yüzüğü yok elinde parmağında bu nasıl iş anlamadım
Stalk değil bu. Hoşlandım ve sevdim ama kandırıldığımı anladım.Düştüğüm durum kırıcı ve istiyorum ki o da aynısını yaşasın gerçekten evlendiğinin farkındayım.Ön yargılı olmayı bırakın.Metres olmak gibi bir niyetim yok kısa sürede ondan hoşlandım ve ilgisinin sadece bana olduğuna inandım.Kandırıldım.Ve şimdiye kadar boşuna üzüldüğümü farkettim.İstiyorum ki bugün arefe günü en kısa sürede yaşattığını yaşasın.Bedduada etmem Allaha havale ediyorum.Bu kırıcı bir durum ben her karşıma çıkan insanda bunu aklıma getireceğim bana ne kadar büyük bir zarar verdiğini anlayın lütfen.Sorun onunla bir ilişki yaşayamamam değil sorun benim bundan sonra onun gibi değmeyecek biri yüzünden kimseye kolay kolay güvenemicek olmam.Evli barklı adamı stalklamayı bırakın...
Anlam çıkarmak değilde ne bileyim benim etrafımda da ilşkisini göz önünde yaşamayan insanlar var ve yüzük takıyorlar.O değil aynı iş yerindeyiz insan beni geçin yani orada bir sürü kişiyle çalıştın işini hallettiler bErkekler yüzük takmıyor pek, sevmiyorlar. Çok az öyle yüzükle gezen adam. Kıskanç olduğu için, eşi çok göz önünde olmayı sevmediği için ya da her şeyi ortada yaşamayı tercih etmedikleri için fotoğraf paylaşmamış olabilirler, arkadaşları da bu karara saygı duymuştur. Adam neticede evlenmiş gitmiş, sizin anlamanız gereken bir şey yok ortada, bunlardan çıkaracağınız anlam da bi işinize yaramayacak. Salın.
Tamam da neden uzatıyorsun, bitti gitti önüne bak , en güzel intikam harika bir hayat yaşamaktır, sen şuanda kafayı ona takmışsın ve bu zaman kaybı, o zaten belasını bulur sen kendine bak ...Stalk değil bu. Hoşlandım ve sevdim ama kandırıldığımı anladım.Düştüğüm durum kırıcı ve istiyorum ki o da aynısını yaşasın gerçekten evlendiğinin farkındayım.Ön yargılı olmayı bırakın.Metres olmak gibi bir niyetim yok kısa sürede ondan hoşlandım ve ilgisinin sadece bana olduğuna inandım.Kandırıldım.Ve şimdiye kadar boşuna üzüldüğümü farkettim.İstiyorum ki bugün arefe günü en kısa sürede yaşattığını yaşasın.Bedduada etmem Allaha havale ediyorum.Bu kırıcı bir durum ben her karşıma çıkan insanda bunu aklıma getireceğim bana ne kadar büyük bir zarar verdiğini anlayın lütfen.Sorun onunla bir ilişki yaşayamamam değil sorun benim bundan sonra onun gibi değmeyecek biri yüzünden kimseye kolay kolay güvenemicek olmam.
Uzatmıyorum da siz öyle yargılayınca açıklama gereği duydum. Artık kafama takmıyorum yolumdayım.Teşekkür ederim yorumunuz içinTamam da neden uzatıyorsun, bitti gitti önüne bak , en güzel intikam harika bir hayat yaşamaktır, sen şuanda kafayı ona takmışsın ve bu zaman kaybı, o zaten belasını bulur sen kendine bak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?