Yeni evlenen bir adam neden yüzük takmaz? Neden hiç bir sosyal medyasında aktif kullanmasına rağmen evlendiğini paylaşmaz?

Diğer alternatifleri de açık tutmak adına evliliği ile ilgili herhangi bir paylaşım yapmamış. Arkadaşlarına da paylaşmayın dememiştir herhalde, demek ki onlar da bu şekilde davranmak normal. Yani artık çok düşünecek, kafaya takacak bir mevzu kalmamış sizin için.

Kaç yıllık eşim yüzük takmaz, sosyal medyasinda bana dair hiçbir şey yok. Olmak zorunda değil.
Bahsettiğiniz kisi zaten nişanlıyken sizinle konuşarak nasıl bir karakterde olduğunu göstermiş. Üstüne evlenmiş artık neyi, ne için yaptığının bir önemi yok.
Bana aşıktı zorla evlendi triplerine girmeyin. Kaç tane dindar aileyi biliyorum, gerçekten isteyen istediğiyle bir şekilde evleniyor. Zorla evlendirme masallarını bırakalım bir kenara.

Zaten yoluma bakıyorum ama onu başka bir yere koymuşum hiç beklemiyordum ve insan merak ediyor stalklamıyorum artık. Evlendiğini öğrendiğim an sildim sosyal medyadan zaten
en iyisini yaptın bu tarz adamlardan uzak kalmak lazım. evet bilemezdiniz haklısınız ama kafanıza takmaya değecek bir tip değil. karısını da aldatır bu arada onu da yakında duyarsınız yada size muhakkak ulaşmak isteyecektir. evliliğimde mutlu değilim ayrı yatıyorumlar :)

Herkes şaşırdı işte zorla mı evlendi anlamadık ki dediler.

Bu saçma algıya inanan kendisini avutmak için bunu diyordur. Evlenen adama "zorla evlendi, ailesinin istediği ile baskıyla evlendi" algısı yeni çıktı galiba.

Hİçbir erkek baskıyla zorla dünyanın parasını verip beğenmediği sevmediği kadınla evlenmez. Şuan cicim aylarında evliliğin yatak odalarının tadını çıkartıyorlardır sizler bunu düşünürken. Karısının dibinde miyavlıyodur.

Bunu bende biliyorum ancak bende tamamen silindi engellendi asla ulaşamaz

böyle tipler için engel olmaz :) bir şekilde ulaşmaya çalışır başka numaradan arar, karşına bir şekilde çıkar.
zaten aynı yerde çalışıyoruz ve hala gözlerime bakıyor işi olmadığı halde yanımdan geçiyor ve herkes hayırlı olsun falan dedi ben dönüp ne baktım ne de hayırlı olsun dedim. İçimden onu allaha havale edip hayırlı olsun dedim o kadar Allah biliyor içimizi Rabbim herkesi evinde mutlu etsin ama o yaşattığını yaşasın

Allahından bulsun siz doğru olduğunuz için doğru da sizi bulacaktır mutlaka endişe etmeyin

Karısı değilseniz sizene yüzük takmayışından paylaşım yapmayışından? Siz evli bi adama yüz vermek istiyorsunuz diye adam karısını önemsemiyor zorla evlendirildi kesin dememizi mi bekliyorsunuz adam evli uzak durmanız sizin hayrınıza.

o anlamda sormadım tabiki lütfen söylemlerinize dikkat edin merak ettim hepsi bu

o anlamda sormadım tabiki lütfen söylemlerinize dikkat edin merak ettim hepsi bu
Düştüğünüz durum kötü olmuş bilmeden vakit geçirmişsiniz zamanında ama zaten en başından beri ikinci kadınmışsınız bunu siz bilemezdiniz tabi ama karşınızdaki beş para etmez birinin teki çıkmış. Kendinize saygınız var ise merak etmeyi bırakıp bir an önce atlatın ve yolunuza bakın. Hiçbir kadın böyle bir insanı haketmiyor karısı da görür yakında gerçek yüzünü

Evli barklı adamı stalklamayı bırakın...

Zaten bunu anladığım için ve kendime bunu yediremediğim için merak ediyorum ona bir hissiyatım yok. Sdece yaşattığını yaşasın böyle yaptığı başka birileri vardır elbet ve inşallah dediğiniz gibi karısıda anlar utansın ayıplansın istiyorum ama arrsız karaktersiz. Ben evlendiği kişininde bunun az çok farkında olduğunu ve yinede evlenince düzelir diye düşünüp evlendiğini düşünüyorum.Bi insan hisseder çünkü kadın erkek farketmez hissedersin

Erkekler yüzük takmıyor pek, sevmiyorlar. Çok az öyle yüzükle gezen adam. Kıskanç olduğu için, eşi çok göz önünde olmayı sevmediği için ya da her şeyi ortada yaşamayı tercih etmedikleri için fotoğraf paylaşmamış olabilirler, arkadaşları da bu karara saygı duymuştur. Adam neticede evlenmiş gitmiş, sizin anlamanız gereken bir şey yok ortada, bunlardan çıkaracağınız anlam da bi işinize yaramayacak. Salın.

Evli barklı adamı stalklamayı bırakın...
Stalk değil bu. Hoşlandım ve sevdim ama kandırıldığımı anladım.Düştüğüm durum kırıcı ve istiyorum ki o da aynısını yaşasın gerçekten evlendiğinin farkındayım.Ön yargılı olmayı bırakın.Metres olmak gibi bir niyetim yok kısa sürede ondan hoşlandım ve ilgisinin sadece bana olduğuna inandım.Kandırıldım.Ve şimdiye kadar boşuna üzüldüğümü farkettim.İstiyorum ki bugün arefe günü en kısa sürede yaşattığını yaşasın.Bedduada etmem Allaha havale ediyorum.Bu kırıcı bir durum ben her karşıma çıkan insanda bunu aklıma getireceğim bana ne kadar büyük bir zarar verdiğini anlayın lütfen.Sorun onunla bir ilişki yaşayamamam değil sorun benim bundan sonra onun gibi değmeyecek biri yüzünden kimseye kolay kolay güvenemicek olmam.

Anlam çıkarmak değilde ne bileyim benim etrafımda da ilşkisini göz önünde yaşamayan insanlar var ve yüzük takıyorlar.O değil aynı iş yerindeyiz insan beni geçin yani orada bir sürü kişiyle çalıştın işini hallettiler b
davetiye bırakmaz mı? Başkalarıda evleniyor samiimi olmayanlar bile gelip bırakıyor.Ha gidilmiyor o ayrı ama adettendir ya. Bana garip gelen bu

Tamam da neden uzatıyorsun, bitti gitti önüne bak , en güzel intikam harika bir hayat yaşamaktır, sen şuanda kafayı ona takmışsın ve bu zaman kaybı, o zaten belasını bulur sen kendine bak ...

Tamam da neden uzatıyorsun, bitti gitti önüne bak , en güzel intikam harika bir hayat yaşamaktır, sen şuanda kafayı ona takmışsın ve bu zaman kaybı, o zaten belasını bulur sen kendine bak ...
Uzatmıyorum da siz öyle yargılayınca açıklama gereği duydum. Artık kafama takmıyorum yolumdayım.Teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…