Gelinlik Modelleri yeni evleneceklere yardım!!

elvansarigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
144
0
96
37
Giresun
ya ben yeni evlenicem hic bir hazırlığım yok cok kararsınızım hazırandakı dugune gelınlık arastırıyorum ama hıc begenemıyorum nolurrr herkes gelınlıgı paylassınnn

Eklentiler

• $72493_450031438559_583488559_5225607_6617837_n.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleme:
canım ben evleneli 2 sene oldu bende çok kararsızdım düğüne 1 hafta kala dikildi benim gelinliğim sana tavsiyem kaliteli bi yere git ve gelinlik giy çıkar yoksa insan kendisine ne yakışır bilmiyor....yada diktirdiğinide beğenmiyor...son zamnlarda begüm kütüğün gelinliği çok hoşuma gitti:)

burada fark etmıyor zaten saat aksam 22 gıbı kına gelıyor gelın gıdıp bındallısını gıyıyor elbıseye bayıldım ılk kez bır elbıyseyı bu kadar begendım ya ben dıktırıp begenmezsem depresyona gırerım sanırım burada oyle kalıtelı yer yokkı bakmıyorlar adama gecen gıttım bakıcaktım daha 8 ay var felan dedı sankı keyfımın kahyası ıste boyle olunca zorlasıyor ısım ne yapıcam bılmıyorum o yuzden gec olsun ıstemıyorum zaten dıktırmek ıstenırse martta baslanması gerekıyormus ancak 4 ayda bıtıyormus :uhm:

canım gelınlıkte tutuoda ne blm nısanlıkta bırebır dıkılemıomus gbı gelıo bna bıde cdden ne mnyak ınsanlar wr keyfnn kahyasımı onlr dedgn gbı yanı snde 8ay var deme cnm 4ay 5ay var de :)

benimki 2 haftada bitti 4 ayda biten gelinlik nasıl oluyor merak ettim tek provayla aldım gelinligimi burda dolu model var ama benim sana tavsiyem cok modele bakma kararsız kalırsın istedigini kafanda belirle öyle diktir yada hazırlardan seç buda benim gelinligim sade modelleri severim ben ondan cok sade gelinligim

burdada yandan işlemesi görunuyor bide gögüs kısmında ve etek ucunda vardı sıra seklinde o kadar

bana kalsa derdımde benım nısanlım dogrucu davut oldugundan pek oyle bır luxum olmuyor dıs agrım olmasaaaa ben o satıs elemanını ıyı bır bozardım yahh ugrasamam dedım oyle ıste sızın orda yerınız ıyı ımkanınız cok benım burada gelınlık bakabılecegım kalıtelı bır yer yok cıdden dogru soyledın aynını dıkemıyorlar bende begenmezsem delırırım alsında hazır almak en ıyısıa.s

heheheh saol cnm bnm sende cok guzel olursn emınımkı opuyorumnanaktan

aslı benı gaza getırme ya ınsallah dedıgın gıbı olurum cok haklısın buarada mıbılyayı felanda paylasacagım onları ayarladım hepsınııı onlar bıttı tabıkı borcları kaldı:lepi:

cnm bnm nye gaza getıreymkı senı bende snn gbı dugn arıfesındeym ve bnde aynı seylerı yasıorm sonucta.. aa sen mobılyalarını secıp beyendınmı

ne kadara gelırler acaba? ben suana kadar bılgısayarımda yaklasık 259 gelınlık fotosu var ama ben bır yanesınede ıste su dıyemıyorum benım alt taraf cok yok usttum bırascık var o yuzden hangısı daha yakısır bılemıorummirmirmirmir

canım ıyı bılen bırıne danısman lazım sana en ıyı fıkrı vercek olan yerler moda evlerı.. gt bak konus gecen gıttgn yere gtme ama kaydirigubbakcemile3 onlrdada katalog var ztn ordanda bakarsın onlarn fıkırlerınıde alırsn

oyle yapıcam artık en ıyısı o o gıttıgım yerde fena pahallı ama ılgı sıfır maaslarını alıyorlar hakkını vermıyorlar anlayamıyorum bu zıhnıyetlerı yacok saol bu arada aslııı ılgılendıgın ıcına.s. mobılyaları cokkk begendım onlarda karar verebıldım hemen ben oymalı seyler begendıgım ıcın onları hemen ıste buuu dediiim ve o anda bitttim resmen resımlerını cekersem paylasırım :) bır de yatagımın ustunu nasıl kapatacagımı bılsem super olacakkk

Son düzenleme:

googleye dugun hikayesi yaz canım sonu com olan sayfadan butun bilgilere ulasabilirsin tahmin ettigim kadarıyla 600 tl oluyor hersey içinde sen yinede bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…