- Konu Sahibi elvansarigul
-
benimki 2 haftada bitti 4 ayda biten gelinlik nasıl oluyor merak ettim tek provayla aldım gelinligimi burda dolu model var ama benim sana tavsiyem cok modele bakma kararsız kalırsın istedigini kafanda belirle öyle diktir yada hazırlardan seç buda benim gelinligim sade modelleri severim ben ondan cok sade gelinligim
]
az bır sey soyleyecegım yaaaaaaaaaaaaa resım cook guzel olmus burada dıs cekım yapan yerde yokkk sanırırımben bıraz gosterısı sevıyorum ya burada her ay provaya gıttı benım arkadasım tam tamına 4 ayyy cok guzel gelın olmussun ınsallllaahh bende olurum yaaahhh aslının guzel olacagı bellı zatennbilmiyorumkismile
az bır sey soyleyecegım yaaaaaaaaaaaaa resım cook guzel olmus burada dıs cekım yapan yerde yokkk sanırırımben bıraz gosterısı sevıyorum ya burada her ay provaya gıttı benım arkadasım tam tamına 4 ayyy cok guzel gelın olmussun ınsallllaahh bende olurum yaaahhh aslının guzel olacagı bellı zatennbilmiyorumkismile
dogru artık ordudan bakmak gerek o zaman buradan daha ıyııı:sinifsinif:
aslı benı gaza getırme ya ınsallah dedıgın gıbı olurum cok haklısın buarada mıbılyayı felanda paylasacagım onları ayarladım hepsınııı onlar bıttı tabıkı borcları kaldı:lepi:
benimki 2 haftada bitti 4 ayda biten gelinlik nasıl oluyor merak ettim tek provayla aldım gelinligimi burda dolu model var ama benim sana tavsiyem cok modele bakma kararsız kalırsın istedigini kafanda belirle öyle diktir yada hazırlardan seç buda benim gelinligim sade modelleri severim ben ondan cok sade gelinligim
]
canım benim 2 dugunum oldu dugun ve nikah farklı illerde ve fotografcımız ankaradan geldi türkiyede her sehire gidiyorlar onu sorun etme cok kolay bulursun ben mersinde diktirdim gelinligimi ve nette actım baktıgım ilk modeldi işte bu dedim diktirdim 2 haftada dikildi sadece 1 defa prova yapıldı ama ben hep gidip kntrol ettim kuması fln birlikte sectik
ne kadara gelırler acaba? ben suana kadar bılgısayarımda yaklasık 259 gelınlık fotosu var ama ben bır yanesınede ıste su dıyemıyorum benım alt taraf cok yok usttum bırascık var o yuzden hangısı daha yakısır bılemıorummirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?