• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Evlenecekler İçin Naçizane Bir Tavsiyem Var

19DisiKartaL03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
3.829
19
68
Ankara
Lösevin Ispanak adında bir dükkanı var. Lösemili çocuklarının annelerinin el emeği ürünleri satılıyor ve tabi ki gelirleri lösemili çocuklara gidiyor..

Ispanak dükkanında ''NİKAH ŞEKERİ ALTERNATİFİ'' adında bir kategori gördüm bir kaç gün önce ve hoşuma gitti..

Sizler de belki buradan bir şeyler satın alırsınız ve evlenirken de hayırlara vesile olmuş olursunuz

Allah nasip ederse ben de evlenirken nikah şekerimi buradan almayı düşünüyorum

Mesela söz keserken adettir, bir şeyler dağıtılır misafirlere.. Ispanak dükkanında bulunan bu tül lavanta kesesi misafirlere dağıtılabilir :16:

$lösev.tül.lavanta.kesesi.jpg

Genellikle söz veya nişanda mendil dağıtılır.. Bu minik çuval keselerin içine mendil koyarak misafirlere dağıtılabilir :16:

$lösev.mini.çuval.kese..jpg

Bu kalpli keçe de benim hoşuma gitti açıkçası yine sözde veya nişanda kullanılabilir :16:

$lösev.keçe.kalp.jpg

Bu keçe nazarlık da nikah şekeri niyetine tasarlanmış :16:

$lösev.keçe.nazarlık.jpg

Bir başka nikah şekeri alternatifi, penguenli kese :16:

$lösev.penguenli.kese.jpg

Bu dükkandan söz veya nişan bohçasına konabilecek güzel şeyler çıkacağına da inanıyorum :16:

Ben ISPANAK tan sık sık alışveriş yapıyorum sorusu olanlar olursa yardımcı olurum :16:

Canımm ne güzel bir konu açmışsın, teşekkür ederim paylaşımın için. Bizim bir tanıdığımız Lösev'in magnet şeklinde nikah şekerlerini alıp dağıtmıştı ben de o zaman düşünmüştüm bu fikri, en azından para hayırlı bir yere gidecek bence çok güzel bir düşünce canımm.

Canımm ne güzel bir konu açmışsın, teşekkür ederim paylaşımın için. Bizim bir tanıdığımız Lösev'in magnet şeklinde nikah şekerlerini alıp dağıtmıştı ben de o zaman düşünmüştüm bu fikri, en azından para hayırlı bir yere gidecek bence çok güzel bir düşünce canımm.

Çok teşekkür ederim canım.. Senin o tanıdığın da çok iyi yapmış Allah razı olsun ondan.. Evlenirken hayır yapmak evliliğimizin bereketini arttırır Allah'ın izniyle :16:

Çok teşekkür ederim canım.. Senin o tanıdığın da çok iyi yapmış Allah razı olsun ondan.. Evlenirken hayır yapmak evliliğimizin bereketini arttırır Allah'ın izniyle :16:

Ben teşekkür ederim canımm. Allah senden de razı olsun inşallah. :16:Ben de senin gibi düşünüyorum canımm, inşallah evlenirken de böyle hayırlı bir işe vesile oluruz. :16:

canım ya gerçekten çok güzel bi konu keşke evlenirken böyle bişey bilseydim ama tanıdıklarıma sölicem aklımda olsunn :)))))))))))

Lösevin Ispanak adında bir dükkanı var. Lösemili çocuklarının annelerinin el emeği ürünleri satılıyor ve tabi ki gelirleri lösemili çocuklara gidiyor..

Ispanak dükkanında ''NİKAH ŞEKERİ ALTERNATİFİ'' adında bir kategori gördüm bir kaç gün önce ve hoşuma gitti..

Sizler de belki buradan bir şeyler satın alırsınız ve evlenirken de hayırlara vesile olmuş olursunuz

Allah nasip ederse ben de evlenirken nikah şekerimi buradan almayı düşünüyorum

Mesela söz keserken adettir, bir şeyler dağıtılır misafirlere.. Ispanak dükkanında bulunan bu tül lavanta kesesi misafirlere dağıtılabilir :16:

Eki Görüntüle 655622

Genellikle söz veya nişanda mendil dağıtılır.. Bu minik çuval keselerin içine mendil koyarak misafirlere dağıtılabilir :16:

Eki Görüntüle 655641

Bu kalpli keçe de benim hoşuma gitti açıkçası yine sözde veya nişanda kullanılabilir :16:

Eki Görüntüle 655642

Bu keçe nazarlık da nikah şekeri niyetine tasarlanmış :16:

Eki Görüntüle 655643

Bir başka nikah şekeri alternatifi, penguenli kese :16:

Eki Görüntüle 655645

Bu dükkandan söz veya nişan bohçasına konabilecek güzel şeyler çıkacağına da inanıyorum :16:

Ben ISPANAK tan sık sık alışveriş yapıyorum sorusu olanlar olursa yardımcı olurum :16:

cok guzel bır konu tebrık ederım ınsanların hayır ıslemesıne vesıle oluyorsunuz bu arada

çok çok iyi gerçekten , niye hiç duymuyoruz ki böyle şeyleri acaba :44:

tebrik ederim seni dişi'cimm, nişana nasip olmadı onları ayarladım ama düğüne düşüneceğim tatlımm
:34::39:

Back