• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evlenecek olan bir bayan deniz yada havuza girmeli mi?

minam92

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
244
3
16
32
Hatay
Öncelikle merhaba arkadaşlar ; Agustos ayında düğünüm olacak. Duydugum bir kaç sey var sizlere de sormak istedim. Yeni evlenen bir bayanın balayında denize ve havuza girmesi tavsiye edilmiyormuş. Ne derece doğru oldugunu bilemiyorum ama İlk gece vajinada yara oluşuyor ve deniz suyu yada havuz suyundan olayı bu yaranın enfeksiyon kapma olasılığı doguyormuş . Sanıyorum buda ileriki zamanlarda çeşitli kadın hastalıklarına ve bebek sorununa zemin hazırlıyormuş. Bu konuda bilgisi olan bizimle paylaşabilir mi? Balayımda denize yada havuza girmemeli miyim?

ben ekim ayında evlendiğim için balayında havuza girmiştim.şile'de bir resort oteldi.döndükten bir gün sonra idrarımdan kan gelmeye ve idrarımı yaparken yanma olmaya başladı.doktora gittim birkaç ilaç verdi geçti ama mikrop kapmışım.havuzun temiz olduğundan emin olmadan girmemelisin.

ben ekim ayında evlendiğim için balayında havuza girmiştim.şile'de bir resort oteldi.döndükten bir gün sonra idrarımdan kan gelmeye ve idrarımı yaparken yanma olmaya başladı.doktora gittim birkaç ilaç verdi geçti ama mikrop kapmışım.havuzun temiz olduğundan emin olmadan girmemelisin.

öyle mi ?? senin adına üzüldüm canım bende bundan korkuyorum işte havuz kesinlikle önerilmiyor ama denize girilmesinde bir sakınca yok diye biliyorum

Back