• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yeni evlenecek çiftlere ne önerirsiniz?

Yeni evlenecek çiftlere ne önerirsiniz?

• Birbirinize sadık olun

OY: 20 55,6%
  • İş bulana kadar evlenmeyin

OY: 8 22,2%
  • Kendi eviniz olana kadar evlenmeyin

OY: 3 8,3%
  • Ölene kadar evlenmeyin

OY: 1 2,8%
  • Kesinlikle birden fazla çocuk yapmayın

OY: 0 0,0%
  • Çocuğunuza bakıcı tutmayın

• Arabanız olana kadar evlenmeyin

• Diğer ;

OY: 4 11,1%

• Ankete Katılan
    36
Çocuk esirgeme yurdunda büyümüş bi koca seçsinler kendilerine ohhh kaynana sorunuda olmaz adam evinin kıymetinide bilir . Şimdiki aklım olsa öyle yapardım :hulya:

Yeni evlenecek çiftlere düğün telaşı sırasında kazıklanmamalarını öneririm öncelikle. Evlendikten sonra da bir an önce kocalarının artık yeni aileleri olduğunu kabullensinler ve senin ailen benim ailem tartışmalarına girmesinler. Vakit alabilir bu söylediğim ama o zaman tam anlamıyla evli olmayı anlıyorsunuz.

Birbirinize sadık olun
ış bulana kadar evlenmeyin

bu ikisiniede ayrıca.. karşınızdaki kişiyi ve ailesini tam anlamıyla sevip kabullenmeden beklentilerinizin karşılığı olup olmadığını iyice tartmadan evlenmeyin ki hayal kırıklığı yaşamayın.
ve birbirinizi sevin aşık olun ama hepsinden çok saygı duyun.
ayrıca ailesiyle ilgilişeylere ve cebindeki paraya karışmayın erkekler bu ikisinde çok hassastır. iş zıvanadan çıkmadığı sürece karışmayın.

Birbirinize sadık olun
ış bulana kadar evlenmeyin

Tabiki bunlar ...
Ve aslında birden fazla çocukta yapmasınlar...
Ben bundan sonraki neslin çok kötü bir nesil olucağını düşünüyorum...
Arsız ahlaksız vs vs vs iyi olan şeyleri alıcaklarından şüpheliyim çünkü...

iş bulana kadar evlenmeyin çok doğru bir tespit ülkemizin bugünkü halini düşünürsek kesinlikle iş güç olmadan evlenilmesine karşıyım maddiyat amaç değildir ama bir araçtır bir işiniz olmadan o yuvayı devam ettirmeniz çok zor kapitalist sistemin sonuçları bunlar ama gerçekler olduğu için lütfen iş güç sahibi olmadan evlenmeyin bunun acısını çok yaşarsınız etrafımda bu durumda evlenip mağdur olan çok insan var

bir de kesinlikle sadakat diyorum herşeyin başı sadakattir sadakatin olmadığı yerde heerşey olur

Sadakat dışında diğer maddeler genellenemez diye düşünüyorum .....hepsini çürüten çiftler var....

Herkes samimi ve içten olsun... hesap yapmadan iyi niyetle yaklaşsın birbirine her şey yoluna girer diye düşünüyorum...

Tabi i evlililer daha iyi bileceklerdir...

Sadakat cok önemli....tabiki...
Birbirinizi daima cok sevin, esin kavga edince sen sus, sen edince o da sussun. Onun sevmedigi seyleri yapmaki o da senin sevmedigin seyleri yapmasin, alttan almayi da bileceksin, küs kalmayin...ne diyeyim anlatamiyorum ki, ask sevgi saygi hepsi olsun unutmayin...

Back