Arkadaşlar bı arkadaşım bı akrabasından bahsetti kızcağızın maddi durumu çok kötüymüş,ceyizinde bir kaşık dahi yokmuş,bana senin ceyizinde fazla kullanmadigin mutfak esyan varsa,tabaktir bardaktir v.s gonderirmisin dedi.kabulettim.bikac kez kullandiklarinda olur kızın durumu çok kotu,alacak kimsesi yok,evleneceği çocuğunda maalesef durumu yokmuş.bir odali ev tutacaklar,küçük bir kasabada yasayacaklarmis.ben baktım kendi tabak çanaklarım hem kullanılmış hemde az yani.icimden şey geçti internetten bu kıza kahvaltılık 6 li tabak,bardak falan alayım 200 liralık limit belirledim.kargoyla evine ulaşsin dedim.internetten uygun züccaciye eşyalarının satıldığı hemde güvenilir bir site onerirmisiniz?
Ailesi kesinlikle razı değilmiş ama ikna edememisler.belki çalışır ama detayları bilmiyorumInstagramda sayfalar var.tamam yazı kaderde.bir bardak dahi alamıyorlarsa nasil geçinecekmiş ler ne yiyip ne.icecekler niye çalışmıyor kiz.kafamda deli sorular
Çok teşekkür ederim:)kahvaltılık dediğiniz için direkt bu örneği verdim, yoksa arkadaşların dediği seçenekler de mevcut tabi :)
İnternetten alacaksanız hepsiburadan oradan alın kırılacağını zannetmem ona göre paketlerler kırılmış olsada en azından bilindik yer sorun olmaz pek,tv almıştık netten sorun olmadı mesela.Arkadaşlar bı arkadaşım bı akrabasından bahsetti kızcağızın maddi durumu çok kötüymüş,ceyizinde bir kaşık dahi yokmuş,bana senin ceyizinde fazla kullanmadigin mutfak esyan varsa,tabaktir bardaktir v.s gonderirmisin dedi.kabulettim.bikac kez kullandiklarinda olur kızın durumu çok kotu,alacak kimsesi yok,evleneceği çocuğunda maalesef durumu yokmuş.bir odali ev tutacaklar,küçük bir kasabada yasayacaklarmis.ben baktım kendi tabak çanaklarım hem kullanılmış hemde az yani.icimden şey geçti internetten bu kıza kahvaltılık 6 li tabak,bardak falan alayım 200 liralık limit belirledim.kargoyla evine ulaşsin dedim.internetten uygun züccaciye eşyalarının satıldığı hemde güvenilir bir site onerirmisiniz?
Düğün yapacaklarını sanmıyorum ufak bı nikah olur veya kapıda düğün gibi bişey olur muhtemelen.gelinlik işini de yengesi filan yardımcı olur.Rabbim mutlu etsin ne diyeyim.İnternetten alacaksanız hepsiburadan oradan alın kırılacağını zannetmem ona göre paketlerler kırılmış olsada en azından bilindik yer sorun olmaz pek,tv almıştık netten sorun olmadı mesela.
Durumları yoksa gelinlik damatlık işlerini ne yapacaklarmış düğün yapacaklar mı.
Trendyoldan ben günlük kullanıma 12li çatal kaşık bıçak tatlı kaşığı tatlı çatalı takımı aldim 120 tl :)Arkadaşlar bı arkadaşım bı akrabasından bahsetti kızcağızın maddi durumu çok kötüymüş,ceyizinde bir kaşık dahi yokmuş,bana senin ceyizinde fazla kullanmadigin mutfak esyan varsa,tabaktir bardaktir v.s gonderirmisin dedi.kabulettim.bikac kez kullandiklarinda olur kızın durumu çok kotu,alacak kimsesi yok,evleneceği çocuğunda maalesef durumu yokmuş.bir odali ev tutacaklar,küçük bir kasabada yasayacaklarmis.ben baktım kendi tabak çanaklarım hem kullanılmış hemde az yani.icimden şey geçti internetten bu kıza kahvaltılık 6 li tabak,bardak falan alayım 200 liralık limit belirledim.kargoyla evine ulaşsin dedim.internetten uygun züccaciye eşyalarının satıldığı hemde güvenilir bir site onerirmisiniz?
trendyol da var bu dediğin uygun bütceli mutfak ürünleri satan hemde güvenilir butiklerArkadaşlar bı arkadaşım bı akrabasından bahsetti kızcağızın maddi durumu çok kötüymüş,ceyizinde bir kaşık dahi yokmuş,bana senin ceyizinde fazla kullanmadigin mutfak esyan varsa,tabaktir bardaktir v.s gonderirmisin dedi.kabulettim.bikac kez kullandiklarinda olur kızın durumu çok kotu,alacak kimsesi yok,evleneceği çocuğunda maalesef durumu yokmuş.bir odali ev tutacaklar,küçük bir kasabada yasayacaklarmis.ben baktım kendi tabak çanaklarım hem kullanılmış hemde az yani.icimden şey geçti internetten bu kıza kahvaltılık 6 li tabak,bardak falan alayım 200 liralık limit belirledim.kargoyla evine ulaşsin dedim.internetten uygun züccaciye eşyalarının satıldığı hemde güvenilir bir site onerirmisiniz?
Evet kahvaltı takimini kullanmaya kiyamadigim icin iki kisilik takım vsde aldim. Trendyol kurtaricidir:)trendyol da var bu dediğin uygun bütceli mutfak ürünleri satan hemde güvenilir butikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?