yeni evlendim ve çok uzaktayım bunalıyorum bana yardım edin

meltemkhrmn

mühendisss
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
257
19
118
kızlar çok yoğun geçen üniveriste hayatının hemen ardından düğüntelaşı derken uykuya bile zamanım yoktu bide ailevi problemler. eşim yurttışındaydı, düğüne geldi. düğünden sonra hemen geri döndü. arkasından da ben.. şimdi rusyadayım. o kadar tempolu bi hayattan sonra bütün gün evde o kdar sıkılıyorumkii. 2 aydır evdeyim. ailemle çok fazla da görüşemiyorum telefonla . bi arkadaşım da yok burda hep kendi kendimeyim. eşimde geç geliyor işinden dolayı. onu da üzmek istemiyorum.. kursa gidemiyorum çoook uzak ta, iş vizem halaaa çıkmadı çalışamıyorum.. aklıma sıkıntılar geliyor sürekli ağlıyorum üzüyorum kendimi. ilk zamanlar kendim rusça çalışayım dedim ama knuşcak insan yokk. oofff cidden kafayı yicemm. ne olur ban bişeyler söleyin. en fasla 7 saat uyuyan ben 2 de falan kalkıyorumm ve başımm hep ağrıyor. aklımı dağıtmaya çalışıyorum ama yapamıyprummmm

her şey üst üste gelmiş canım kendine bir hobi bul internette yapmak istediğin her neyse onunla ilgili bilgileri bulabilirsin boyama takı tasarımı v.s yada kendine güzel bir fotoğraf makinası al sokaklara çık fotoğraf çek keşke benim vaktim olsada ben uğraşsam ....

haklısın cnm bnm herşey üstüste geldi. türkiyede olsam bisürü uğraş bulurdum kendime ama burası çok enterasan bi yer. geziyorum bazen keşfetmeye çalışıyorum ama yanında bilen biri lazım. bi de mezun olan biçok arkadaşım çalışıyor şimdii kendimi evlenipte geride kalmış gibi hissediyorum. bu foto işini sevdim aslında haklısın..
keşke bi arkadaşım olsaa (( sizinde canınızı sıktım kızlar ya ama artık çok zorlanıyorum. eşimi burda bırakıpta gitmekte istemiyorum

yoğun üniversite hayatından sonra evlilik hayatı durağan gelir bende başta çok sıkıntı çektim ben bilgisayara photoshop yüklemiştim forumlardan öğrenip uyguluyordum baya ilerlemiştim daha sonra çocuklardan devam edemedim ama sen uzakta ve yalnızsın senin için daha zordur

cok zor aileden uzak olmak Allah yar ve yardimciniz olsun mmyrina katiliyorum
hem bir ugrasiniz olur belki bir blog acabilirsiniz kendinize cekmis oldugunuz resimleri paylasirsiniz

cok zor aileden uzak olmak Allah yar ve yardimciniz olsun mmyrina katiliyorum
hem bir ugrasiniz olur belki bir blog acabilirsiniz kendinize cekmis oldugunuz resimleri paylasirsiniz

aklımda bişeyler belirmeye başlıyor bakalım inşallah yapabilirim, kendimi bi silkelemem gerek artık. bunu yapabilirim saolun kızlar, iyiki varsınız.
ama inanın en zzoru herkesten uzzak ve arkadaşsızz olmak. sizin önerileriniizi değerlendirmeye çalışıcam

benim ailem yakında da ne oluyo sanki.yakınımda olmalarına rağmen bunaldım iyice.durduk yere ağlama krizlerine giriyorum.gördüğüm insan sayısı değişmiyo((8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…