Mammıt bikere onun adıMahmut abi muhtemelen malatya'li kendini övdürecek
ya bişey dicem gerçekten konuştukça batmak istemiyorumYalnız o konuda haklı olabilirgörsel ekleyemiyoruz bu bölüme o yüzden paylaşamadım ancak türkiye penis boyu araştırması diye aratırsanız görürsünüz, doğuya gittikçe artıyor genelde
Vücut yapısıyla ve boyla hiç alakası yok. 2.10’luk basketçi kaslı maslı sevgilimin pipisi yoktuya bişey dicem gerçekten konuştukça batmak istemiyorum
hem malatyalı hem de urfalı bir erkek arkadaşım oldu ve ikisine de şahit oldum. malatya hadi neyse de hele urfalı olanın hiç büyük falan değildi.
bence türkiye ortalaması belli ve bu penis boyu illere göre değil boy ve vücut yapısına göre büyük ya da küçük oluyor
hadi ya çok uzun boylu erkek arkadaşım olmadı ama ben hep öyle olduğunu düşünürdüm.Vücut yapısıyla ve boyla hiç alakası yok. 2.10’luk basketçi kaslı maslı sevgilimin pipisi yoktuküçük diyemeyeceğim. 1.75’likte oha dediğim oldu. Tamamen genetik faktörler etkili bu konuda. Araştırma yapılmış sonuç bölgelere göre en yüksek doğu anadoluda çıkmış. Ülkelere göre yapılmış araştırmalar da var.
Selam mahmut abi...
Üyelik heklemek çok kolay ki bu sitede.Yani millet mi saf sen mi cok uyaniksin bilemedim konu sahibin uyeligi 2013 olunca herkes bi gercek sanmis sanırım olaya bakarmisiniz hem 27 cm hem malatyali hem cok kalin hemde anal istiyor ve bizim kadinlar hala saf saf cevap yaziyor konu resmen fakeyim diye bagiriyor muhtemelen konu sahibide erkek zaten
Sahibi Allah bilir en son ne zaman girmişti?Üyelik heklemek çok kolay ki bu sitede.
yani hep uzun tişörtle ne bileyim çok dar da jean giymiyor cidden anlamadım kfkfkfO kadar büyük olsa dışardan da dikkat çeker. Evlenmeden de anlardınız yani bir şekilde.
Ay derdim ne de kalkıp böyle bir işsizlik yapacağım ya ayrıca malatya olmasıyla alakası araştırırsanız Tr’nin penis boyu haritası diye sonuca ulaşırsınız. İşim gücüm yok burda boş boş esas sizin gibi troller ile mi uğraşacağımYani millet mi saf sen mi cok uyaniksin bilemedim konu sahibin uyeligi 2013 olunca herkes bi gercek sanmis sanırım olaya bakarmisiniz hem 27 cm hem malatyali hem cok kalin hemde anal istiyor ve bizim kadinlar hala saf saf cevap yaziyor konu resmen fakeyim diye bagiriyor muhtemelen konu sahibide erkek zaten
Yok cidden araştırıp bakıp tam olarak doğru ölçtüm ya bu yani ortadaki….. :d ben de şaşkınımCoğrafya kaderdir. İbn Haldun da Mukaddime’sinde bahseder iklimin penis boyu ve libido üzerindeki etkisinden. Yalnız siz eşinizinkinin 27 cm olduğunu söylemişsiniz. Normalde Anteplilerinki 27 cm oluyor. Malatyalıların 44 cm olması lazım. Yanlış ölçmüş olmayasınız?
Aynen öyle youtube’da girip TR penis boyu haritasını anlatan deneyimli lubunya ablamızı dinleyebilirsinizzzz kalanlar boş yapmasın yaaaaaYalnız o konuda haklı olabilirgörsel ekleyemiyoruz bu bölüme o yüzden paylaşamadım ancak türkiye penis boyu araştırması diye aratırsanız görürsünüz, doğuya gittikçe artıyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?