Merhaba arkadaşlar,nasip olursa aldığımız kooperatif dairemize 1 ay sonra oturacağız.Şuan içerisini yaptırmak için bekliyoruz.Sıfırdan ev döşemek o kadar zor ki anlatamam.Herşey de kararsız kalıyorsunuz.Birisi bu iyi diyor,diğeri şu iyi olur diyor.Benimde aklıma burası geldi.Sizlere de danışayım dedim.Özellikle bu konuda deneyimli arkadaşlarımın önerilerini,görüşlerini ve fikirlerini almak istiyorum.
1-)Mutfak dolabı hangi renk ve hangi türden(mdf,sunta vs.) olmalı?
2-)Laminant parke hangi renk ve hangi tür olmalı?
3-)Mutfak tezgahı hangi renk ve hangi tür(çimstone,granit,mermer vb.) olmalı?
4-)Ev boyası hangi renk ve hangi marka(filli,marshall vb.) olmalı?
5-)Tuvalet ve banyo hangi tür ve hangi renk fayans olmalı?
Şimdilik aklıma bunlar geldi.Eksik kalanları siz hatırlatırsanız sevinirim.Önerilerinizde "şunun modası geçti" vs. diye söylememezlik yapmayın,illa ki moda da önemli fakat modadan daha ziyade dayanaklı,temizlik bakımından iyi ve kullanışlı olması benim için daha önemli.Bir de yazdıklarınıza sebeplerinizi de eklerseniz memnun olurum.Yani şunu öneririm çünkü bu şu açıdan iyi vb. gibi.Şimdiden cevaplarınız,öneriniz,görüş ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
1-)Mutfak dolabı hangi renk ve hangi türden(mdf,sunta vs.) olmalı?
2-)Laminant parke hangi renk ve hangi tür olmalı?
3-)Mutfak tezgahı hangi renk ve hangi tür(çimstone,granit,mermer vb.) olmalı?
4-)Ev boyası hangi renk ve hangi marka(filli,marshall vb.) olmalı?
5-)Tuvalet ve banyo hangi tür ve hangi renk fayans olmalı?
Şimdilik aklıma bunlar geldi.Eksik kalanları siz hatırlatırsanız sevinirim.Önerilerinizde "şunun modası geçti" vs. diye söylememezlik yapmayın,illa ki moda da önemli fakat modadan daha ziyade dayanaklı,temizlik bakımından iyi ve kullanışlı olması benim için daha önemli.Bir de yazdıklarınıza sebeplerinizi de eklerseniz memnun olurum.Yani şunu öneririm çünkü bu şu açıdan iyi vb. gibi.Şimdiden cevaplarınız,öneriniz,görüş ve fikirleriniz için teşekkür ederim.