Yeni evimin heyecanı

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
Merhaba hanimlar. Tam 10 gün sonra yeni evime tasincam. Cokkk heyecanliyim. Oncelikle size sormak istediklerim var.
1- salonum beyaz halim ve fonlarim toz pembe duvarini hangi renk boyamaliyim. Birde tek duvari farkli koyu bir renk istiyorum ne yapabilirim.

2-Aldığımız evin yatak odasinda gömme gardolap var. Kendi gardolabimi antreye vestiyer olarak düşünüyorum. Cok mu sacma olur acaba..

3- Oturma odam bu evdd kucuktu ve sadece köşe takimim ve kitapligim vardi tv duvara asiliydi. Burada tv sehbasi aalmak daha mantikli geldi ki oda dolsun. Tv sehbasinin arkasindaki duvari duvarlagidimi yaptirmaliyim yoksa yine tek duvari farkli renge mi boyamaliyim.

4- Salonda yuvarlal pufum var onu halının ortasina mi yoksa iki tane berjerin arasina mi koymaliyim. Simdiye kadar hep berjerlerin arasindaydi.

Simdilik aklima takilanlar bunlar daha evin ici bosaldikca danisacaklarim cikar.

Fikirlerinizin hepsi benim icin cok onemli. Simdiden Teşekkürler :KK200:

2 numarali sorudan baslamak istiyorum :)
2- Eger antreniz yeterince genisse ve gardolabiniz sade birseyse neden olmasin..olmadi bos bir odaniz varsa oraya koyun giyim odasi gibi kullanirsiniz odayi.

3- oturma odasinda mutlaka tv unitesi olmali ve o duvar duvar kagidi olsun cunku cok moda ve cok hos gorunuyor.

4- bu sefer degisiklik olsun halinin ortasina koyun.

Gule gule oturun yeni evinizde:)hayirli olsun. yerlestikten sonra resimleri bekliyoruz :halay:

Canim hayirli olsun oncelikle. Demek bu yuzden kayiplardaydin. Sadece ilk sorunu okudumnonu cevaplayayim.

Toz pembe ile su yesili cok guEl olur ama o renk salona gitmezz. Salonda gene klasiklerden vazgecme derim. Sampanya kum beji gibi. Bir duvaro farkli istersen visne curugu yapabilirsin. Bordo gibi. Benim ilk evimde kullandigim bir renkti cok asil duruyordu. Bir kirisi boydan boya ve bir kolonu komple boyatmistik o renge. Anteemde mum isigi idi. Tabi en dogrusunu sen bilrisin sonucta gordugumuz bir sey yok daha.

2 numarali sorudan baslamak istiyorum :)
2- Eger antreniz yeterince genisse ve gardolabiniz sade birseyse neden olmasin..olmadi bos bir odaniz varsa oraya koyun giyim odasi gibi kullanirsiniz odayi.

3- oturma odasinda mutlaka tv unitesi olmali ve o duvar duvar kagidi olsun cunku cok moda ve cok hos gorunuyor.

4- bu sefer degisiklik olsun halinin ortasina koyun.

Gule gule oturun yeni evinizde:)hayirli olsun. yerlestikten sonra resimleri bekliyoruz :halay:

Çok teşekkür ederim :KK200::KK200: Başka boş odam yok. Ya satıcam yada antreye koycam gardolabı. Evet sade beyaz aslında artık vestiyerler hep gardolap gibi kötü durmaz inşallah. :KK200:

Canim hayirli olsun oncelikle. Demek bu yuzden kayiplardaydin. Sadece ilk sorunu okudumnonu cevaplayayim.

Toz pembe ile su yesili cok guEl olur ama o renk salona gitmezz. Salonda gene klasiklerden vazgecme derim. Sampanya kum beji gibi. Bir duvaro farkli istersen visne curugu yapabilirsin. Bordo gibi. Benim ilk evimde kullandigim bir renkti cok asil duruyordu. Bir kirisi boydan boya ve bir kolonu komple boyatmistik o renge. Anteemde mum isigi idi. Tabi en dogrusunu sen bilrisin sonucta gordugumuz bir sey yok daha.

Canımm :KK200: Yorumun için teşekkür ediyorum. Vişne çürüğü rengine bakıcam. :KK51: Birde mum ışığını araştırayım bakayım.

Salon koltukları ne renk olacak ? Ona göre salonun rengi öenmli çok açıkk beyazda yakın pembe olabilir...
Tv ünetisi güzel fikir çok kaba olmayan kibar birşey...
3 boyutlu duvar kağıdı hoş oluyor bende öyle yapacağım :)
Puf mevzusunu bilemedim resim görseydik daha iyiydi :))

Merhaba hanimlar. Tam 10 gün sonra yeni evime tasincam. Cokkk heyecanliyim. Oncelikle size sormak istediklerim var.
1- salonum beyaz halim ve fonlarim toz pembe duvarini hangi renk boyamaliyim. Birde tek duvari farkli koyu bir renk istiyorum ne yapabilirim.

2-Aldığımız evin yatak odasinda gömme gardolap var. Kendi gardolabimi antreye vestiyer olarak düşünüyorum. Cok mu sacma olur acaba..

3- Oturma odam bu evdd kucuktu ve sadece köşe takimim ve kitapligim vardi tv duvara asiliydi. Burada tv sehbasi aalmak daha mantikli geldi ki oda dolsun. Tv sehbasinin arkasindaki duvari duvarlagidimi yaptirmaliyim yoksa yine tek duvari farkli renge mi boyamaliyim.

4- Salonda yuvarlal pufum var onu halının ortasina mi yoksa iki tane berjerin arasina mi koymaliyim. Simdiye kadar hep berjerlerin arasindaydi.

Simdilik aklima takilanlar bunlar daha evin ici bosaldikca danisacaklarim cikar.

canım hayırlı olsun tekrar. güle güle otur.

1-pembe güzel olmaz. ama duvarının birini bence duvar kagıdıyla döşet. cok güzel olur. tv duvarı gibi.
hatta oturma odamda tv koyucam duvarımada duvar kagıdı yapardım.

2-gardorabın vestiyer için bence pek müsait degil gibi. boş odana koy bence. ütünü. çamaşır sepetinide koyarsın o odaya. hem gardorabına kışlıklarını abiyen vs. varsa rahat rahat koyarsın.

3-köşeli takıma ben tv ünitesinden cok geniş bir orta sehpaka ve duvara asılmış tv daha cok yakıştırıyorum. hem ilerde cocuk olursa rahat rahat oturursun. tv ünitesini salonunda yoksa oraya al derim.

4-ortaya koy. bi nevi sehpa görevide görüyor onlar zaten. pufun üstünde cam var dimi. yok ise berjerlerin arasına koy o halde.

canım hayırlı olsun tekrar. güle güle otur.

1-pembe güzel olmaz. ama duvarının birini bence duvar kagıdıyla döşet. cok güzel olur. tv duvarı gibi.
hatta oturma odamda tv koyucam duvarımada duvar kagıdı yapardım.

2-gardorabın vestiyer için bence pek müsait degil gibi. boş odana koy bence. ütünü. çamaşır sepetinide koyarsın o odaya. hem gardorabına kışlıklarını abiyen vs. varsa rahat rahat koyarsın.

3-köşeli takıma ben tv ünitesinden cok geniş bir orta sehpaka ve duvara asılmış tv daha cok yakıştırıyorum. hem ilerde cocuk olursa rahat rahat oturursun. tv ünitesini salonunda yoksa oraya al derim.

4-ortaya koy. bi nevi sehpa görevide görüyor onlar zaten. pufun üstünde cam var dimi. yok ise berjerlerin arasına koy o halde.

Boş odam yok ki :eek:
Tv ünitem salonda yok. Salonda ona yerde yok onun için oturma odasına düşündüm.:KK51:

Pufun üzerinde cam yok.

öncelikle herşey gönlüne göre olsun canım.
1- duvar rengi için kumru, lületaşı, aki gibi açık ferah toprak tonlarını öneririm. tek duvar için farklı bir renk düşüncen gayet iyi. hatta dekoratif boyalar, desenli boyalar ve çatlatma boyalar var onlardan hoşuna giden birini de yapabilirsin. gayet hoş duruyor.
2- gardolabı görmediğim için pek bişey diyemiyecem ama hoş durcaksa neden olmasın.
3- bence herzaman için tv duvara asılıyken daha hoş duruyor. sen yine duvara as tv'yi odayı başka şeylerle doldurursun :) hatta duvara da 3 boyutlu duvar kağıtları var onlardan yap. neyin nasıl yapıldığı hakkında güzel bi tane site buldum ordan cesaret alarak yaptım ben gayet güzel oldu :) eve gelen misafirler elle yokluyor bi bu gerçek mi diye :) fotoları atarım şimdi.
4- yine aynı yerde kalsın o zaman :) yada nasıl hoş duruyorsa artık :)

Adsız.png Adsız1.png
güzel resim çekemediğim için biraz kötü çıkmış olabilir. taşlar gerçek gibi duruyor. eve gelen herkes elini sürüyor :)
o baktığım siteyi takip ediyorum güzel birkaç bişeyler daha var onları da yapmayı düşünüyorum yapınca onları da paylaşırım :) siteden bakıp bakıp cesaretleniyorum :)

Öncelikle Güle güle oturun canım. .

pufun üstüne cam kestir kalın . .
(Hem kirlenmez)
Duvarlar bej olmalı bence. .
Tek duvarı da Turkuvaz gibi canlı olabilir. .

Küçük odana için tv ünitesi ,
arkasına da duvara dekoratif bir taş döşeme olabilir. .

Gardrop sığıyorsa konulabilir tabiki Vestiyer yaptırılıyor gardrop gibi artık hollere de. .

Fotoğraf görsek daha iyi olurdu . .
Umarım yüklersin . .
İyi günler tatlım. .

X