• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yeni evimin dekorasyonu icin fikir lutfen :(:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Source

yeni hayata merhaba....
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
76
2
46
40
- Yurtdışı
mobilyalarimi eski evime gore aldigim icin simdi tasindigim eve biraz buyuk kaldilar. aslinda buyuk kaln tam olarak koltuklarim. karsilikli koyunca ortada yer kalmiyor. bende L seklinde yerlestirmeyi sektim. daha alali 1 yil bile olmadi degistiremem ama buda hic icime sinmiyor. bana oneriniz var mi??? ben tikandim :34::34: bu arada mutfagim acik sayilir yarim bir duvar ayiriyor :1: panaromik bir resim ekledim. simdiden tesekkurler herkese :16::16:

Eklentiler

• $panorama.webp
    $panorama.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleme:
mobilyalarimi eski evime gore aldigim icin simdi tasindigim eve biraz buyuk kaldilar. aslinda buyuk kaln tam olarak koltuklarim. karsilikli koyunca ortada yer kalmiyor. bende L seklinde yerlestirmeyi sektim. daha alali 1 yil bile olmadi degistiremem ama buda hic icime sinmiyor. bana oneriniz var mi??? ben tikandim :34::34: bu arada mutfagim acik sayilir yarim bir duvar ayiriyor :1: panaromik bir resim ekledim. simdiden tesekkurler herkese :16::16:

Eki Görüntüle 480195

canım alan dar oldugu ıcın en uygununu yapmıssın bu sekıldee baska bır sekıl pek aklıma gelmedı benımdee :17:alan dar olunca fıkırde dar oluyor sanırım:24::24:

mobilyalarınız çok güzel bence değiştirmeyin zaten..ama sanki birazcık renk eksik güzel bi tablo asabilirsiniz bir duvara..

mobilyalarınız çok güzel bence değiştirmeyin zaten..ama sanki birazcık renk eksik güzel bi tablo asabilirsiniz bir duvara..

aslinda yastiklarla renklendirmeyi dusundum. tablo fikri aklima gelmemisti. daha dogrusu renk getirecegini dusunmemistim ama haklisin sanirim hareket katabilir. tesekkurlerrr :3:

Bence gayet güzel olmuş.Kırlentler de bu haliyle çok hoş.
2 koltuk arasındakini tam göremedim,nedir?
Oraya biraz karanlık vermiş.
Onun yerine bir sehpa,üzerine güzel bir abajur veya renkli çiçekler koyulabilir.

Bence gayet güzel olmuş.Kırlentler de bu haliyle çok hoş.
2 koltuk arasındakini tam göremedim,nedir?
Oraya biraz karanlık vermiş.
Onun yerine bir sehpa,üzerine güzel bir abajur veya renkli çiçekler koyulabilir.
normalde tv unitesinin olan bi dolap var. fikrine bayildimmmmm en hosuma gitmeyen yer de tam orasiyi. cok mersiiii :16:

Bence gayet güzel yerleştirmişsin. Biraz yerin daralmış olabilir ama evin aydınlık ferah görünüyor.
Sadece biraz renge ihtiyacın var. O da kırlentler tablolar ve bikaç dekoratif objeyle hallolur.

(null)Bence gayet güzel yerleştirmişsin. Biraz yerin daralmış olabilir ama evin aydınlık ferah görünüyor.
Sadece biraz renge ihtiyacın var. O da kırlentler tablolar ve bikaç dekoratif objeyle hallolur.

Bir türlü karar veremedim ne yapsam ne etsem. Sanırım kirlentlerden ise baslicam :D

Bence de renkli ve farklı tarzda kırlentler çok değiştirebiliyor mobilyayı..Tablolarda kırlentlerde bulunan renklerle uyarsa harika olur.

Back
X