mobilyalarimi eski evime gore aldigim icin simdi tasindigim eve biraz buyuk kaldilar. aslinda buyuk kaln tam olarak koltuklarim. karsilikli koyunca ortada yer kalmiyor. bende L seklinde yerlestirmeyi sektim. daha alali 1 yil bile olmadi degistiremem ama buda hic icime sinmiyor. bana oneriniz var mi??? ben tikandim bu arada mutfagim acik sayilir yarim bir duvar ayiriyor panaromik bir resim ekledim. simdiden tesekkurler herkese
mobilyalarimi eski evime gore aldigim icin simdi tasindigim eve biraz buyuk kaldilar. aslinda buyuk kaln tam olarak koltuklarim. karsilikli koyunca ortada yer kalmiyor. bende L seklinde yerlestirmeyi sektim. daha alali 1 yil bile olmadi degistiremem ama buda hic icime sinmiyor. bana oneriniz var mi??? ben tikandim bu arada mutfagim acik sayilir yarim bir duvar ayiriyor panaromik bir resim ekledim. simdiden tesekkurler herkese
aslinda yastiklarla renklendirmeyi dusundum. tablo fikri aklima gelmemisti. daha dogrusu renk getirecegini dusunmemistim ama haklisin sanirim hareket katabilir. tesekkurlerrr
Bence gayet güzel olmuş.Kırlentler de bu haliyle çok hoş.
2 koltuk arasındakini tam göremedim,nedir?
Oraya biraz karanlık vermiş.
Onun yerine bir sehpa,üzerine güzel bir abajur veya renkli çiçekler koyulabilir.
Bence gayet güzel olmuş.Kırlentler de bu haliyle çok hoş.
2 koltuk arasındakini tam göremedim,nedir?
Oraya biraz karanlık vermiş.
Onun yerine bir sehpa,üzerine güzel bir abajur veya renkli çiçekler koyulabilir.
Bence gayet güzel yerleştirmişsin. Biraz yerin daralmış olabilir ama evin aydınlık ferah görünüyor.
Sadece biraz renge ihtiyacın var. O da kırlentler tablolar ve bikaç dekoratif objeyle hallolur.
(null)Bence gayet güzel yerleştirmişsin. Biraz yerin daralmış olabilir ama evin aydınlık ferah görünüyor.
Sadece biraz renge ihtiyacın var. O da kırlentler tablolar ve bikaç dekoratif objeyle hallolur.