• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime dekarasyon fikri ??

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
$100420101001.webp$100420101004.webp$100420101012.webp$100420101009.webp$100420101010.webp$100420101013.webp

kızlar kısmetse seneye eylül gibi yeni evmize tasınıcaz.benm mobilyalarım resmdeki gibi ozamanlar bunlar çok hoşuma gtmişti ama şimdi nasıl almışım diorum.çojk koyu duruyo evde boğuo artık beni.şimdi yeni evme gecerken bu koltukların minder kılıflarını değişttrmk istiorum böle daha ferah bi kumaşla falan.ama perdemn fonu siyah.birde masamı beyaza boyamk istiorum nasıl olur sizce .bi fikir verebilirmsiniz.ne rfenk kumas almalıyım koltukların kenarları beyaz deri kalıcak.

Siyah boğuyor dediğine göre koyu renk istemiyorsun... Lila renk seviyorsan beyaz deri kenarlarla olabilir... Masanı da beyaza boyatabilirsin hoş romantik bi hava olabilir lila ile kombinlenince... Perdelerini de açık lila fln yapabilirsin belki...

bence pudra rengi,fuşya yada gül kurusunu kullanabilirsin. yastıklara da bu renklerin tonlarını kullanırsan ferah olur diye düşünüyorum :)

Bu koltuklarla lila, mor, gri, orta tonlarda kahve, mürdüm gibi renkler olur bu tarzda hoş duruyor... Mobilyalarında siyah renkler olduğu için kahve önermem... Bu takımı ısıtacak renkler lila, mürdüm gibi renkler... Gri fln soğuk olur... Takımın modern tarzda çünkü... :9:

Eki Görüntüle 568480 Eki Görüntüle 568481 Eki Görüntüle 568482 Eki Görüntüle 568483 Eki Görüntüle 568484 Eki Görüntüle 568485

kızlar kısmetse seneye eylül gibi yeni evmize tasınıcaz.benm mobilyalarım resmdeki gibi ozamanlar bunlar çok hoşuma gtmişti ama şimdi nasıl almışım diorum.çojk koyu duruyo evde boğuo artık beni.şimdi yeni evme gecerken bu koltukların minder kılıflarını değişttrmk istiorum böle daha ferah bi kumaşla falan.ama perdemn fonu siyah.birde masamı beyaza boyamk istiorum nasıl olur sizce .bi fikir verebilirmsiniz.ne rfenk kumas almalıyım koltukların kenarları beyaz deri kalıcak.

oncelıkle hayırlı olsun yenı evınn!!dedıgın gıbı 3 -4 yıl evvel bu tıp mobılyalar cok fazlaydı ve cogu kısının de gozdesıydı sıyah beyaz!!benım evlendıgım zman bıle hala vardı boyle takımlar!!!bence cok sıradan,bellı bı renge gore yasıyorsunn!!hep sıyah e beyaz!!bana gore degıl,sende sıkılmısın zaten seneler sonra!!allahtan kaplatmak gıbı bı sansımız var!!mobılyaların sıyah ve beyz oldugu ıcın kahve tonlarında yapamazsınn!!o yuzden benım onerım kırmızı,bordo,murdum rengı tarzında ,koltuklarını daha on plana cıkaran bır renk kullan..masanı da beyaza boyadın mı super olu!!perdeleroıının fonları onemlı degıl bence !zaten salonda sıyah renk mevcut!hem sıyah her rege gıder!! bıde soyle bı onerım var heryerını beyaz yada krem yaptır ki benim koltularım acık krem!!kırlentlerle ıstedıgın rengı yakal!!benımkıler rengarenk mesela!!yesıl,mor,turuncu!ama b ıs bırazdaha malıyetlı olur!tekrardan hayrışı ugurlu olsun evın...

bende lila düşünüodum aslında.işte gümüşlük bozuo işi.onu kullanmıcam sanırım.içinde gereksiz kullanmadığım bir dünya şey var.:ssz:

peki tekliler nasıl olcak?koltukların kılıfları çıkıo.ama onlarn çıkmıo acaba üzerlerne koltuklara aldığım kumastanmı örtsem.

peki tekliler nasıl olcak?koltukların kılıfları çıkıo.ama onlarn çıkmıo acaba üzerlerne koltuklara aldığım kumastanmı örtsem.

imkanın varsa bir döşemeciye kaplatabilirsin teklileri canım onlar sanırım 2 adet... Çok bişey tutmaz sanıyorum...

bende lila düşünüodum aslında.işte gümüşlük bozuo işi.onu kullanmıcam sanırım.içinde gereksiz kullanmadığım bir dünya şey var.:ssz:

selam hayırlı olsun. size iki fikir verebilirim 1, si eğer çalışsan , sınava hazırlanıyorsan eşin memursa, ev senin değilse o kadar çok eşya alma. boştan yere eşyaların hizmetçiliğini yapıyosun ayrıca taşınma durumun olduğunda acayip sıkıntı oluyor.çok yıpranıyo. 2, eğer bu takımı alacaksan hemen hemen her evde artık bunlardan var.canlı renklerini tercih et(tabi sen bilirsin) ne yaparsan yap sakın krem ya da beyaz halı alma.iğrenç derecede kirli görünüyo kirli olmasa bile.

selam hayırlı olsun. size iki fikir verebilirim 1, si eğer çalışsan , sınava hazırlanıyorsan eşin memursa, ev senin değilse o kadar çok eşya alma. boştan yere eşyaların hizmetçiliğini yapıyosun ayrıca taşınma durumun olduğunda acayip sıkıntı oluyor.çok yıpranıyo. 2, eğer bu takımı alacaksan hemen hemen her evde artık bunlardan var.canlı renklerini tercih et(tabi sen bilirsin) ne yaparsan yap sakın krem ya da beyaz halı alma.iğrenç derecede kirli görünüyo kirli olmasa bile.

ahh canım ahh saol tavsiyelern iin ama 2.5 yıllık evliym bub hataların hepsne düştm :14: Allah tan ev kendimizn

Ben olsam,tekli koltukları döşemeciye veririm.
Koyu kırmızı ile bordo arası bir renk yaptırırım.Tabii mor da olabilir.
Kumaş düz renk veya damask desenli olabilir.Düz olacaksa,kadife tercih ederim.(kadife,salona sıcak bir hava verir)

Büyük koltukları beyaza beyaz yaparım.
Kırlentleri tekli koltukların kumaşından+gümüş+beyaz yaparım.

Gümüşlüğü kullanmam.Masayı siyah bırakırım,beyaz veya tekli koltukların renginden runner kulanırım.

Sehpayı beyaza boyatmayı düşünebilirim.

gümüşlük yerine şık bir tv ünitesi düşünmez misin?

Vitrin takımının parçaları biraz fazla sanırım....Hepsini kullanmak yerine önemli parçaları kullan bence..Gereksiz bulduklarını başkasına filan verebilirsin.. Masanı beyaza boyatman güzel olur gerçekten...Bir de koltuğunun yanları beyaz deri kalacaksa orta döşemesi için beyazla cırt düşmeyecek renk seçebilirsin...Sade ve ferahlık için siyah fon perdesini de değiştirirsen istediğin ferahlığı yakalayabilirsin...

Son düzenleme:
siyah,beyaz ve kırmızı bana göre birbirine çok yakışıyor.araya griyi de katarak renklendirebilirsin bence.benim önerim beyaz ağırlıklı mobilyalar,kırmızı objeler ve siyah perden.bence çok güzel olur:))

Back
X