Yeni evim

bende bayıldım güle güle kullan canım..Çocuk odasını nerden aldın acaba

tatlım eklenti yanlış olmuş bi ilgilen istersen
canım link eklememe izin vermiyor bugün site ben de anlamadım blogspot yazdırmıyor bir türlü çok denedim ama sonra bu yazdıklarımı sileyim dedim onu da sildirmedi sabah sabah sinir etti beni sen google a whitecountryhousee yaz blog çıkar canım güzel bir blog evi daha önce evim dergisi yarışmasında birincilik aldı falan sen seversin cauntry bir incele istersen

ben siteyi biliyorum tatlıcım diğer görmek isteyenler için demiştim

ben siteyi biliyorum tatlıcım diğer görmek isteyenler için demiştim
anladım canım, aslında yazdıklarımı sileyim diye çok uğraştım dedim "baronesss sanane" ama olmadı ya internetimde ya da sitede bugün bir sıkıntı var, sonuçta arkadaşı rencide etmek istemem gönlünden geçenler bunlarmış demekki Allahım ona daha güzellerini nasip etsin inşallah
(bu arada çocuk odasını da görmek isteyen vardır belki çünkü soran olmuş o fotoğraflarda gutguturuna diye bir blog a ait)

olsun tatlım yapılan yanlışı söylemek düzeltmek gerekir esasında bu arkadaşa da yardımcı olmuş oluyorsun çünkü izinsiz resimleri aldığı için hukuki işlem başlatırlar mazaallah ki bloglarında özellikle belirtiyorlar bunu.
yani arkadaşın bi an önce resimleri kaldırması ve ardından sana dua etmesi lazım

canım benim çok iyi geldi bu yazdıkların, sabah yazdığımdan beridir içim içimi yiyodu valla biliyorsun beni kimseyi kırmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…