Yeni ev ve kiler kapısı olmaması

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
Merhaba.
Evin mutfağı küçük kilere de çamaşır ve buzdolabı sebzelik filan koyduk ama kapısı yok kilerin. Kapı perdesi alacaktım boncuklu baharda çıkıyormuş modeller istediğim gibi bi model bulamadım kendim yapsam o kadar ipe o kadar boncuk geçirmek zor tülleri kesip yapanlar var o da hoşuma gitmedi ne yapabilrm öneri istiyorum. Kapının eni 80 boyu 2 m filan. kiler böyle

Korniş varsa istediğiniz modeli alıncaya kadar perde takın yoksa korniş takın uygun fiyata perdeler var onlardan alabilirsiniz,konu açmıştınız o ev mi burası.

Korniş varsa istediğiniz modeli alıncaya kadar perde takın yoksa korniş takın uygun fiyata perdeler var onlardan alabilirsiniz,konu açmıştınız o ev mi burası.

Evet ev baya güneş görüyor karanlık değilmiş şükür sıkıntısı yok :) eski ev daha bakmlıydı ama fekaket küf kokuyor burda o sorunda yok doğalgazda var şükür kurtulduk doğalgazda bugün bağlncak inş evde 4.günümüz

Kapı takmak isteseniz ev sahibi birşey der mi yada çıkarken götürün der mi :) karanlık mı peki önünde inşaat vardı ya nasıl bahçede vardı olmazsa ev sahibi ile konuşun baharda ilaçlatın olmaz belki tüm apartmanı vs.Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…