- 17 Ocak 2020
- 28.100
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.827
- 598
Bence çok mantıklı dusunmussunix açıkçası .Bir ev baktık ev 800 bin ve mutfağı filan eski model yani yıllarca borç ödeyeceğiz şimdi böyle boş ev varken değerlendirelim dedik koltukları da değiştiririz dedik ankastreler alınacak ama işte karar veremedik
Çocuklarım babaannelerine dedelerine çok düşkün aynı binada olmaktan memnunuz yıllarca borç ödemekte istemiyoruz ama nerden başlarız henüz bir adım atamadıkBence çok mantıklı dusunmussunix açıkçası .
İsterseniz bazı ev almanıza yardim eden firmaları da araştırın bı tabi ama .bence orada kalmanız istediginiz gibi içini yaptirmaniz daha mantikli
Bizim çalıştığımız firma çok titizdi . İşçilik ve kalite sadece benim değil evime gelen herkesin dikkatini çekiyordu.Anahtar teslim olacak büyük ihtimalle ama işçilik çok önemli malzeme çok önemli
Çocuklarım babaannelerine dedelerine çok düşkün aynı binada olmaktan memnunuz yıllarca borç ödemekte istemiyoruz ama nerden başlarız henüz bir adım atamadık
Baktık çok güzel mutfaklar var görmeden fiyat verirler mi sormadım kapanmadan sonra çağırıp birkaç firmayla görüşüp karar vereceğiz artıkÖnce Instagram'dan arastirmalara başlayın
İnsanların yaptığı işleri görün...anahtar teslim yazanların...
Fiyat alın...
Evin fotolarini atıp ortalama bı fiyat alınabilir onceden hatta
İstanbulHangi şehirdesiniz
Ben evime duvar yatakları yaptırdımBaktık çok güzel mutfaklar var görmeden fiyat verirler mi sormadım kapanmadan sonra çağırıp birkaç firmayla görüşüp karar vereceğiz artık
Login • InstagramBaktık çok güzel mutfaklar var görmeden fiyat verirler mi sormadım kapanmadan sonra çağırıp birkaç firmayla görüşüp karar vereceğiz artık
Çok teşekkürler hemen inceleyeceğim
Hiç düşünmedim olabilir aslında çünkü malum evden çalışıyoruz eşimin çalışma masası yatak odasında olacakBen evime duvar yatakları yaptırdım
İlk bakışta eşimin çalışma odası benim kitap okuduğum oda gibi filan . Kitaplık gorunumlu
Sonra yukardan mandalı çekiyorsunuz yatak oluyor .
Örneğini de atabilirim hem yerden tasarruf hem misafir gelince yatacak yer .
Daha derli toplu iyi oluyor .Hiç düşünmedim olabilir aslında çünkü malum evden çalışıyoruz eşimin çalışma masası yatak odasında olacak
Malesef ben bilmiyordum bizim burda semt semt farkediyor ama bende şehir içinde deniz manzaralı hastaneye yakın yerde oturuyorum evimi satsam 250bin eder anca yüksek katlı binadayim 13 katliEvler çok pahalı ama .
İçi istediği gibi bı ev bulmaya kalksa başka şehirlerde ne kadar bilmem ama bizim burda benim çıktığım ev ...içi istedigim gibi olmamasına rağmen 900 bindi.dusunun
Hatta 950 ye satın alınmış Biz çıkınca sanırım
Ne güzel bı fiyat ya o .Malesef ben bilmiyordum bizim burda semt semt farkediyor ama bende şehir içinde deniz manzaralı hastaneye yakın yerde oturuyorum evimi satsam 250bin eder anca yüksek katlı binadayim 13 katli
120metre kareNe güzel bı fiyat ya o .
Şok geçirdim şuan gerçekten
Tamam kalp krizi gecircem artık120metre kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?