Kiraya mi geçeceksiniz eve diyeceğim ama kira eve 150-200 bin masraf olmaz heralde bence ilk önce ustalardan fiyat alın derim ama 4+1 120 MT odaları küçük mu peki bana biraz küçük olur gibi geldi eğer burada oturacaksaniz odanın 1 iptal ederdim eğer böyle bir şans varsa orta duvarı yiktirip odanın 1 tanesini genisletirdim.Arkadaşlar iyi akşamlar dert değil çok şükür ama fikirlerinize çok ihtiyacım var.Daha önce çatı katı evde oturduğumu yazmıştım artık küçük geliyor çocuklarım ayrı oda istiyorlar.aynı binamızda 20 yıldır boş duran kullanılmayan eşyaların koyulduğu boş bir daire var.Buraya taşınmayı düşünüyoruz ama işin içinden çıkamıyoruz nerden başlayacağımızı bilmiyoruz.sadece pimapenler ve kalorifer petekleri var diğer herşey değişecek kapı mutfak banyo parke boya aydınlatma perdeler.
İnstagramda birçok firma var anahtar teslim firmalar bunların fiyatları çok mu fazla yoksa usta çağırıp önce mutfak parkeler gibi tek tek mi uğraşalım.120 metre kare ev 4+1 ev 150-200 bini geçer mi masraf gerçekten Güzel bir eve dönüşür mü
Anahtar teslim firmalar nasıl çalışıyor ücretsiz keşif diyorlar hemen fiyat veriyorlar mı malzeme nasıl seçiliyor proje ücretsiz mi çiziliyor çünkü birkaç yerden fiyat almamız gerek yakın zamanda tadilat yaptıran var mı önerileriniz çok çok önemli bazen de gözümde çok büyüyor o parayı peşinat yap git ev al diyor
Kira değil aile apartmanı aslında 3+1 ama girişte çok büyük bir alan var oraya da koltuk koyulabilir karar veremedik henüz odalar küçük ama çocuk odası olacak yeterli olur gibiKiraya mi geçeceksiniz eve diyeceğim ama kira eve 150-200 bin masraf olmaz heralde bence ilk önce ustalardan fiyat alın derim ama 4+1 120 MT odaları küçük mu peki bana biraz küçük olur gibi geldi eğer burada oturacaksaniz odanın 1 iptal ederdim eğer böyle bir şans varsa orta duvarı yiktirip odanın 1 tanesini genisletirdim.
Anladım.Peki ileride oradan sizi cikarirlar mi maalesef bu tür durumlarda olabiliyor eğer bu tür bir durum olmazsa evi yaptırirsiniz ama birçok kişiden fiyat alın derim.Kira değil aile apartmanı aslında 3+1 ama girişte çok büyük bir alan var oraya da koltuk koyulabilir karar veremedik henüz odalar küçük ama çocuk odası olacak yeterli olur gibi
Müstakil binaya alıştık aile apartmanı mutluyuz Kayınpederim evin zemininin çok sağlam olduğunu söylüyor ama bazen de ağırsan ev kurmaktansa gidelim hazır ev alalım diyoruz ama 500-600 binden az ev yokBinanın yaşı çok fazla ben olsam sıfır daireye peşinat olarak kullanırdım o parayi
Anladım.Peki ileride oradan sizi cikarirlar mi maalesef bu tür durumlarda olabiliyor eğer bu tür bir durum olmazsa evi yaptırirsiniz ama birçok kişiden fiyat alın derim.
10 binlik bir dolaba 15 bin fiyat veren de oluyor 10 binlik bir dolaba daha düşük fiyat verende oluyor o zaman da malzeme ler ince oluyor tabi ikisinin ortasını bulmak önemli .
Ne kadar sağlam olabilirki 20yildan bahsediyorsunuz yaşadığınız yer lux bir muhit sanırım ama yinede söz bilirsiniz ben bina yaşından dolayı o masrafı yapmak istemezdim ama o anahtar teslim olan yerler işini çok iyi yapıyor valla bı görüşün istersenizMüstakil binaya alıştık aile apartmanı mutluyuz Kayınpederim evin zemininin çok sağlam olduğunu söylüyor ama bazen de ağırsan ev kurmaktansa gidelim hazır ev alalım diyoruz ama 500-600 binden az ev yok
Ustalarla uğraşmak tek tek her oda için çok zorlar bizi anahtar teslim firmaları tercih edeceğiz büyük ihtimalleEve usta getirmeli işler sizi kanser eder söyleyeyim, bu memlekette paranla rezil olmak istiyorsan eve usta getireceksintoptan bu işi halledecek daha kurumsal çalışan birileriyle anlaşmanızı tavsiye ederim, ya da o kadar masraf etmek yerine çevrede var olan başka daireleri araştırmak daha uygun olabilir
anahtar teslımde kazık yersınız..fıyatı dusurdukce malzeme kalıtesını dusurecekler..Arkadaşlar iyi akşamlar dert değil çok şükür ama fikirlerinize çok ihtiyacım var.Daha önce çatı katı evde oturduğumu yazmıştım artık küçük geliyor çocuklarım ayrı oda istiyorlar.aynı binamızda 20 yıldır boş duran kullanılmayan eşyaların koyulduğu boş bir daire var.Buraya taşınmayı düşünüyoruz ama işin içinden çıkamıyoruz nerden başlayacağımızı bilmiyoruz.sadece pimapenler ve kalorifer petekleri var diğer herşey değişecek kapı mutfak banyo parke boya aydınlatma perdeler.
İnstagramda birçok firma var anahtar teslim firmalar bunların fiyatları çok mu fazla yoksa usta çağırıp önce mutfak parkeler gibi tek tek mi uğraşalım.120 metre kare ev 4+1 ev 150-200 bini geçer mi masraf gerçekten Güzel bir eve dönüşür mü
Anahtar teslim firmalar nasıl çalışıyor ücretsiz keşif diyorlar hemen fiyat veriyorlar mı malzeme nasıl seçiliyor proje ücretsiz mi çiziliyor çünkü birkaç yerden fiyat almamız gerek yakın zamanda tadilat yaptıran var mı önerileriniz çok çok önemli bazen de gözümde çok büyüyor o parayı peşinat yap git ev al diyor
Evler çok pahalı ama .Ne kadar sağlam olabilirki 20yildan bahsediyorsunuz yaşadığınız yer lux bir muhit sanırım ama yinede söz bilirsiniz ben bina yaşından dolayı o masrafı yapmak istemezdim ama o anahtar teslim olan yerler işini çok iyi yapıyor valla bı görüşün isterseniz
Kira değil kendi evimizne masraf edeceksiniz elalemin evine yahu? kiralık bir de. siz dünya parayı saçıp kapısını parkesini mutfağını yaptırın, size 1 sene dolmadan çık derler benden söylemesi. demese de yaptırılmaz kiralık eve o kadar masraf. peşinat yapıp ev alın daha iyi. çok mu kötü halde ev şu an? binadan memnunsunuz anladığım kadarıyla. ama o kadar da masraf edilmez. muhiti seviyorsanız yakınlarda eli yüzü düzgün kiralık daire bakın, 120 metrekare öyle aman aman geniş değil zaten.
kiralık olduğunu varsayarak söyledim tabii bunları.
600-700 binlik evin peşinatı ne olacak ? Alabilecek mine masraf edeceksiniz elalemin evine yahu? kiralık bir de. siz dünya parayı saçıp kapısını parkesini mutfağını yaptırın, size 1 sene dolmadan çık derler benden söylemesi. demese de yaptırılmaz kiralık eve o kadar masraf. peşinat yapıp ev alın daha iyi. çok mu kötü halde ev şu an? binadan memnunsunuz anladığım kadarıyla. ama o kadar da masraf edilmez. muhiti seviyorsanız yakınlarda eli yüzü düzgün kiralık daire bakın, 120 metrekare öyle aman aman geniş değil zaten.
kiralık olduğunu varsayarak söyledim tabii bunları.
gücü ona yetmiyorsa kiralık baksın o zaman başka. veya daha ucuz evler kovalanabilir mevcutsa.600-700 binlik evin peşinatı ne olacak ? Alabilecek mi
kendi evinizse sorun yok o halde, ben kira sandım siz ev almaktan bahsedince.Kira değil kendi evimiz
Bir ev baktık ev 800 bin ve mutfağı filan eski model yani yıllarca borç ödeyeceğiz şimdi böyle boş ev varken değerlendirelim dedik koltukları da değiştiririz dedik ankastreler alınacak ama işte karar veremedikEvler çok pahalı ama .
İçi istediği gibi bı ev bulmaya kalksa başka şehirlerde ne kadar bilmem ama bizim burda benim çıktığım ev ...içi istedigim gibi olmamasına rağmen 900 bindi.dusunun
Hatta 950 ye satın alınmış Biz çıkınca sanırım
Anahtar teslim olacak büyük ihtimalle ama işçilik çok önemli malzeme çok önemliAnahtar teslim bir firmaya evimi yaptırmıştım . Ama yaptırdığımız kişi aile dostumuzdu. Başka şehirdeydik tayinimiz tekrar evimizin olduğu yere çıktı. Bir ay içinde tüm evi yetiştirdiler. Taşındığımızda ev temizlik firmasına temizlettirilmiş hazır oturulacak haldeydi. Tek tek ustalarla uğraşmak zor. Anahtar teslim firmalar her sorunu size yansıtmadan hallediyorlar. Kalite olayına gelince güvenilir firmalara gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Verdiğiniz paranın değerinde hizmet alabiliyorsunuz. Ama güvenilir firma bulmak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?