Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimize kıskanç yakıştırması yapılmış. zaten kendi söyledi kıskandığını düzgün okuyunuz lütfen. herkes kendi gibi görür demişsininz. demekki sizde bizi nasıl gördüyseniz öylesiniz. burada tek bu fikirde olan sizsiniz. gayette kıskanç biri her halinden belli. sizin burda savunma yapmanız biraz abes olmuş.herkez kendi gibi biirmis demek sizde böyle kıskanc birisiniz ki kıza böyle yorumlar yapmıssınız ayrıca kız altta ben nedne kısaknıyıyım maddi durumunda iliskimde daha ii demis
Bir an eltin ben miyim diye düşündüm de ben telefon etmedim
Ama google da eltinin eşini kızını aradım
Eşimi Görümcemi vs de aradım
Eltin ile aynı şehirde yaşıyoruz kendisini en son 4 yıl önce gördüm kızı ameliyat oldu bebeğim vardı gittim
Aynı ameliyatı oğlum oldu ev alıp taşındım gelmedi vs
Ben de bir zaman merak edip google sormuştum yıllar önce bu kadar Facebook falan yoktu o zaman belki şimdi sorsam orda da çıkar
Kısaca elti merak edilip google sorulalar ama bu sizi telefon ile rahatsız etme hakkı vermez
Ben de kendimi yılan hissedip savunmaya geçmişim kusura bakma:)
tovbe tovbe ne insanlar var. Sastim kaldim.
-------------------
Konuya gelince bir yanım diyor ki; var boyle kiskanc insanlar. Garipsememek lazim. Diger yanim diyor ki; biri bizimle kafa buluyor. Her neyse iste.. Bir onceki konunu da hatirliyorum. Orada beddua ediyordun resmen. Burada da kizi yerden yere vurmussun. Kezbanmis, iki lafi bir araya getiremezmis..
Arkadasim sen cok mutsuzsun. Mutsuzlugunun faturasini da eltine cikarmaya calisiyorsun. Yanlis yapiyorsun. @Sephoraa 'ya da katiliyorum. "Sevgi"yi kiskaniyorsun sen.. Ne yap ne et ciddi takintiya varmadan kiskancligina bir cozum bul..