yeni ev kurarken

herkez kendi gibi biirmis demek sizde böyle kıskanc birisiniz ki kıza böyle yorumlar yapmıssınız ayrıca kız altta ben nedne kısaknıyıyım maddi durumunda iliskimde daha ii demis
hepimize kıskanç yakıştırması yapılmış. zaten kendi söyledi kıskandığını düzgün okuyunuz lütfen. herkes kendi gibi görür demişsininz. demekki sizde bizi nasıl gördüyseniz öylesiniz. burada tek bu fikirde olan sizsiniz. gayette kıskanç biri her halinden belli. sizin burda savunma yapmanız biraz abes olmuş.
sevgiler....

Bir an eltin ben miyim diye düşündüm de ben telefon etmedim

Ama google da eltinin eşini kızını aradım

Eşimi Görümcemi vs de aradım

Eltin ile aynı şehirde yaşıyoruz kendisini en son 4 yıl önce gördüm kızı ameliyat oldu bebeğim vardı gittim

Aynı ameliyatı oğlum oldu ev alıp taşındım gelmedi vs

Ben de bir zaman merak edip google sormuştum yıllar önce bu kadar Facebook falan yoktu o zaman belki şimdi sorsam orda da çıkar

Kısaca elti merak edilip google sorulalar ama bu sizi telefon ile rahatsız etme hakkı vermez

Ben de kendimi yılan hissedip savunmaya geçmişim kusura bakma:)

canım bizimkisi çok farklı kızın blogu var ben oraya bir şey yazıyordum.malzeme aramak için günde 100 defa girip bakıyordu.takip programları var ordan gördük ondan öncesinde yazılanları sağa sola söylüyormuş.neler neler ama en masumu bile hoş değil gerek yok.sen yoluna ben yoluma olmalı

:KK57::KK57: tovbe tovbe ne insanlar var. Sastim kaldim.

-------------------
Konuya gelince bir yanım diyor ki; var boyle kiskanc insanlar. Garipsememek lazim. Diger yanim diyor ki; biri bizimle kafa buluyor. Her neyse iste.. Bir onceki konunu da hatirliyorum. Orada beddua ediyordun resmen. Burada da kizi yerden yere vurmussun. Kezbanmis, iki lafi bir araya getiremezmis..

Arkadasim sen cok mutsuzsun. Mutsuzlugunun faturasini da eltine cikarmaya calisiyorsun. Yanlis yapiyorsun. @Sephoraa 'ya da katiliyorum. "Sevgi"yi kiskaniyorsun sen.. Ne yap ne et ciddi takintiya varmadan kiskancligina bir cozum bul..

bir de bu eltinin bununla hiç bir işi yok.ne bunu kırmışlığı ne bununla uğraşmışlığı var.hiç bir şeyini görmemiş.belli ki yeni evli onunla meşgul ama bak daha ortada hiç bir şey yokken neler hissediyor.aynı şeyleri ben de yaşadım.elti denilen yılanı 2 defa görmüştüm evlenmeden önce ama o için için kuduruyormuş kıskançlığından üstüne kuma gelmişim gibi davrandı.korkunçtu aradan kaç yıl geçti ki 50 yıl bile geçse yaptıkları aynı şekilde korkunç gözükecek ve konu sahibi de aynı benim elti gibi yıllarca böyle anılacak.ne huzur ne mutluluk yüzü görmeyecek eger bir an önce tövbe edip kendini değiştirmeye çalışmazsa

bir gün eltimi kıskancak duruma gelecegım ıcın korkuyorum

Arkadaşlar önce kendimi eleştiretim , burda ister isteme yorum yapıyoruz işin aslını bilmeden tabi.aslında kul hakkı

konu sahibesinin önceki konusunda belli çok kişi hak verdi ama şimdi işler değişti tabi, bilemiyoruz aslında gerçeği.

Bazıları böyle falso veriyor bazıları vermiyor tabi,işimiz zor :-)

kendi hayatınızla da bu kadar meşgul oluyormusunuz??? bu ne elti aşkı ya..

size ne? bize ne?

X