- 16 Haziran 2011
- 14.836
- 61.996
Siz , kv yüzünden eltimin mutlu olmasını istemiyorum konusunu açan üyeymişsiniz , şimdi fark ettim. Üzüldüm sizin adınıza. Bu kadar negatif enerji ve kötü hisle yaşamak çok zor olmalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedir cvpneden olabilir sence ?cevabını çoğumuz biliyoruz
Siz , kv yüzünden eltimin mutlu olmasını istemiyorum konusunu açan üyeymişsiniz , şimdi fark ettim. Üzüldüm sizin adınıza. Bu kadar negatif enerji ve kötü hisle yaşamak çok zor olmalı.
Ayip yahu.sanırım kıskanıyorum .ama kezban tipli bişey aslında.ee benim b u takıntım niye peki.
aaaaa gerçekten mi ? o zaman biz olayı sadece kv ye yormuştuk ve kadına acımıştık.bence pek acınacak durumda değilsiniz
belkide kv yüzünden bukadar takıntılıyım ona karsı olaamzmıaaaaa gerçekten mi ? o zaman biz olayı sadece kv ye yormuştuk ve kadına acımıştık.bence pek acınacak durumda değilsiniz
ayy kendi sıkıntınızı bitirmişsiniz maaşallah:)eltinize sorun bence..ciddi diyorum..yaa aklıma takılan bazı şeyler var.kaynım ve eltim ile ilgili.bi eşimle kendime bakıyorum bi onlara bakıyorum çok farklıyız. mesela birbirlerini bikaç kez gördüler nişanlandılar.nikah kıydıklarında toplasan onkere bile görmemişlerdi.ikiside farklı sehirlerdeydi.sonra düğüne onbir ay olmasına rağmen nikahtan sonra hemen aynı aya çıktılar.dışarıdan birbirlerini hiç seviyor gibi görünmüyorlar.neden bu kadar hızlılar ki. ikincisi eltim ev için zeten çeyizi filan yoktu .sadece yatak odası takımı aldılar beraber.ev çogu bekar evinden daha beter durumda.hiç bir evlilik heyecanları yok gibi.aylık gelirleri 5500 lerde bide toplam.hani dicem durumları yok da alamıyorlar.ama aylık gelirleri gayet iyi. sonra nebilim dedim ya birbirleri ile pek ortak noktaları yok gibi.zaten eltim bakıyorum facede ve whatsupp durumlarında evlendiğine pişman olmuş gibi sanki. sürekli olumsuz negatif içerikli seyler paylasıyor.mesala ''şu ....'a geldiğim günden beri Allahtan dilediğim tekşey sabır oldu'' gibisinden.demek istediğim eee zaten tanımadan etmeden yapılan bi evlilikti bu.nikah günü bile suratından düşen bin parçaydı.neden evlendi ki ozaman acele bi sekilde
belkide kv yüzünden bukadar takıntılıyım ona karsı olaamzmı
buna katılıyorrum herzaman fesatlar kaybeder. kıskançlıktan zayıflar, kurur gider bu tipler acıyorum bunlaramercek altına aldın çünkü o mutsuz olunca sen mutlu olacaksın ama bil ki bunun hiç bir savunması olamaz ve mutsuz olan sadece sen olursun kendini kandırma
tamam kabul ediyorum peki nasıl kurtulacam bu düşüncelerden. yardım edinmercek altına aldın çünkü o mutsuz olunca sen mutlu olacaksın ama bil ki bunun hiç bir savunması olamaz ve mutsuz olan sadece sen olursun kendini kandırma
Herkes kalbinin renginde yaşarmış hayatı..belkide kv yüzünden bukadar takıntılıyım ona karsı olaamzmı
kendi hayatınıza odaklanarak.herkes kendi hayatını yaşar.başkalarını didikleyerek olmaz bu iştamam kabul ediyorum peki nasıl kurtulacam bu düşüncelerden. yardım edin
belkide kv yüzünden bukadar takıntılıyım ona karsı olaamzmı