yeni ev kurarken

kızlar benim eltim yıllarca evimi gizli numaralardan aradı sonra googleda adımı kocamın adının kızımın adını search edip bir şey bulma umuduyla yaşadı.elti deyince aklıma hep o yılan karı geliyor.

Herkesin istekleri ve beklentileri farklıdır.
Bu beklentiler ise; kişilerden başka kimseyi ilgilendirmez.
Ne duymak istediğinizi de merak ettim.

iyi niyetle yazdığım "nasılsın canım" görüşelim mi ? gibi mesajlarıma cevap yazma zahmeti göstermeyen arkadaş dediğim şahısla aramı bu yüzden açmak zorunda kaldım. bir gün negatif bişi yaşadım duymuş 5 dk da beni aradı. mesaj yazma zahmeti göstermeyen hanım meraklanmış ağzımdan laf almaya çalışıyor negatif bişi duymak için can atıyor. NEFRET EDİYORUM FESATLARDAN, KISKANÇALARDAN, ALLAH UZAK ETSİN VE nazarlarından korusun

yaa aklıma takılan bazı şeyler var.kaynım ve eltim ile ilgili.bi eşimle kendime bakıyorum bi onlara bakıyorum çok farklıyız. mesela birbirlerini bikaç kez gördüler nişanlandılar.nikah kıydıklarında toplasan onkere bile görmemişlerdi.ikiside farklı sehirlerdeydi.sonra düğüne onbir ay olmasına rağmen nikahtan sonra hemen aynı aya çıktılar.dışarıdan birbirlerini hiç seviyor gibi görünmüyorlar.neden bu kadar hızlılar ki. ikincisi eltim ev için zeten çeyizi filan yoktu .sadece yatak odası takımı aldılar beraber.ev çogu bekar evinden daha beter durumda.hiç bir evlilik heyecanları yok gibi.aylık gelirleri 5500 lerde bide toplam.hani dicem durumları yok da alamıyorlar.ama aylık gelirleri gayet iyi. sonra nebilim dedim ya birbirleri ile pek ortak noktaları yok gibi.zaten eltim bakıyorum facede ve whatsupp durumlarında evlendiğine pişman olmuş gibi sanki. sürekli olumsuz negatif içerikli seyler paylasıyor.mesala ''şu ....'a geldiğim günden beri Allahtan dilediğim tekşey sabır oldu'' gibisinden.demek istediğim eee zaten tanımadan etmeden yapılan bi evlilikti bu.nikah günü bile suratından düşen bin parçaydı.neden evlendi ki ozaman acele bi sekilde
ayy kendi sıkıntınızı bitirmişsiniz maaşallah:)eltinize sorun bence..ciddi diyorum..

belkide kv yüzünden bukadar takıntılıyım ona karsı olaamzmı

mercek altına aldın çünkü o mutsuz olunca sen mutlu olacaksın ama bil ki bunun hiç bir savunması olamaz ve mutsuz olan sadece sen olursun kendini kandırma

mercek altına aldın çünkü o mutsuz olunca sen mutlu olacaksın ama bil ki bunun hiç bir savunması olamaz ve mutsuz olan sadece sen olursun kendini kandırma
buna katılıyorrum herzaman fesatlar kaybeder. kıskançlıktan zayıflar, kurur gider bu tipler acıyorum bunlara

tamam kabul ediyorum peki nasıl kurtulacam bu düşüncelerden. yardım edin

belkide kv yüzünden bukadar takıntılıyım ona karsı olaamzmı
Herkes kalbinin renginde yaşarmış hayatı..
Sizinki kıskançlıktan bayağı kararmış.
Başka işiniz gücünüz yok mu? oturup kayınvalide, elti, kayın düşünecek, dert edecek kadar mı küçük yaşadıgınız hayat.

Derdin kayınvalide ise git , otur, konuş ve çöz.
Başka bir kadının hayatını, sevgisini, evliliğini sorgulamak yerine. belki faydası olur?

X