Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili arkadaşlar inşaattan ev aldık
ama kararlar için zorlanıyorum Eki Görüntüle 718792 Eki Görüntüle 718854 Eki Görüntüle 718855 Eki Görüntüle 718792 Eki Görüntüle 718854 Eki Görüntüle 718855 ekleyebilirsem şayet resimlerle yardımcı olursanız sevinirim![]()
Sadece şu iki konuda fikrimi belirtebilirim çünkü diğerleri hakkında bilgim tezgahla duvar arasını gri seçmenizi öneririm ve mutfağa sadece bir duvara duvar kağıdı yapmanızı önerebilirim duvar kağıdı rengini mutfağınız siyah beyaz üçüncü olarak hangi renk ile kombin etmek isterseniz ona en yakın sıcak renklerin hakim olduğu rengi seçin derim bu kırmızı,pembe,mor,turkuaz,yeşil,mürdüm,mavi olabilir.
örneğin mutfağa şu duvar kağıdı nasıl olurEki Görüntüle 718857 Eki Görüntüle 718858
şu duvar kağıdını da çok beğeniyorumEki Görüntüle 718861 Eki Görüntüle 718861
bu duvar kağıdını mutfağınıza uygulamanız için mutfağınız geniş güneş alabilen bir alana sahip olması gerekir çünki renk baskın daha açık daha ferah renk seçmenizi öneririm .
evet bak mesela bu renk çok güzel çok ferah insanın bir gününün yarısından daha fazlası mutfakta geçiyor ki bayanlar mutfağına daha düşkün oluro nedenle saatlerce içinde kalacağınız mutfağınızın rengi ferah olsun nefes alabilsin bu renk çok güzel mesela pembe çiçekli yada kırmızı beyazlı olan renklerde hoş durur
arkadaşlar ilk kez resim yükledim aynı resimler birden fazla olmuş
antre ve mutfak parlak granit oldu,mutfakta dolaplarımı beyaz,graniti siyah düşünüyorum
tezgah arasına karar veremedim,bir de müteahhitimiz duvar kağıdında ısrar ediyor
ben de daha çok boyadan yanayım ama mutfakta masanın olduğu yere bişiler olsa diyorum
şuanki evde kalebodr ve kirlendikçe de siliyorum öyle temizlenebilen bişi istiyorum
hertürlü önerilerinize açığım
cnm her duvar kağıdı da güzel değil ital duvar kağıtları çok güzel kumaş gibi silinebiliyor da.artık mutfaklarda boya ve duvar kağıdı kullanılıyor yada doğal taş her yerin fayans olması yok artık yani.
dolap tezgah arasına grili taşlardan seçebilirsin simlisini özellikle çok şık duruyor.sen karar vermişsin ama koyu renk taş ta sürekli tozlu gibi duruyor benim tezgahta koyu kahve çimstone ondan biliyorum cnm.
bu duvar kağıdına bayıldım
eğer bulursan bana da muhakkak nerden bulduğunu özelden yaz
benim mutfakta yemek masam duvara monteli ve o duvar hep kirlendi, boya da silinebilen boya değil
ben de duvar kağıdı araştırdım, beyaz tuğla desenli yaptırmak istiyodum ama bu duvar kağıdını görünce çok hoşuma gitti
bence bunu kaplat
Duvar kagidi güzel oluyor.ben holüme yaptim.ama cok fazla degil.mutfagada yapicam.abartisiz ölcülü duvar kagitlari cok güzel duruyor.kapi renklerim koyu renk ama basta beyaz yaptiracaktim.yaptirmadigima cok pisman oldum.cok hha güzel duruyor.yan komsum öyle yaptirdi.biz üc arkadas ev yaptirdik.
çocuğun yoksa ve yapmayı düşünmüyosan dolaplarını beyaz yapabilirsin ama çocuk yapıcam ya da çocuğum var ya da nasıl temizleyeceğim diyorsan beyazı çıkar aklından her türlü lekeyi gün ortada gösteriyor.Ama dersen ben sürekli elimde bir bez ile gezer silerim dersen sen bilirsin sonuçta sen temizleyeceksin. şu siyahdan vazgeçin evi karanlık tutuyor boğuyor şu cıvıl cıvıl renkleri yada pastel renkleri tercih edin. son olarak cazip gibi gösterilen duvar kağıtlarını kullanmayın kabarıyor silinmiyor çabuk kirleniyor. çok iyi düşün çok düşün bir kere karar ver para kolay kazanılmıyor cepten çıktığı zaman bir daha cebe girmiyor ve bir kere yaptırabiliyorsun (tabi sen zenginsen senin için no problem)