yeni eşofmanımın renkleri birbirine karıştı...

hobit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
3
0
86
Ankara
merhaba arkadaşlar,yeni aldığım ünlü bir markanın eşofman üstü ilk yıkamada renk verdi ve kırmızı rengi beyaz renkli bölümü boyadı,eşofmanın faturasını attığım için iade almıyorlar ve bu cadı isimli ünlü markanın eşofmanına verdiğim 110 lira içime oturdu..ben beyaz parçadaki kırmızı bulaşık rengi nasıl çıkartabilirim,lütfen bu konuda fikri olan varsa bana cevap verebilirmi..?

bence renkliler için leke çıkarıcılar varya(domestos-ariel renkliler için ben hep kullanıyorum)beyaz kısımlara direk leke çıkarıcıdan dök birde makina deterjanından bir miktar serp elinde çitile belki çıkar:26:genelde böyle yaptığımda lekeler çıkyor.mağaza iade almamış ama değiştirmiyormu yada firmasına gönderseler

iade almak için fatura istiyorlar bende faturayı atmıştım ne yazık kı..cevap yazdığınız için teşekkür ederim..deneyeceğim önerinizi..

biraz çıktı,dışarıda giyilecek kadar çıkmadı..evde giyeceğim maalesef,bundan sonra da o markayaı asla almayacağım..)

keşke daha önce okusaydım dedim bu konuyu.. aynı olay benim başıma geldi 200 tl verdim bir eşofmana ilk yıkamada renkler birbirine girdi.. ama öyle-böyle değil, bırakın giymeyi toz bezi bile olmaz o derece.. sonra ben bir süre cinnet geçirdikten sonra, kaybedecek birşeyim kalmadığı için komple kosla renkliler için olana koydum 3 saat falan kaldı, daha sonra çıkardım "gözlerim kapalı bir şekilde :)" makinaya attım 60 derecede. çıkardığımda ilk aldığım günkü gibiydi :) o yüzden aklınızda bulunsun bu formül çok işe yaradı diğer çamaşırlarda da :)

renk karıştırmayan mendiller var tavsiye ederim ama onunda kalitesiz olanları var.

bi de leke çıkarmayı olaki başarırsan bana haber ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…