- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
Aynen katılıyorum doğanın enerjisini gerçekten bizlere vericekmi, saçlarımız bu enerjiyi fark edicekmi,yoksa saçlarımızı dahamı kötü yapıcak bunlar görüp notumuzu ona göre vericez.İsmi doğanın enerjisi ama içeriği nasıl bende gördüm markette ama içeriğini incelemeye vaktim olmadı elidoru genel olarak severim güvenirimde =) En kısa sürede alıp kullanıp deneyimimi yazıcam buraya =)
Hangi markette gördünüz ben migrostan başka hiç biyerde göremedimMerhaba arkadaşlar ben de bugün markette güçlü saç uçları olanından gördüm alıp almama konusunda çok kararsız kaldım. Saçlarım boyalı ve çok sert. hangi şampuanı kullandıysam hangi kremi kullandıysam tarama konusunda zorlandım ve sonrasında hiç yumuşak olmadısaçlarımın uçları hep kopuyor. Bu şampuan kopmayı engelliyor mu ve yumuşak yapıyor mu önerilerinizi alabilir miyim :)
evet ya bende pembesini aldım güzel oluo elidorlar ciddenAnnem alışverişe çıktığı zaman mutlaka bir tane şampuan alır. Geçen haftaki konuğumuz Elidordu. Hafta içerisinde 3 veya 4 kere banyo yaptım veee tadaaa inanılmaz yumuş yumuş saçlar ve elektiriksiz musmutlu saçlar
Arkadaşlar yeni elidor çıkmış,doğanın enerjisi suloganı,Eki Görüntüle 1484186 bu güçlü saç uçları yani kırık saçlar için olanı,Eki Görüntüle 1484189 buda canlı ve dirençli saçlar için olanı, görür görmez şişelerin renkleri ve desenlerini çok beyendim, inşallah saçlarada iyi geliyordur.Ben bunları migrosta gördüm fiyatıda 600ml 8,90 yanındada büyük siyah saç fırçası hediye ediyor.Eki Görüntüle 1484196 migrostan alırsanız. başka yerde verirmi bilmiyorum. kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. yorumlar çok önemli arkadaşlar yanlış seçimler yapmayalım şampuanlarda önemli olan dış güzellik değil, iç güzellik herkez için tabiki...
Arkadaşlar ya ben de bunu deneyeceğim de hangisini alayım bir de saçlarım omzumun bir karış altında saç kremi de almam gerekir mi ??
ben de sarı olanını kullanmıstım gercekten yumusattı yeni çıkanları da merak etmiyor değilim ama içeriği baya kimyasal oyüzden sürekli olarak kullanacağım bir şampuan değilevet ya bende pembesini aldım güzel oluo elidorlar cidden
yıkayınca bi haber et bakalım nasıl çıkcakBende canlı ve dirençli saçlar için olanını aldım saçlarım ince telli ve sık bakalım nasıl olacak henüz kullanmadım.
yıkayınca bi haber et bakalım nasıl çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?