Bebek İkinci El yeni eklenenler ve kalanlar 4. Sayfada

1 adidas dragon 19 no 25 tl
2 adidas süperstar 22 no 25 tl dil kısmının uçlarında hafif aşınma vardır resimde görülmektedir
3 adidas dragon 21 no 30 tl
4 adidas dragon 23,5 no 30
5 adidas 26 no 25 tl sol alt tekinde altında aşınma vardır resimde görülmektedir
6 puma süet 25 no 20 tl sol alt tekinde aşınma vardır resimde görülmektedir
7 mayarol bot 24 no 25 tl
8 H&M keten ayakkabı 24 no 10 tl
9 flo dan alındı hiç giyilmedi 21 no 10 tl
10 adidas mont 2 yaş 25 tl yaka kısmında aşınmalar vardır dışardan bakıldığında görülmemektedir
pantolanlar 10 tl
1 yaş mackkays
2 yaş zara pantolon
2 yaş koton kot
2 yaş mothercare yazlık pantolon

Offf çok üzüldüm şimdi. Hiçbiri uymuyor. Ayakkabılarda şuan 25 kıyafetlerde 3-4 giyiyoruz. Alana hayırlı olsun gerçekten çok güzeller.

Kiz icin yok mu ayakkabi :)

evet küçük. şu an 24 giyiyor. ben doyamıyorum bu spor ayakkabılara çok güzeller ya :) alana şimdiden hayırlı olsun. çok rahat ayakkabılar gerçekten.

Kizim yazin bir yasinda olcak simdi 7 aylik 18 falan giyio uyarmi acaba yazza binlardn biri

3 numaralı gri dragon ayakkabı yaza olur ben 19 numaradan 21 numaraya geçmiştim direk yaza olur sanırım bide bu ayakkabıların kalıbı dar olduğundan 1 numarada büyük olsa ayakta büyük durmuyo rahatlıkla ve daha uzun süreli giyebiliyorlar

50 tl ve üzeri kargo benden arkadaşlar fiyatta da anlaşırız beğendiğiniz olursa

Merhaba. Mont satilmadiysa daha yakindan ayrıntılı çekilmiş fotoğraflarını koyabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…