Saç Şekillendiriciler yeni düzleştiriciye ihtiyacım varr...

offff delircem yaa delircemmm remingtonda karar kıldım şimdide ince mi kalın olanını mı alayım bilemiorum gittim araştırdım ama yok karar veremicem galiba offffffffff Allahımmm yardım et sen rabbim yaakafamçokkarıştı

sonunda karar verdim ve aldımmmmzemuszemus kızlar remington s8102 ince aldım daha deneme fırsatım olmadı lakin yarın vaktim olursaa kullanıp yorumlarımı yazıcam almak isteyenlerede fikir olur baydım gene paraları bakalım:sm_confused:

bugün kalkar kalkmaz saçlarımı düzleştirdim yeni düzleştiricimle sonuç ise güzel yani çok mükemmel olmasada kardeşiminki gibi yani eskilere bakarak ii bu ama bakalım düzleştirici ıslak/kuru olduğu için kuru düzleştirdim bugün yarın da ıslak düzleştiricem nasıl olucak onlarıda yazarım artıkzemuszemus

ya kızlar bende almayı dÜŞÜnÜyorum remıngtomn ama ben hepsı buradadan alıcam karar veremedım 100 tl geÇmesın aldıĞımda yanı

yihhuuuuu çok mutluyum yaaa az önce saçlarımı düzleştirdim ama bu kez ıslak olarak süper yaptııııı yaa hayallerimin düzleştiricisine kavuştum benim o kıvırcık saçlarım dümdüz inanın iyiki almışım s8102 ince helal olsun remingtona verdiğim parayaaaa çok memnunumm:sm_cool:

teşekkürler cnm benim saçlarım kuru ve kirpi gibi ama fönlenince çok canlı güzel duruyor 1 haftada fön tutuyor ama düzleştiricide aynı sonucu alırmıyım

buralarda satan yer olmadığından hepsiburadaya baktım ama maalesef ellerinde yokmuş

bir model daha var s 1005 modeli remingtonun acaba nasıldır

iyi araştır canım valla bak diyim yani sen şimdi fön tutuyo diosun ya saçında düzleştiricidede ii spnuç almak istiyosan fön suyu mavi su die satılıo ondan al önce düzleştirmeden sık en ii sonuç öyle alınır çünkü ama yani benim aldıığımı tavsiye ederim şiddetle diğerlerini bilemem konunun başında olkumuşsundur zaten kaçıncı yanılmam bu deneme yanılma puf sıkılmıştım yani ama bu müthiş geldi hem biliosundur sende ki bilmiosanda söyliyim normalde ıslak saçla düzleştirmek zarar verio saça derler bu ıslak kuru bi model olduğu için kaymak gibi yaptı saçlarımı ve 7 saat oldu belkide düzleştireli hala düz düşün normalde bi saatte kbozulurdu saçlarım yani başka sitelere de araşrtır derim sanaa.s

ha bide alırken kadın fırsatlardan bahsetti düzleştiricinin yanında maşa hediyeli modeller var onlardan al karlı çıkarsın dedi hemde onlar 70-80 arası bişiydi ama yoookk dedim bu kez işimi şansa bırakamam dedim ve 110 tl verip sadece düzş,leştirici aldım yani iyikide öyle yapmışımsırnaşık şey

benım önerım kuaför malzemelerı satan yerlerden almanız
çok daha ıyı sonuc verıorr ve daha az yıpratıorr

mutluluğumu nasıl anlatsam Allahım kızlar valla uyudum uyandım hala saçlarım dümdüz yaa kıvırcıklıktan eser yok ya mükemmel nazar değmesin makinama canıma:dance:dışarı çıktım bugün yağmur vardı o halde bile hafif dalgalanma oldu yani ayy helal olsun bu remingtona yaa boşa kuaförlerin tercihi değil yani hepinize düzz ve ahenkli saçlarla güzel günler hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…