Saç Şekillendiriciler yeni düzleştiriciye ihtiyacım varr...

Ben braun aldım es3 gayet memnunum.saçlarımda dalgalı ve gürdür.mukemmel yapıyor.Bende ıyıce yapıştırmıyorum saçımı güzel oluyor.yerimseniben

benim saçlarım kıvırcık o yüzden yaptımı zamp gibi tutmalı güzelim ya tamam çok kıvırcık değil öyle dalgadan uca doğru kıvırcık ama olsun inatçı bi saça sahip olmama rağmen saçımda fön durmuyo sadece uzmanların yaptıkları duruyo yani kırık fön yada dış fön falan işte ama evdede yapmak istiyorum ki bide fönü sabitleyemiorum o yüzden yaniyerimseniben

tatlımm benden sana bir öneri o zaman ben remington kulanıyorum remington shıne therapy s9950 diye geçiyor canım.saçlaım dalgalı dümdüz yapıyor ayrıca saçı hiç kırmıyor benim 180 dercede saçlarım dümdüz oluyor ve banyo yapana kadar bozulmuyor.tavsiye ederim.bu markanın her ürünü çoookk güzel ve kaliteli.

aa ona da bi bakayım şekerim benim araştırdığım remington S8102 WET2straight kıvırcık saçlara özel di ama buna da bi bakayım saol önerin için canımcımkaydirigubbakcemile5

evet yaramadı kullandığım bu ürünler zaten bu yüzden soruyorum hangi marka dersen remington ve babyliss konusunda kararsız kaldığım için açtım bu konuyu yani alıcağım belli sadece ikilemde kaldım diyebilirim...

karar verdinmi canım benim saçlarımda kıvırcık ve iyi bir düzleştirici arıyorum.Bursa'da remington satan yerlerde en iyi fiyatlı neresi sen araştırabildinmi?

yok be güzelim daha henüz karar verebilmiş değilim diğerlerini öyle acele karalarla aldım elimde kenarda< duruyolar yazık yani o kadar para verdim pişman olmak isttemiorum çok araştırıcam öyle alıcam artık akıllandım yani 3 adet düzleştiriciyi kenara atınca böyle karasızım yani ama karar verip alınca haber veriririm yalnız ben araştırdım remingtonu da babyliss de remington 150 tl babyliss 70 den başlıo sanırım

Ben kablosuz King K-38 saç düzleştirici kullanıyorum özellikle kablosuz kullanım çok işime yarıyor.

Eklentiler

• $untitled.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
isterse kablolara dolanayım ama sabit kalsın saçımda düzleştirdiğim zaman saatlerce hatat bi daha ki ıslanışına kadar valla sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabındayım ben şuan o kadar deneme yanılmam dan sonra:1no2:

Canım ben babyliss kullanıyorum 2006'dan beri,çok da memnunum,saçlarım parlıyo resmen düzleştirdikten sonra...Kesinlikle tavsiye ederim,remington kullanmadım bilmiyorum ama babyliss dersen kesinle şiddetle tavsiye ederim :)

yaa saol canımm ya bak yine arada kaldım işte muallakdayımmm Allahımmmmmmmmmm püfff:çok üzgünüm:

yaa saol canımm ya bak yine arada kaldım işte muallakdayımmm Allahımmmmmmmmmm püfff:çok üzgünüm:

Canım benim kullandığım modeli gönderiyorum sana,incele fikir ednmiş olursun bahsettiğim makinayla ilgili...
BABYLISS 2086CTE PROFESYONEL SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

Seramik & Tourmalin kaplamalı geniş plakalar
Profesyonel
Isı ayarlı
120-230 derece

Eklentiler

• $UrunResmi-4428.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 153
saol canım ben bu modeli biliorum benim bi arkadaşımda bundan kullanıo saçları dümdüz oluyo ama onun saçları zaten düz yani benimkiler kıvırcık kalmıo saçımda fön bu yüzden ancak kuaföre gitmem lazım o yüzden çok etkili istiyorum bençok şey mi istiyorum acebbb bacılar:kedi:

Hayatım çok şey istemiyosun da sanırım profesyonel desteğe ihtiyacın olacak bu konuda,yoksa paranı boşa harcamış olabilirsin,dikkat et kuzum öpüyorum :)opuyorumnanaktan

artık nolcak bakıcam yani kız zaten yeterince attım paryı sokağa yani elimde patladı hepsi =)

kızlar geçen hafta kız kardeşim yeni düzleştirici aldı philips SalonStraight Pro XL derecesi 240 a kadar ve geçen gün dedi abla gel bak seninkini bi deniyelim nasıl yapıcak muhteşem düzleştirdi yaa inanamadım kuaförden çıkmış gibi hissediyorum kendimi o günden sonra elimden düşmüo yani müthiş şuan daha bi kararsızlık içindeyim yinede alsam mı die remington ama size yine de tavsiye ederim philipsi yani ipek gibi yapıo saçı:sm_cool:

saçı çok yıpratıyo ama straight XL.bendede var değiştirmek istiyorum.yaparken saçlarını koparıyo ve kırıyo.uzun vadeli düşünmek lazım böyle şeylerde.

evet kopardığı doğruuu ama güzel yapıo yani kırığa gelince 4 kez yaptım zaten o yüzden kırılma olmadı bende uzun vadeli kullanmadım yanilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…