• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler yeni düzleştiriciye ihtiyacım varr...

fascination

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
2.653
6
0
Bursa
ya benim bir türlü şansım dönmedi şu düzleştiriciden philips,orbit, ve en sonda braun aldım hiç birinden de memnun değilim tekrar yeni alcam ama kararsızım babyliss mi remington mu almalıyım kullanan varsa yorumlarını yazarsa sevinirim geçen araştırdım gittim baktım remington s8102 modeline nettede araştırdım çok övmüşler aklım onda kaldı sanki napsam yaa bi yardım? tekrar yanılmak istemiorum bilmiyorumkismile

bi kişide yardımcı olsun yaaa kimsenin bilgisi yok mu yani şaşırdımmmmohaoldumsmile

braun dan neden memnun kalmadınız merak ettim doğrusu...
benim şaçlarım kabarık dalgalı çok güzel yapıyor yıkanana kadar da dayanıyor...

memnun kalmadım düzleştirmesi ii fakat durmuyo yani ve çok uğraştırıo o yüzden

hımmm anladım bende ilk philips kullandım idare ediyorsu sonra kıydım paraya aldım braun çok memnun kaldım ilk defa senden duydum şikayet bilmiyorumkismile
saçtan saça değişiyor demek ki...

başka bir marka denemediğim için bişi diyemicem canım ....
gönlünce olsun inşallah...

sağol cnm ben ikisinide kullandım memnun değilim ama babyliss ve remington kuaförlerin kullandıkları markalarmış o yüzden kararsızım hangisini alsam diebilmiyorumkismile

benim bir remington düzlestiricim var, 1 seneden fazladir kullaniyoruz kardesimle. memnunuz yani anlayacagin. tabi cok kullanildigindan eskidi biraz ama yine iyi calisiyor ya. garantisi üc sene ayrica.
babyliss kullanmadim hic ama duydugum kadariyla onun da düzlestiricileri cok iyi.

işte bu yüzden çok kararsızım ya ikiside profösyonel düzleştiriciler ve karasızım ikisi arasında offffff yaaa napıcam kaç aydır karar veremedim o kadar para verip tekrar pişman olmak istemiorum artık ama:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canım bugün bir alışveriş merkezine gittim bende maşa almak istiyorum araştırıyorum bir taraftan da satıcı bayan bana maşa ve düzleştiriciyi piyasaya çıkaran ilk marka remington dedi en iyisi dedi bu da karar vermene yardımcı olurmu bilmiyorum ama ben maşa konusunda remingtonda kıldım...
bu arada bursada varmı bilmiyorum media markette uygundu fiyatlar yerimseniben

bence remington
banada remington önerilmisti
su güne kadar babylissi öneren tek bir satici bile göremedim
hatta cogu yerde satilmiyor bile

var canım burda remington bende bakmıştım zaten karasızdım öylemiymiş hmm o zaman doğru demek nette yazanlar hem ben remingtonun sitesinde maşalara falanda bakarken çok farklı şeyler gördüm yani mesela yeni bi saç kurutma makinası çıkarmış bi başlığı var doğal dalgalar yapıo enteresan geldi yani ama tabi benim ihtiyacım yok öyle bişiyeyerimsenibenbu arda verdiğin bilgi için sağol canıma.s.

canım bugün bir alışveriş merkezine gittim bende maşa almak istiyorum araştırıyorum bir taraftan da satıcı bayan bana maşa ve düzleştiriciyi piyasaya çıkaran ilk marka remington dedi en iyisi dedi bu da karar vermene yardımcı olurmu bilmiyorum ama ben maşa konusunda remingtonda kıldım...
bu arada bursada varmı bilmiyorum media markette uygundu fiyatlar yerimseniben

var canım burda remington bende bakmıştım zaten karasızdım öylemiymiş hmm o zaman doğru demek nette yazanlar hem ben remingtonun sitesinde maşalara falanda bakarken çok farklı şeyler gördüm yani mesela yeni bi saç kurutma makinası çıkarmış bi başlığı var doğal dalgalar yapıo enteresan geldi yani ama tabi benim ihtiyacım yok öyle bişiyebu arda verdiğin bilgi için sağol canım

var canım burda remington bende bakmıştım zaten karasızdım öylemiymiş hmm o zaman doğru demek nette yazanlar hem ben remingtonun sitesinde maşalara falanda bakarken çok farklı şeyler gördüm yani mesela yeni bi saç kurutma makinası çıkarmış bi başlığı var doğal dalgalar yapıo enteresan geldi yani ama tabi benim ihtiyacım yok öyle bişiyebu arda verdiğin bilgi için sağol canım

evet gerçekten süper ürünleri var remington da ...
parayı bulduğum zaman hemen alacağım remington saç maşası....
tabii Allah izin verirse.
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
:1hug:

yok canim ben remington almadim
grundig aldim ve memnunum.

benim saçlarım kıvırcık canım o yüzden öyle bi düzleştirmeli ki kuaförden çıkmış gibi olmalıyım öyle bişi arıorum sürekli kuaföre gidemem ya yani düz olsa farketmez zaten hepsi ii derim:1rolleyes:

evet gerçekten süper ürünleri var remington da ...
parayı bulduğum zaman hemen alacağım remington saç maşası....
tabii Allah izin verirse.
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
:1hug:

sana maşa set olarak almanı tavsiye ederim çünkü ben set aldım içinde hem ince maşa,kalın maşa,su dalgası başlığı,fön başlığı,düzleştiricisi var ama o çok kalın kullanışlı değil sonra bide tost başlığı var içinde tutturgaç tokalarıda var hem ii yani tek alma derim set al ben memnunum...a.s

Back