yeni doğum yapanlar lütfen yardımmm???

deniz002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
21
1
37
7 aylık hamileyim hala nerde doğum yapıcağımı kesinleştiremedim önce bahçelievler medicana ya gidiyordum dr.düzgün beye ama özel istemiyorum çünkü sezeryana teşvik ediyorlar bu yüzden bakırköy yenimahhalle doğum hastanesine karar verdim ilk doğumum devlet güvencesinde olsun diye ama duyduyuma göre ordada tek kişilik özel oda yokmuş ne yapıcağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim... senağlama

Bende hep senin gibi düşündüm illada devlet hastanesi olsun istedim.Hamile kaldığım andan itibaren Muayenehane gittim özel hastaneden pahalı oluyor ve herşeyi cebimden karşıladım.Benim doktorum devletin kadın doğum hastanesinde çalışıyordu bana özel hastane tavsiye etti devlete karışmadı bende doğum yapacağım gün marmara hastanesine yattım çok iyi bir hastaneydi ilgi alaka güzel hemde devlet ancak hastane yatıyorken vazgeçip kendi doktorumu aradım onun söylediği hastaneye gittim ve doğumu orada yaptım çünkü dokuz aydır onunla beraberdik oldukça güveniyordum ancak çok fazla alınan paralara kızgındım ama yinede doğumu tanıdığım bildiğim güvendiğim doktorumla yaptım.Ameliyathanede beni karşılaması bile ve beni hazırlarken benimle konuşması beni çok rahatlattı.Bu tür durumlarda dikkatli olmakta gerekiyor sürekli gittiğin doktorum seni en başından beri takip etmiş seni fiziğini tanıyor herhangi bir sorunda bebeğe gitmeyecek bir saniyelik oksijenin bile önemi çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…