yeni doğum yapan anneler yada hamileliğin son haftalarında olanlar yardım

gcinar83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
49
1
36
Samsun
arkadaşlar ben 36.haftamdayım bebeğimin hareketleri karnımda çok değişti artık..vurma şeklinde değil ama hareket ediyor ve canımı yakıyor yoksa doğum kasılması bu mu diye şüphe edip korkuyorum tabi bişey olmuyor sonra:)bide bebeğin karnının içinde çok hareketli olması demek doğduktan sonrada çok hareketli olması anlamına gelirmi?ben şimdiden gece uykularına veda ettim çünkü gece çok hareket ediyor uyuyamıyorum...çok korkuyorum çok bebek bakımı konusunda hiçbir tecrübem yok çok becerikli olduğumuda söyleyemem umarım başa çıkabilirim

aynen ya ayni sorunlari bende yasiyorumm benimde cocuk cok hareketli hatta doktorlarim bile cok hareketli oldugunu solüyo..bende suan 38.haftamdayim ve dahada hareketli olmaya basladi karnimda cok sertlesio acaba dogurucammi nee??bu arada dogum nezaman?:98:

doğum martın 20sinden sonra,daha 20 gün var ama doğum sancısı yada şu kasılma dedikleri şeyin ne olduğunu bilmediğim için çok tedirginim,sizinde hareketler değiştimi peki daha çok sürtünme şeklinde ve bazen can yakıcı biçimde.. ne güzel az kalmış senin normalmi istiyosun?ben epidural sezeryan düşünüyorum..umarım sağlıklı biçimde alırsın bebeğini kucağına...

ewet ben kesinlikle normal istiyorumm herseyin normali dogal olani saglikli bence...benimde hareketleri cok degistii eee cocuk buyudukce hareketleride degisioo...ayrica tedirgin olmanada gerek yokkk o kasilmalara yalanci dogum sancisi diyorlar yani vucudun doguma hazirliyo kendini...zaten dogum sancisi duzenli araliklarla gelir we git gidede siklasirr...sende saglikli bi sekilde bebegini eline alirsn insallh..

Kızlar hiç endişelenmeyin doğum sancısı okadar değişik ki mutlaka anlıyorsunuz..ne adet sancısına benziyo ne başka bi sancıya ,doğum yapmadan önce benimde adet sancısı gibi sancılarım ve karnımda sertleşmelerim oluyodu ama doğum sancım geldiğinde hemen anladım çünkü hiç yaşamadığım bi sancıydı hemen beklemeye koyuldum 10 dk sonra tekrar aynı sancı 10 dk sonra tekrar ve emin oldum sonra 7 dk 5 dk 3 dk bire düştü derken doğurdum işte normal olarak..rabbim tek avazda kurtarsın kolay doğumlar nasip etsin sizlere gerçekten eşsiz anlarr...
yavrunuzun hayatta yaptığınız en güzel şey olduğunu göreceksiniz onu kucağınıza aldığınızda..

mrb benimde 20 martta günüm doluyor kasılmalarım sıklaştı artık. kasılma;karnının bir bölgesi değilde hertarafı semsert taş gibi olur. rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..

mrb benimde 20 martta günüm doluyor kasılmalarım sıklaştı artık. kasılma;karnının bir bölgesi değilde hertarafı semsert taş gibi olur. rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..

amiin hepimiz hayırlısıyla gerçekleştirelim doğumlarımızı...çok az kaldı heycan çok büyük korkuda

amiin hepimiz hayırlısıyla gerçekleştirelim doğumlarımızı...çok az kaldı heycan çok büyük korkuda

zaman yaklaştıkça korkudan çok heyecan kaplıyor beni önceden korku çoktu şimdi ise heyecan biran önce doğumu yapsam diyorum artık sen nerede doğumu yapacaksın hangi ildesin

zaman yaklaştıkça korkudan çok heyecan kaplıyor beni önceden korku çoktu şimdi ise heyecan biran önce doğumu yapsam diyorum artık sen nerede doğumu yapacaksın hangi ildesin

ben samsundayım canım..ama ne yalan söylim istanbulda yapmak isterdim doğumu seçenek çok en azından,benim korkum biraz ameliyata dair ve sonrasında bebek bakımını becerip becerememeye dair....bi yandan bebeğime kavuşacağım için çokta heycanlıyım,sen hangi ildesin nerde olcak doğum

Benimde 1 oğlum var, bende sizin gibi sürekli tekmelerle yaşadım, çok hareketliydi, doğdu hala hareketli sanırım bu doğru, karnınızda neyse çıkınca da öyle oluyor :)

benim de artık sürtünme şeklinde oluyor hareketleri, canımı da yakıyor yaramaz bazen normalmiş bunlar çok şükür.. korkulacak bişey yok, hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah ve sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…