yeni doğum yapacak annelerimize bedava doğum fotoğrafcıs

merhaba tugce ben antalya manavgattayım ve doğumum allah nasip ederse23 eylülde bizim içinde gelebilirmisin :))

Eğer doğumunuz gerceklesmediyse eğer isterseniz doğumunuza memnuniyetle girebilirim

Eğer doğumunuz gerceklesmediyse eğer isterseniz doğumunuza memnuniyetle girebilirim

henüz doğum gerçekleşmedi sancım da yok Allah kısmet ederse 21 ags crs tekrar dr gidicem.Duruma görew bakıp değerlendircek doktorum paşamın cıkmaya gönlü yok anlayacağınızz.....

bu arada nasıl haberleşelim çok isterim çekim yapmanızı bır de doğum yapacagım hastanenın ozel dogum fot.var sorun olmaz heralde degıl mı?

hastanenın özel doğum fotografcsı varsa almayabılır

Merhaba,

27 Ağustos'ta Ataşehir Şifa Hastanesi'nde epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşecek. Özellikle ameliyathanede bebeğimin fotoğrafları olsun istiyorum. Eşim ameliyathaneye fotoğraf makinasıyla girecek ama bu konuda ona hiç güvenemiyorum. :) Eğer portfolyonuza ameliyathanede epidural sezeryanla dünyaya gelmiş tatlı bebek fotoğrafları eklemek isterseniz, bizler de çok memnun oluruz. :)

olabılır aslında isterseniz https://www.facebook.com/tugce.unlu.56 burdan konusalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…