yeni doğum yapacak annelerimize bedava doğum fotoğrafcıs

tugceunlu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
62
0
6
İstanbul
Merhaba,
ben doğum fotografları üzerine eğitim aldım ve bu mesleği yapmak istiyorum. İlk başta bir portfolyo (albüm) oluşması için ilk doğumlara ücretsiz katılmak istiyorum Hiç bir türlü para istenmeyecek ve çekilen fotoğraflar size verilip istediğiniz gibi bi albüm oluşturabileceksiniz. Ben sadece doğumunuza girip çektiğim fotoğrafları size vericem ister mail atarım isterseniz elden veririm. Elimde profesyonel makina var ve 2 yıldır kullanıyorum 2 ay da eğitim aldım. Normalde Anasınıf öğretmenliği okudum. 2 yıllık bitirdm ve 21 yaşındayım. Asıl yapmak istediğim meslek doğum fotoğrafçılığı yardımcı olursanız çok sevinirim. ilk 3 kişinin istanbulda ücretsiz doğumuna giricem. Eğer 22 - 30 haziran arası balıkesir tarafında istiyen olursa doğumunuza gelebilirim.

Son düzenleme:
baya da varmış canım ya ama teşekkürler ama o zamanda bebeğinin fotoğraflarını cekmek isterim özel birşeyler yaparız belkı bana su an lazım bır iki ay içinde olursa süper olur :)

merhaba
ılk tecrubenızı ilk bebısımızle yapmanızı ısterız.istanbul avrupa yakasındayız dogumum sata gore 20-21 ags yanı bayramdan sonra Allah kısmet ederse....aslında ben kafama gore fotografcı bulamadım bu yuzden bu yazı ıyı denk geldı soyle kı;detaylı dogum anı fotografı ıstemıyorum ben ama sonra odada babayla ve bebekle ılk bulusma anlarımızın guzel bır sekılde anılarda kalmasını ıstıyorum.ilk 3 demıssınız umarım kısmetımızde vardır.cevabınızı beklıyoruzz

Bende avrupa yakasında oturuyorum. İnşallah kısmet olursa daha yakın doğum çıkmazsa memnuniyetle doğumunuza gelirim.

Merhaba,
Öncelikle başarılar dilerim. Benimde tahmini doğum tarihi 24 eylül. Sanırım o zamana kadar portfoyunu oluşturmuş olursun Doğumum pendikte olacak. Sana uyarsa görüşmek isterim.

Merhabalar ,

Bende bayramdan sonraki 10 gun icerisinde dogumunolacagini tahmin ediyorum.Avrupa yakasindayim.Yenibosna da dogum yapacagim..Eger sizde kabul ederseniz , sizinle calismak isterim..

Merhaba,
Öncelikle başarılar dilerim. Benimde tahmini doğum tarihi 24 eylül. Sanırım o zamana kadar portfoyunu oluşturmuş olursun Doğumum pendikte olacak. Sana uyarsa görüşmek isterim.

inşallah ama büyük ihtimal oluşturmuş olucam galba. Ama portfolyo dışında görüşmek isterseniz memnuniyetle gelirim doğumunuza :)

Son düzenleme:
Merhabalar ,

Bende bayramdan sonraki 10 gun icerisinde dogumunolacagini tahmin ediyorum.Avrupa yakasindayim.Yenibosna da dogum yapacagim..Eger sizde kabul ederseniz , sizinle calismak isterim..

bnde avrupa yakasında oturuyorum. Eğer daha erken bi doğum çıkmazsa sizinle çalışmaktan mutluluk duyarm bnde

Son düzenleme:
selam benim doğumum da kısmetse 30 ağustos-5 eylül arası..ben de görüşmek isterim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…