Rüya Yorumları Yeni dogmus oglan cocugu

Antepligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
196
1
38
Arkadaslar ben evlendigimden biri 1,5 senedir düzenli olarak birkac ayda bir rüyamda bir oglum oldugunu görüyorum. Sanirim daha önce anlatmistim adi bile vardi ona ozan diye hitap ediyordum birkeresinde rüyamda. Emzirdigimi bile görüyorum. Anne olmayi kafaya taktigimdan degil hatta suan bebek yapmayi düsünmüyoruz bile. Bu hep ayni bebek ve hep yeni dogmus bakimli cok tatli bir bebek rüyama giren. Ilk baslarda önemsemedim ama durup durup yine yine rüyamda görmem bende cok büyük merak uyandiriyor. Rüya kitaplarina inanmiyorum cünki hep ayni seyler yaziyor ve hicbirzaman orda yazanlar gerceklersmedi. Ancak rüyalarin anlamina cok inanirim. Sizce ne olabilir anlami? Rüyalardan anlayan var mi?

rüyada erkek çocuk görmek iyiye geliyor sanırım.kız çocuk görmek pek iyi degil derler ama tabi kulaktan duyma şeyler bunlar emin degilim canım.hayırlara gelsin.

bende arkadaşa katılıyıorum.
erkek çocuk iyi derler.
bizde nişanlımla oğlumuzu görmüştük rüyamızda hemde aynı akşam ve aynı çocuk.
birbirimize tarif ettik aynı.
oğlumuz o bizim. biliyorum evlenince o gelicek bize :)
hayır olsın inşallah canım seninkide

canim.bende brüyamda bir kac kez oglan cocugu görmüstüm.hep bir iki yaslarinda oluyordu.ilk gördügümde bana "isde bu senin oglun" demislerdi.adini da söylediler fakat benim aklimda kalmadi.aradan bir iki sene gecti ve hamile kaldim.simdi ise afacan mi afacan bir oglum var.fakat ruyamda gördügümde söylenilen ismi aklimda tutamadigim icin ogluma baska bir isim verdim.rüyalar bazen gelecegin habercisi olabiliyor

rüyada oğlan çoçugu hayırlı demektir canım
bende rüyalara çok inanırım
her rüyayı hayra yormak en güzeli
send eöyle yap

sabret güzel günlere az kaldı.

rüyaların herzaman için akan bir suya anlatılmasını öğrendim...
ve sadece hayra yormayı....
sevgiler...

X