yalnız bilginiz olsun öyle kolay ambulans helikopter tutmak filan olmuyor.Arkadaslar Bilginize ihtiyacım var.28 haftalik erken doğum yaptim.doguda bir ildeyim.bi ay sonunda kızım da rop 1 çıktı. Bulunduğumuz hastane özel ve rop ilerlerse müdahale edecek Dr yok.fakulreye sevk ederlermis ki fakülte çok kötü burda.oraya yavrumu bırakmak istemiyorum.eger bebek için tehlikeli olmazsa ambulans helikopter tutacam ve bebegimi istanbula getirecem.bana istanbulda yogun bakim ünitesi iyi olan hastane hangisi yazar misiniz
Evet ama ben özel tutmayı düşünüyorum sevk silsilesine uyarsam kızım. Ya gözünü kaybedecek ya da yollarda telef olacak beyni için sarsilmak iyi değilmiş. Ben Kredi çekip özel. Şirketlerin ambulans helikopter inden tutacam.yalnız bilginiz olsun öyle kolay ambulans helikopter tutmak filan olmuyor.
o işlerin belli prosedürleri var.
çok geçmiş olsun, prematüre ayrı bir zorluk bilirim. Allah ım şifa versin, analı babalı büyütünEvet ama ben özel tutmayı düşünüyorum sevk silsilesine uyarsam kızım. Ya gözünü kaybedecek ya da yollarda telef olacak beyni için sarsilmak iyi değilmiş. Ben Kredi çekip özel. Şirketlerin ambulans helikopter inden tutacam.
Amin insallahçok geçmiş olsun, prematüre ayrı bir zorluk bilirim. Allah ım şifa versin, analı babalı büyütün
Bi göz rop 3 e yaklaştı hastanesinde rop uzmani yok.ankarada kime yaptırdığı isim verebilir misiniz.yogun bakim hali sürüyor ama gözünü de ihmal edemeyiz uzuntuden sütum kesildirop 1 tehlikeli değil kendi kendine geçebilir neden çocuğu yoruyorsunuz benim kızım rop 3 te idi ankarada lazer oldu gata da ama istanbulu bilmiyorum ayrıca rop evre 1 kendi kendine geçmesi beklenir herhangi bir şey yapılmaz rop 2 de beklenir ama rop 3 ve yukarısına müdahale edilir allah yardımcınız olsun
Allah razı olsunGATA dan prof Fatih mehmet mutlu çok iyi bir doktor onunla bizzat konuşun çok iyi özelleri boşverin Allah yardımcınız olsun kızıma dua edin durumu çok kötü
Neden yogun bakıma alındı çok üzüldüm. Zaten iki gündür kahroldum.bizim sinavimiz bu elhamdulillah diyip bekloycez ALLAH hayırlı kapı açana kadarInternetten arastirin bence ama en iyilerinden ayrica asker olmayanilirsiniz gatada muayene icin kizim yogin bakima alindi dua insallah kalma isini bilmiyorum rop olunca biz diger hast donuyorduk 1-2gunde
medipıl mega bağcilar canım helıkopter pisti de var hemen hastane önğnde.yenidoğan yogun bakım dr ayhan taştekin ve ekibi kusursuz.hastane cok kapsamlı herşey var ve diyatlarıda uygun türkiyenin en büyük özel üniveraite haatanesiymiş.geçmiş olsunArkadaslar Bilginize ihtiyacım var.28 haftalik erken doğum yaptim.doguda bir ildeyim.bi ay sonunda kızım da rop 1 çıktı. Bulunduğumuz hastane özel ve rop ilerlerse müdahale edecek Dr yok.fakulreye sevk ederlermis ki fakülte çok kötü burda.oraya yavrumu bırakmak istemiyorum.eger bebek için tehlikeli olmazsa ambulans helikopter tutacam ve bebegimi istanbula getirecem.bana istanbulda yogun bakim ünitesi iyi olan hastane hangisi yazar misiniz
ıstanbulda ermenı surp pırgıc hastanesınde huseyın yetık bey var rop konusunda mukemmel bır doktor .konuyu okumakda gec kalmısım malesef umarım cozume ulasmıssınızdır ama hala gundemdeyse kesnlıkle onerıyorum benımde bebegım pramature 32 haftalık dogdu ve tum göz kontrollerı orda yapıldı ama hastane ıcınde kuvez varmı bılmıyorum o hastaneye yakın 10 dk mesafede zeytınburnu avrasya hastanesınde kaldı bebegım cokda ıyı bakıldı sukurler olsun.eger gelıcek olursanız yardımcıda olmaya calısırım sıze bende yakın cıvardayım cunku
Merhaba hüseyin Beyin tedavi süresi hakkında bişey diyemem biz her yıl 1 kez gittik ama her ay çağırdığı hastalarıda oluyor 4 yıl gittik biz 1 er kez olmak üzere yılda. en son muayne ücreti haziran ayında 400 tl idi.hüseyin beyin muayene ücreti ne kadar acaba ? rop tedavisi ne kadar sürüyor toplam masrafı ne oldu size ?
çok teşekkür ederimMerhaba hüseyin Beyin tedavi süresi hakkında bişey diyemem biz her yıl 1 kez gittik ama her ay çağırdığı hastalarıda oluyor 4 yıl gittik biz 1 er kez olmak üzere yılda. en son muayne ücreti haziran ayında 400 tl idi.