Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimEtmemesi lazım. Ederlerse ayrıntılı fatura isteyin
İnternetten baktıgımda yeni dogan işlemleri ücretsiz diyorlar daacilden giriş yapıldıysa edilmez servisten giriş yapıldıysa edilir diye biliyorum.
Sgk anlaşmalı hastaneler istemiyor diye biliyorum bende bakalımNormalde ücretsiz devlet karşılıyor. Ama isteyen hastaneler oluyormuş. Sikayet edeceginizi vs söyleyin
Doğum yapılan hastaneyse anlaşması o şekildeyse öyledir belki. Hastanedeyseniz yetkili kişilerle görüşüp netleştirin derim.İnternetten baktıgımda yeni dogan işlemleri ücretsiz diyorlar da
Hayır alinmiyor devlet ödüyor yenidoğan masraflarını hatta ilk 28 gündü sanırım her türlü poliklink muaneleri bile ucretsiz oluyorBebeğimi 4 günlük Ken kontrole götürdüm sarılık ve enfeksiyon dan küveze alındı. Sgk ile anlaşmalı hastaneler de ücret talep ediliyor mu?
İnternette baktıgımda ücretsiz diyor merak ettim
Taburcu olup yogum bakıma yatınca da ödüyor mu pekiHayır alinmiyor devlet ödüyor yenidoğan masraflarını hatta ilk 28 gündü sanırım her türlü poliklink muaneleri bile ucretsiz oluyor
kizim 10gun yoğum bakimda kaldi sevkle gitti ozel bir hastaneye ucret odemedik dogumdan 2gun sonraydi sarilik enfeksyon olmuştu. kesinlikle ucret odenmiyor hakkinizi arayinTaburcu olup yogum bakıma yatınca da ödüyor mu peki
Teşşekür ederim bizde sevkle gittikkizim 10gun yoğum bakimda kaldi sevkle gitti ozel bir hastaneye ucret odemedik dogumdan 2gun sonraydi sarilik enfeksyon olmuştu. kesinlikle ucret odenmiyor hakkinizi arayin
Girdik ama nerden girdik hatırlamıyorum o teşaledendoğumu ayri bir özelde yapmiştim oranin yoğun bakimi olmadiği için başka ozel hastaneye sevk edildi sizde acilden girmeye calişin yinede
16. Çıktı enfeksiyon 3.5sariliği kac cikti?
Evet ben Medicana da doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda kaldı çıkarttıktan sonraki ne bilim her türlü işitme kalça muanesi doktor muanesi hiç bir ücret ödemedik yenidoğan 28 günlük olarak sayılıyordu yanılmıyorsam o zamana kadar bebeğin masrafını devlet ödüyormusTaburcu olup yogum bakıma yatınca da ödüyor mu peki
Teşekkür ederimEvet ben Medicana da doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda kaldı çıkarttıktan sonraki ne bilim her türlü işitme kalça muanesi doktor muanesi hiç bir ücret ödemedik yenidoğan 28 günlük olarak sayılıyordu yanılmıyorsam o zamana kadar bebeğin masrafını devlet ödüyormus
benm kizimda 29cikmisti enfeksyonda daha yuksek merak etmeyin cabucak toparlar16. Çıktı enfeksiyon 3.5