• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yeni doğan sünneti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yaseemin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar aranızda bebeğine yenidoğan sünneti yaptıran varmı?iyileşmesi daha çabuk oluyormuş kanama dahi olmuyormuş.yaptıran varsa yorumlarını almak isterim.

canım benim bebeğim 4mart doğumlu ve 22 günlükken sünnet ettirdik yani dün çocuk cerrahisine sünnet ettirecektik ama arkadaşımın bebeğini yanlış sünnet ettim hatta kesememiş 2.kez kestirmişler yine yapamamış sonra sünnetçiye götürmüşler bizde sünnetçiye yaptırdık dün oğlum çok ağladı ama acıdan değil yavrum korkmuş hep irkildi ama gece hiç rahatsızlanmadı bugünde bi şikayetimiz olmadı henüz acı duyularıfazla gelişmiş değil ben erken sünnet taraftarıyım önemli olan tecrübeli bir el tarafından yapılması

canım benim bebeğim 4mart doğumlu ve 22 günlükken sünnet ettirdik yani dün çocuk cerrahisine sünnet ettirecektik ama arkadaşımın bebeğini yanlış sünnet ettim hatta kesememiş 2.kez kestirmişler yine yapamamış sonra sünnetçiye götürmüşler bizde sünnetçiye yaptırdık dün oğlum çok ağladı ama acıdan değil yavrum korkmuş hep irkildi ama gece hiç rahatsızlanmadı bugünde bi şikayetimiz olmadı henüz acı duyularıfazla gelişmiş değil ben erken sünnet taraftarıyım önemli olan tecrübeli bir el tarafından yapılması

:1shok: yazık üzüldüm yaaa bende cerrah yapar daha iyi olur die düşünyordum ama çocuk drula görüşmem lazım

ben çocuğumun doktoruyla görüştüm üroloji uzmanının yaptığını söyledi bana da mantıklı geldi ben de 40 ı çıksın yaptıracağım inşallah çok çabuk iyleşiyormuş 2 günde

ürolüji uzmanı cerrah yada çocuk cerrahisi uzmanları yapabiliyo dr araştırmadan yaptırmayın dediğim gibi yanlış kesebiliyorlarmış bende sünnetçi taraftarı değildim ama herkes sünnetçi önerdi bana

Back
X