• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yeni dogan sarılıgı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
158
42
Antalya
benım oglum henüz 10günluk 3-4 gundur sarılık basladı yuzunde saglık ocagına topuk kanı aldırmaya gıttıgımızde sararma var yuzde bol bol emzır beyaz ısıkta bırak guneslendır dedı burda nerdeyse 10gundur yagmur yagıyor gunes yok beyaz ısıkta tutuyoruz sabah bıle ısık acık kalıyor 2gundurde sureklı uyuyor uyaramıyoruz sık emıyordu memeyı hıc bırakmıyordu zorla uyardıgımızdada ıkı memeyı bıtıresıye kadar emiyor saglık ocagında gobegınden asagıya ınerse gıdın dr dedıler sadece gozlerınde ve yuzunde var suan doktora gotursekmı yoksa gecermı bıraz daha beklesekmı karar veremedık sızın fıkrınıze ıhtıyacım var ılk kızımda 3gun kuvezde yatmıstık sarılıktan gene basımıza gelırse dıye cok korkuyorum gecermı bılmıyorum sutum var emdımıde guzel emıyor ama uyanık oldumu uyudugu zaman 3 saat falan uyuyor moralım bozuldu

2 saattır bır mutlaka uyandır emzır...doktorlar bunu pek soylemıo ama sarılığı yukselmesın dıye ben baslarda mama takvıyesı yapmıstım..

canım sana şunu tavsiye edebilirim sütünün başını sağ sonra gelen sarılığı gidermekte çok daha etkili nitekim ben öyle yaparak yavrumu küvezden kılpayı kurtardım ve arkadaşın dediği gibi çok sık emdirki atlatsın uyandır gerekirse geçmiş olsun

merhaba benim oğlumda sarılık olmustu.benimkinin göbeğindede vardı.bol bol emzırınce geçti..bu arada uyandırmak için bebegınin göğsüne hafif çimdik at..bende uyandıramıyordum saglık ocagında söylemişlerdi.ayrıca cocuk doktoru bize öyle güneşin falan faydası olmaz demişti.emzirmemi söyledi...

Benim de oglusum sarilik oldu 7-8 gunluk iken bol bol emzirdim. pencerenin onunde yatirdim. çok uyudugu için ben de 2 saate bir uyandirdim.sutum az oldugundan da gunde en fazla 60 gr mama verdim çunku kilo almiyor veriyordu daha. çok korkmustum ama sukur gecdi.
Gecmis olsun canim. sutun de varmis bak hiç korma bol bol emzir.

Back