Çocuk Hastalıkları yeni doğan kızımda fıtık çıktı ama ...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

neytzen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
3
0
1
Tokat
Merhaba arkadaşlar, benim daha bir aylık bi kızım var Allah a hamd olsun... daha 20 günlükken sağ kasığında şişlik ve sertlik farkettim hemen doktora götürdüm. Bulunduğun şehir ilçe olduğu için beni şehir merkezindeki çocuk cerrahisine sevk etti. Oradaki doktorda fıtık olmuş,bizde fıtık demek ameliyat demek dedi ve mayısın 5 i ne gün verdi. ama şuan maşallah kızımın şişliğide sertliğide kalmadı. bu iyi mi kötü mü bilemedim. Çünkü alınmazsa organ kaybı olur falan die söyledi. Arkadaşlar benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarımız varsa lütfen bilgi verin. Çok endişeliyim daha çok küçük ve kayboldu, buna rağmen alınır mı? birde erkeklerde olurmuş genelde, kızlarda pek sık rastlanmazmış.

Canım geçmiş olsun. Konu hakkında bilgi sahibi değilim ama ,internette, çocuk doktorlarına da soru sorulabilen forumlar var, oralara da bir yaz istersen, bulunduğun yerde göstetebileceğin başka doktor yoksa, en azından bir fikir edinmiş olursun. Geçmiş olsun, Allah anneli babalı büyütsün.

sağol ilgin için. burada belki tecrübeli insanlar varsa içim rahatlar demiştim. bugün yine bir doktora sordum korkulacak bişey yok dedi ama Allahımın izniyle inşallah öyledir de bebeğim sağlıkla büyür...

canım korkma bir arkadasımın bebegıde oldu erkek.. yarım saatte bitti operasyon hiç korkma ama operasyon şart dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…