• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğan için Bez pastası ve kapı süsü el emeğim lütfen görüş bildirin!...

jarin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
30
1
36
44
İstanbul
$Görüntü1061.webp$Görüntü1060 - Kopya.webp$kapı süsü4.webp

Yeğenim Yağız için yaptığım süslemeler dahası da var yenilerini en kısa zamanda ekleyeceğim....
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim...

bez pastası ne yaa???

Son düzenleme:
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.ama kapı süsü biraz daha kalın olsa daha gösterişli durabilir bence.bende yaptım kapı süsü ince bir kilotlu çorabın bir bacağını kesip onuda ortadan ikiye kesip diktim sonrada içine eşit aralıklarla elyaf doldurdum,öyle daha dolgun duruyor.ama şu deniz sosisleriyle daha basit oluyor ben onu bulamadığım için kendim yaptım.

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.ama kapı süsü biraz daha kalın olsa daha gösterişli durabilir bence.bende yaptım kapı süsü ince bir kilotlu çorabın bir bacağını kesip onuda ortadan ikiye kesip diktim sonrada içine eşit aralıklarla elyaf doldurdum,öyle daha dolgun duruyor.ama şu deniz sosisleriyle daha basit oluyor ben onu bulamadığım için kendim yaptım.

teşekkür ederim. valla eldeki yani evdeki malzemelerle anca bu kadar (kapı alt süngeri + tel kaplo + kumaş dolama + kurdela ile ) ama son hali bu

$Görüntü1092.webp

Ben de bez pastası yaptım ama seninki bir harika görünüyor... ellerine sağlık...bunları nasıl kıyıpta kullanacaklar bilmiyorum ama...:ddd

Back
X