Arkadaşlar biraz araştırma yapıyorum internetten fakat acemiyim tamda istediğim şeyleri bulamıyorum. Benim istediğim bebeğim doğduktan sonra giyeceği ilk kıyafet (hastane çıkış seti) tamamen beyaz olsun.Üzerinde renk bulunmasın, melekler gibi bembeyaz ,saf, temiz, huzurlu.... Kızım olacak kısmetse beyaz üzerine beyaz tüllerle süslü ( azcık kokoşlukda katmak istiyorum ) de olabilir . Lakin baktıklarım hep desenli ve renk var içlerinde. Sizlerden ricam hepiniz aldığınız bebeğinizin ilk aylarda giyeceği kıyafetleri ve hastane çıkışını paylaşır mısınız ? Birbirimize fikir verir. O kadar beceriksizimki , kararsızımki çorap bile alamadım
bence şimdiden alma derim ,cok zamanın var allahın izniyle doğuma yakın alırsın çünkü cok değişik modeller cıkıyor fikirlerin değişiyor bende erken aldım ama şu an çok güzel modeller cıkmıs ve aklım kalıyor :):)
ben e bebekten caremell bambu takımlarından aldım ama nette modeli bulamadım cogunlukla ekru ara ara yeşil renk var 10 parça bir tane yazlık kumaştan aldım 5 parça onunda markası sevi bebeydi
Arkadaşlar biraz araştırma yapıyorum internetten fakat acemiyim tamda istediğim şeyleri bulamıyorum. Benim istediğim bebeğim doğduktan sonra giyeceği ilk kıyafet (hastane çıkış seti) tamamen beyaz olsun.Üzerinde renk bulunmasın, melekler gibi bembeyaz ,saf, temiz, huzurlu.... Kızım olacak kısmetse beyaz üzerine beyaz tüllerle süslü ( azcık kokoşlukda katmak istiyorum ) de olabilir . Lakin baktıklarım hep desenli ve renk var içlerinde. Sizlerden ricam hepiniz aldığınız bebeğinizin ilk aylarda giyeceği kıyafetleri ve hastane çıkışını paylaşır mısınız ? Birbirimize fikir verir. O kadar beceriksizimki , kararsızımki çorap bile alamadım
sende benım kafadansın :) o kadar çok araştırdım kı ustunde hıc bısı olmasın sadece dantel ıstıyorudum ama bulmk ne mumkun bıde kalıte var tabı en sonunda bı magazada mını damlanın hastane cıkısı danteldı fransız gupurmus :))) sadece ıkı uzun kollunun ustunde arı modelı var simli oda üç boyutlu arının bacakları çok tatlı duruyor zaten uşş yerim :)
Eki Görüntüle 1139284 Eki Görüntüle 1139285 Eki Görüntüle 1139286
sende benım kafadansın :) o kadar çok araştırdım kı ustunde hıc bısı olmasın sadece dantel ıstıyorudum ama bulmk ne mumkun bıde kalıte var tabı en sonunda bı magazada mını damlanın hastane cıkısı danteldı fransız gupurmus :))) sadece ıkı uzun kollunun ustunde arı modelı var simli oda üç boyutlu arının bacakları çok tatlı duruyor zaten uşş yerim :)
Eki Görüntüle 1139284 Eki Görüntüle 1139285 Eki Görüntüle 1139286
canım civil de çok güzel beyaz fırfırlı veya hafif kokoş hastane çıkışları var.
ben birtanesiniçok beğenmiştim 70 tl fiyatı vardı ama daha önceden aldığım için almadım.
çivilim.com dan bakabilirsin ordada var ama resimde tabi net gözükmüyor nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama
İstanbul bursa falan sa şubesine gidip bakmanı kesinlike tavsiye ederim. çok güzel, kaliteli ve uygun şeyler var.
rica ederim canım. ben çoğu şeyimi ordan aldım bursadayım ve çarşıya göre yarı fiyatıydı hepsi.
allah sağ sali kucağımız almayı nasip etsin. sen daha yolun başındasın sanırım ben 30 haftalık oldum bile zaman çok çabuk geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?