Doğuma Hazırlık Yeni Doğan Hastane Çıkışı Seti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
267
45
123
Trabzon
Arkadaşlar biraz araştırma yapıyorum internetten fakat acemiyim tamda istediğim şeyleri bulamıyorum. Benim istediğim bebeğim doğduktan sonra giyeceği ilk kıyafet (hastane çıkış seti) tamamen beyaz olsun.Üzerinde renk bulunmasın, melekler gibi bembeyaz ,saf, temiz, huzurlu.... Kızım olacak kısmetse beyaz üzerine beyaz tüllerle süslü ( azcık kokoşlukda katmak istiyorum ) de olabilir . Lakin baktıklarım hep desenli ve renk var içlerinde. Sizlerden ricam hepiniz aldığınız bebeğinizin ilk aylarda giyeceği kıyafetleri ve hastane çıkışını paylaşır mısınız ? Birbirimize fikir verir. O kadar beceriksizimki , kararsızımki çorap bile alamadım

bence şimdiden alma derim ,cok zamanın var allahın izniyle doğuma yakın alırsın çünkü cok değişik modeller cıkıyor fikirlerin değişiyor bende erken aldım ama şu an çok güzel modeller cıkmıs ve aklım kalıyor :):)

ben e bebekten caremell bambu takımlarından aldım ama nette modeli bulamadım cogunlukla ekru ara ara yeşil renk var 10 parça bir tane yazlık kumaştan aldım 5 parça onunda markası sevi bebeydi

Biliyorum çok erken ama dayanamıyorummm :)))))))))))) şöyle kokoş sade renk beyaz tüllü bir zıbın takımı bulursan bana link yollarsan çok sevinirim canım :)))):)

sende benım kafadansın :) o kadar çok araştırdım kı ustunde hıc bısı olmasın sadece dantel ıstıyorudum ama bulmk ne mumkun bıde kalıte var tabı en sonunda bı magazada mını damlanın hastane cıkısı danteldı fransız gupurmus :))) sadece ıkı uzun kollunun ustunde arı modelı var simli oda üç boyutlu arının bacakları çok tatlı duruyor zaten uşş yerim :)

Ama bu çok şekerrrr :) sen bunu kendine aldın mı canım ? Birde sanaldan satışı varmı aldığın yerin ? ben minicik bir ilçede yaşıyorum ve buralarda malesef dükkanlarda bulma şansım yok. Ancak internetten bakınıyorum

bn de istiyorum bundan :)
nereden aldınız?

💑💓

kızlar çoğu sitede var Mini Damla 41060 Hastane Çıkışı 10 lu Set Arı Nakışlı Gold Krem yada ekru yazın googleye ben mardinden aldım görüş bebeden

Yumusakligi nasıl. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

canım civil de çok güzel beyaz fırfırlı veya hafif kokoş hastane çıkışları var.
ben birtanesiniçok beğenmiştim 70 tl fiyatı vardı ama daha önceden aldığım için almadım.
çivilim.com dan bakabilirsin ordada var ama resimde tabi net gözükmüyor nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama
İstanbul bursa falan sa şubesine gidip bakmanı kesinlike tavsiye ederim. çok güzel, kaliteli ve uygun şeyler var.

Ayyy canımm hemen bakacağım internetten. Civile bakmamıştım çok teşekkür ederim canım :)

rica ederim canım. ben çoğu şeyimi ordan aldım bursadayım ve çarşıya göre yarı fiyatıydı hepsi.
allah sağ sali kucağımız almayı nasip etsin. sen daha yolun başındasın sanırım ben 30 haftalık oldum bile zaman çok çabuk geçiyor :)

Sen çok şanslısın canım ürünleri görerek dokunarak alıyorsun. Ben küçük bir yerdeyim malesef o şansım yok ancak netten bakacağım. Ahhh o zaman bi bana çabuk geçmiyor :) hayırlısıyla kucağımıza alsaydık :)

iPhone 'den gönderildi.
👪🐣👪 bebeğime kavuşmama az kaldı 🐣😇👪

kalitesi harika hiç aklın kalmasın bnm aklımda yoktu bu marka görünce çok begendım yumuşacıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…