yeni doğan erkek bebek eşyaları arıyorum

befrul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
315
12
48
34
uygun fiyata yeni doğan 0.3 ay erkek bebek kıyafeti arıyorum uygun fiyat olursa çok sevinirim

Park yatak(kraft.)chicco kanguru.mama sandalyesi.oyun minderi.puset hepsi marka yeni gibi tertemiz.elektronik sut pompasi.

canım bunlar var bende yenidoğan da var içinde 55-60 parça ve üzeri parça var resimdekiler ile beraber koca bir leğen dolusu,4-5 parça pempe ürün var içlerinde geneli unisex ve farklı renklerde düşünene çok uyguna vereceğim ,fiyat sizden siz belirleyin .. hepsi tek bir kişiye gitsin bir bebeğin 1- 1,5 yıllık günlük giyimi karşılanır..

burada ilk sıra ,sırf üst grup ,sırf alt grup sırf çıtçıtlı bady vs diye ayırdım

Son düzenleme:
Tum urunlerimin fotograflarini koymak istiyorum arkadasim bi sorun oluyor nasil koyacagima yardimci olabilirmisin.nerede ikamet ediyorsun

izmir
mesajı yazdıktan sonra alt kısımda eklenti ekle var tıklayın başka bir sayfa açılcak ordan sağ üst dosya ekle tıklayın resim seçip yükle deyin sonra aşağıya atacak içeriği ekle deyin sonra sağ alt bitti tıklayın sonra mesaj yazdığınız sayfaya yönlendircek sizi cevapla diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…