- 30 Aralık 2015
- 582
- 1.245
- 113
- 28
- Konu Sahibi KirmiziSatenGecelik
-
İnşallah kötü birşey yoktur miniğinilk kez duydum
Buarada nickiniz çok garip
Kol segirmesi derken kastettiginizi biraz acsaniz? Nasil segiriyor, ne durumlarda segiriyor, ne kadar uzun suruyor gibi?
Ben sebep sormadim ki, segirmek dediginizin aciklamasini sordum.ortada görünen bir sebep yok, 2 günlük zaten, sıklıkla seğiriyor
Ben sebep sormadim ki, segirmek dediginizin aciklamasini sordum.
Durum nedir bilmiyorum sadece Allah yardımcısı olsun küçük meleğin diye yazmak istedim inşallah önemli bişey değildir Allah yardımcısı hızır yoldaşı olsun
Umarim bir seyler yoktur. Allah acil sifalar versin.
Normal mi oldu dogumzor bir doğum oldu doktorun kaslarını zedelediğini düşünüyoruz. Nickim de burada bazı konulara yazılan esprili bi cevaptı bu arada
evet normal doğum, uzun sürmüş ve zor olmuş.Normal mi oldu dogum
Mesela bebek kucaktayken, yatagina alip koyarken, veya yattigi yerde bebege aniden dokunulunca, kucaga alirken aniden pat diye kolunu kaldirip, birkac saniye icinde indiriyor mu? Ve tek kol mu bu, yoksa iki kol birden mi?durduk yere kolu atıyor, refleks gibi, kendiliğinden, yukarı kalkıp iniyor. nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
o kadar ayrıntısını bilmiyorum ancak yarın arayıp durumu öğrenebilirim. tek kol sadece onu biliyorum.Mesela bebek kucaktayken, yatagina alip koyarken, veya yattigi yerde bebege aniden dokunulunca, kucaga alirken aniden pat diye kolunu kaldirip, birkac saniye icinde indiriyor mu? Ve tek kol mu bu, yoksa iki kol birden mi?
Çok geçmiş olsun umarım ALS hastalığı değildir geçici birseydir inşallahArkadaşlar bir yakınımızın 2 gün önce bebeği dünyaya geldi. Fakat sürekli kolu seğiriyor bu yüzden şuan hastanede. Sonuçlar çıkacak ama şuan anne çok endişeli daha önce bu durum birinizin başına geldi mi acaba, geçiyor mu bu seğirme?
titremeye benziyor ama sadece tek kolunda varTitreme gibi mi?
Benimki de ilk hafta cok titriyordu...
yuzu gozu segiriyordu
ama hepsi hafifledi...gun gectikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?