• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğan bebekte kol seğirmesi

KirmiziSatenGecelik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
582
1.245
113
28
Arkadaşlar bir yakınımızın 2 gün önce bebeği dünyaya geldi. Fakat sürekli kolu seğiriyor bu yüzden şuan hastanede. Sonuçlar çıkacak ama şuan anne çok endişeli daha önce bu durum birinizin başına geldi mi acaba, geçiyor mu bu seğirme?

Durum nedir bilmiyorum sadece Allah yardımcısı olsun küçük meleğin diye yazmak istedim inşallah önemli bişey değildir Allah yardımcısı hızır yoldaşı olsun :(

Kol segirmesi derken kastettiginizi biraz acsaniz? Nasil segiriyor, ne durumlarda segiriyor, ne kadar uzun suruyor gibi?

İnsallah bi sorun yoktur sizi korkutmak istemem ama benim dogumum sezeryan oldu doktor bebek omzu genis zor dogum olur ve sinirler zarar gorebilir dedi dayimin kizinin bu yuzden sag kolu tutmuyo dogum esnasinda sinir kopmus parmaklarini hareket ettiriyor mu

durduk yere kolu atıyor, refleks gibi, kendiliğinden, yukarı kalkıp iniyor. nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Mesela bebek kucaktayken, yatagina alip koyarken, veya yattigi yerde bebege aniden dokunulunca, kucaga alirken aniden pat diye kolunu kaldirip, birkac saniye icinde indiriyor mu? Ve tek kol mu bu, yoksa iki kol birden mi?

Mesela bebek kucaktayken, yatagina alip koyarken, veya yattigi yerde bebege aniden dokunulunca, kucaga alirken aniden pat diye kolunu kaldirip, birkac saniye icinde indiriyor mu? Ve tek kol mu bu, yoksa iki kol birden mi?
o kadar ayrıntısını bilmiyorum ancak yarın arayıp durumu öğrenebilirim. tek kol sadece onu biliyorum.

Arkadaşlar bir yakınımızın 2 gün önce bebeği dünyaya geldi. Fakat sürekli kolu seğiriyor bu yüzden şuan hastanede. Sonuçlar çıkacak ama şuan anne çok endişeli daha önce bu durum birinizin başına geldi mi acaba, geçiyor mu bu seğirme?
Çok geçmiş olsun umarım ALS hastalığı değildir geçici birseydir inşallah

Back