Çocuk Hastalıkları Yeni dogan bebekte bagirsak ve solunum sorunu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mondschein_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
33
50
40
merhabalar herkese,
Cok ender gorulen bir durumla karsi karsiyayiz. 35+5 haftalikken kizimiz dogdu. 2 bucuk aydir yogun bakim unitesinde. Iki kere bagirsak ameliyati oldu. Hala solunum cihazinda. En son soylenilen bagirsaklarinda sinir hucrelerinin olmayasi ve solunumunun da bununla ilgili olusu. Uykusunda nefes almayi unutuyordu simdi uyanikkende almiyormus denildi. Boyle bir sey yasayan var mi diye merak ettim. Bagirsaklarinda sinir hucresi olmadan dogan bebeginiz oldu mu?

Canim benim yaaaa kıyamam ben ona çok ama cokkk geçmiş olsun arkadaşım ben böyle bişey duymadım ama ınsallah bi çözümü vardır sen de sabırlı ol lütfen bebis için dua edicem ınsallah bir an önce bebeğine kavuşursun saglikla

Cok tesekkur ederim. Dualara cok ihtiyacimiz var. Bugun genetik arastirma icin bilgi verdiler. Bazi gercekleri anlamamazliga verdigimden kendimi gecistiriyordum ama oyle olamadigini anladim. Stomasi var yani bagirsagin birazi agizlastirildi ordan kaka cikisi oluyor Ama doktor hucre olmayan bir yerden geliyor kaka gibi degil dedi. Hucrede sonradan olusacak bir sey degil. Boyle bi sey yasayan var mi yoksa tek ben miyim?

çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim yavrunuza. aynı durummu bilmiyorum ama arkadaşımın kızındada hatırladığım kadarıyla bu şekilde bir durum vardı. doğduğundan beri hastanede. ameliyat oldu tedavisi hala sürüyor. çok ender görülen bir hastalık olduğunu söylemişti. şu an ege üniversitesinde yatıyor. çok da tatlı bir kız. arayıp ne zamana kadar devam edeceğini bile soramıyorum :KK43: Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.

Ozelden size yazmaya calistim ama olmadi. Ege univeristesinde o hanimefendi ile gorusmek cok isterim. Ben de cok zor zamanlar geciriyorum ama buraya yazmaya sonunda karar verdim. Benim gibi ayni sureci yasayanlar belki vardir diye umut ettim..

Çok geçmiş olsun.bilgim yok.duadan başka elimden bişey gelmiyor.insallah kışa suredeiyi olur yavrunuz

Prematüre bebeklerde solunum sıkıntısı hep olur ve düzelir 1hafta 10 gün içinde.ama bağırsak problemini duymadım.merak etme yenidoğan ünitesi minik minik doğan bebişlerle dolu iyi olur bebeğin . Şifa versin rabbim

Ayni durum degil ama hastanede tanistigim bi arkadasimin cocugunun bagirsaklari anne karninda parcalanmisti simdi cocuk iyi. Allah sifa versin bide siz kendinizj cok birakmayin siz guclu oldukca bebek bunu hissediyor.

Aysenaz93 Aysenaz93 bilginiz varsa konu sahibini bilgilendirebilir misiniz, kimsenin konu hakkında bilgisi yok.

Keza benim de yok. Sadece çok geçmiş olsun dilemeye geldim, umarım bir an önce sağlığına kavuşur bebeğiniz. Siz güçlü olmaya çalışın annesi, onun size ihtiyacı var.

Aysenaz93 Aysenaz93 bilginiz varsa konu sahibini bilgilendirebilir misiniz, kimsenin konu hakkında bilgisi yok.

Keza benim de yok. Sadece çok geçmiş olsun dilemeye geldim, umarım bir an önce sağlığına kavuşur bebeğiniz. Siz güçlü olmaya çalışın annesi, onun size ihtiyacı var.
Barsakta sinir hucresi yok deyince aklima hirschsprung hastaligi geldi. Ama solunumla ilgisini de bagdastiramadim yardimci olamiyorum :KK43:
Allah yardimcisi olsun konu sahibinin.

Barsakta sinir hucresi yok deyince aklima hirschsprung hastaligi geldi. Ama solunumla ilgisini de bagdastiramadim yardimci olamiyorum :KK43:
Allah yardimcisi olsun konu sahibinin.
Evet hirschbrung Ama extensive yani tum bagirsaklar o sekilde.. oyle bi vaka yasayan var mi acaba? Yasamla bagdasmayan bir durum dediler.. Ama ben tamamen umudumu kaybetmek istemiyorm

Ayni durum degil ama hastanede tanistigim bi arkadasimin cocugunun bagirsaklari anne karninda parcalanmisti simdi cocuk iyi. Allah sifa versin bide siz kendinizj cok birakmayin siz guclu oldukca bebek bunu hissediyor.
Onun yanindayken cok guclu hissediyorum kendimi cunku o bana oyle enerji veriyor. Bu durum cok ender gorulen bi vakaymis. Rabbim bize verdi vardir bir hayri diyorum hep. Solunum da 3 ay olcak solunum cihazinda uyurken nefes almayi unutuyor. Sinir hucreleriyle baglantili bir durum diyorlar

X