Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yeni dogan bebeginizi nerede yatirdiniz?

icesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
173
1
66
İstanbul
Kizlar merhaba,
Cok kararsiz kaldigim bir noktada sizden yardim istiyorum.
Biz, bebegime oda takimi aldik. Oda takiminin besigi sallaniyor.
Birde, arkadasimizdan aldigimiz bambu sepetimiz var. Bu bambu sepet bos yani giydirilmesi gerekiyor. Fakat fiyatlar ucmus gitmis. O fiyata park yatak alinir yani. Bir de evimde yerim yok 3-4 ay sonra o bambu sepeti kullanamayacagim dunyanin parasini verdigim sepet bosa cikacak.
Park yatak alip uzun sure kullanayim mi? (kac yasina kadar park yatakta kaliyor?)
Yoksa bebegin odasindan sallanan besigini alip kendi odama mi koyayim?
Bu durumda bebegimin odasinin takimi bozulacak dolap sifonyer bi odada, yatak bi odada hos olur mu?

Son düzenleme:
slm madem besigi var bence onu kullan bebekler ilk ne sekilde uyumaya alisiyorsa sonra hep onu istiyor bastan besigine koy bende besigini odama koyucam

en iyisi sen bebeğinin beşiğini al odana.sepet senin işini görmez dediğin gibi pahalıya patlar.park yataktan ben de kullanıyorum yani 2-3 yaşına gelene kadar bile kullanabilirim çünkü kademeli şekilde ama pek de memnun sayılmam malesef benim kız sallanmaya çok alıştığı için park yatak yeterince sallamıyo.kızımın dolabı filan kendi odasında yatağı benim odamda.

modeline göre değişir ama bizdeki bambu sallananından.. hep heveslenmişimdir bambu beşiklere vermesede alacaktım, alacağım paraya süsleteceğim şimdi. 7-8 ay rahat kullanır dedi eltim ondan sonrada kendi odasına koyarız artık tabii yüreğim el verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…