Çocuk Hastalıkları yenı dogan bebegım megerse kalp hastasıymıs:(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
yazdıklarınızı gözyaşları içinde okuyorum benim bebeğim 1.5 aylık kalp damarında daralma var 4 aylıkken kontrolümüz var inşallah açılır Allahım meleklerimizi korusun

yazdıklarınızı gözyaşları içinde okuyorum benim bebeğim 1.5 aylık kalp damarında daralma var 4 aylıkken kontrolümüz var inşallah açılır Allahım meleklerimizi korusun

acımı paylaştığın için sana çoook tşk ederim..
insan başına gelmeyince anlamıyor çünkü ne kdr ağır olduğunu.
inan bana senin şu andaki durumunu endişelerini çok iyi anlayabiliyorum.
aynı yolladan geçiyoruz çünkü.
dr. değilim ama az çok artık bişiler anlayabiliyorum bebeklerdeki kalp
sorunları ile ilgili. bence yüreğini ferah tut ve hep olumlu düşün.
eğer kötü bişi olsaydı her ay görmek isterdi dr. inan bana, sizi
2,5 ay sonrası çağırmışlar. ben hamileliğim boyunca bebeğim ameliyat
olana kdr heray kontrole gittim bi gelişme var mı diye.
bence bebeğin geliştikçe kalbi de gelişecek ve damarı normal halini alacak
hiç şüphen olmasın.
sen yeter ki hep dua et ve daima iyi şeyler düşün..
onlar birer melek ve allah onları hep korur..

canım sanada bebegınede cok gecmıs olsun yardım etme amaclı yazıyorum.benım de dogustan vsd li bı kızım var.dogduktan sonra ogrendık kalbının delık oldugunu.kalbındekı delık bır cm den buyuktu.ama cok sukur kurtulduk.altunızadede baskent unıverstesı hastanesı var orda prof.dr. rıza bey yaptı amelıyatını.10 aylıkken amelıyat oldu.suan 16 aylık ve ıyı cok sukur.o hastaneyı sıddetle onerırım.ssk anlasması olan ozel bı hastane.ve hıc bı fark almıyolar ve doktorlar mukemmel.tabı senın maddı durumun neye elverıyo bılmıyorum ama amerıkan hastanesı pahalı bı hastane.bu arada bebegıne herhangı bı rahatsızlık verıyomu hastalıgı?benım bebegım kılosu cok ıyı olmasına ragmen morarıyo bayılıyodu kendınden gecıyodu.ustelık 10 ay boyunca sureklı agladı cok huzursuz bı bebetı.gece gunduz uykıu nedır bılmedım.neyse hepsı gectı.allah senıde kurtarsın ınsallahhhhhh

cnm ınsallah bı sorun olmaz ıkıncı bebegınde.benımde kızım kalp hastasıydı.amelıyat oldu.sımdı ıyı cok sukur.ama sımdıden benıde ıkncı cocukla ılgılı tedırgınlık sardı daha dusunmuyorum ama bıgun ıllakı olucak acaba oda rahatsız mı dogar dıye dusunmuyo degılım.cok zor senı cok ıyı anlıyorum yasamayan bılemez.ama bı taraftanda dıyorum kı allah herseyı kararlastırmıstır.bız ne desek bos.yucu mevlamın taktırı ılahısı neyse o olur.sen sımdı bunlar dusunup ıcındekı yavrucugunuda uzme.allah hayırlı dogumlar saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallahh....

çok geçmiş olsun, inş. yeni bebişin de hiç bi sorun olmaz..:Saruboceq:

merhaba cnm,
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim sana.
çok şükür ki kötü günler geride kaldı ve bebeğim
1ay önce kalp ameliyat oldu. şimdi sağlığı çok iyi
ve kilo almaya devam ediyor.
senin de dediğin gibi amerikan hastanesi çok pahalı ve sk anlaşmaları olmadığı için 45-50milyar civarında para istediler. bebeğimin kardiyoloğu ve kalp cerrahı amerikan hastanesinde oldukları için ordan bahsettim. ama cerrah prof. halil türkoğlu sgk anlaşmalıvatan caddedindeki 29mayıs hastanesinde yaptı ameliyatı ve çok başarılı geçti.
sana sormak istediğim bazı konular var; yardımcı olabilirsen çok sevinirim. bebeğinin kilo alma durumu nasıl? benimkisi kilo almaya başladı ama ben ilerisi için merak ediyorum, acaba zayıf mı kalacaklar? sana dr.un bilgi verdi mi bu konuyla hiç? bir de gelecekte profesyonel sporcu olmasın dedi. ama hobby olarak spor yapabilirmiş. ben çocuğumun okulda ve sosyal çevresinde diğer bütün çocuklar gibi oynamasını spor yapmasını istiyorum haklı olarak onun psikolojisini de düşünerek. sence? bilgin var mı bu konuyla ilgili?

bebeğim şu an 64 günlük..19. günden 54. gününe kadar bizimle değildi...kalp damarları ters doğmuş...35 gün hastanede yattı...25 gün yoğun bakımda..15 gün yavrumu hiç göremedim..ameliyata ben gönderdim 20 günlükkken ağzında emziyi :)..12 saar sürdü ameliyatı riski çoktu ALLAH a şükür damarlarda bekledikleri terslile karşılaşmadılar basıncın birden düşme riski vardı..aeliyattan çıkarken ki hali gitmiyor gözümün önünden başında 10 dr vardı herkes bi yerlerini tutuyordu görünmüyordu kuzum( yaşam ünitesine bağlamışlardı 1 hafta kaldı..ameliyattan sonraki gün eşimle beni çağırdılar çok kritik her an her şey olabilir dediler..HER ŞEY derken ne demek istediklerini hiç düşünmek istemedik yığıldık kaldık..bebişimi çok özleüyordm..yoğun bakım kapısında geçen 25 gün...nasıl anlatmalı...bi arkadaş vardı 2,5 aylık bebişi vardı kalbi yarım doğmuş o da her gün geliodu 3 gün gelmedi arıyrm tlfn cvp vermyr hemşireye sordum vefat etti dedi..ne yapacağımı şaşırdım çok korktum sonra bebişim napıodu içerde nasıldı 15 gün oldu görmeyeli özlemiştim çok...yaşam ünitesini çıkardılar 1 hafta sonra solunum cihazına bağladılar o sırada ciğeri bi enfeksiyon kapmış diyalize bağlanmış...yani nasıl anlatacağımı bilmyrm bunları yaşadığıma inanamyrm hayal gibi şu an hepsi..BU BıZıM ıMTıHANIMIZDI ıNŞ. BıTMıŞTıR..19 ocak da kontrolü var...şu an evimizdeyiz şükür büyüyor bebişim...ilk gördüğümde yoğun bakımda çok ağlamştım hiç benzemyrdu benim bebişime ama şimdi çok tatlı kızım hep şükrediyorum ALLAH a kızımı bana bağışladı..biz bunu DUA yla yendik...başka bi izaı yok çünkü bizi çağırıp kritik dedikleri gün kızımın kalbi yarım saat durmuş ( DUA lar vesile oldu ALLAH kızımı bağışaldı..profesör dr lar hemşireler şaşkın beklemiyorlardı..ama ben bekliyordum çünkü DUA edeni çokdu içim rahattı..RABBıM den isteyin inş. verir..ŞıFA O'NDAN dr lar vesile......

yazdıklarını okuyunca çok çok üzüldüm..
bizim hastane günlerimiz geldi aynen gözümün önüne.
ameliyat süresince o bekleyiş, yoğun bakım kapısının önünde günlerce
beklemeler ve yoğun bakımda bebişimi ilk gördüğüm kare hiç gitmiyor benim de
gözümün önünden. bunu yaşamayan anlayamaz tarif edemez sanırım.
senin gibi ben de aynen Allah bizi sınadı diyorum ve inşallah
bu son olur.
kızına Allah sağlıklı uzun uzun ömürler versin canım. çok çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim ALLAH kimseye yaşatmasın...sana da çok geçmiş olsun...

benim de bebeğitimali var mı bum 1 aylık onun da kalp damarlarının birinde daralma var.siz 4 ay sonra kontrolümüz var inşallah açılır demişsiniz.açılma gibi bir ihtimal var mı gerçekten.doktorumuz bize bu hastalığın kendiliğinden geçmiceni söyledi.peki bu daralmanın açılması için bebkte ne gibi gelişimlerin olması gerekir.beni aydımnlatırsanız mutlu olurum.

benim de bebeğim bir aylık onunda kalp damarlarının birinde adarlma var kilo alması önemli imiş.bugün tartıldı 1 kilo almış çok şükür allah bütün annelerin yardımcısı olsun.dualarım bütün bebekler ile

Çok geçmiş olsun üzerinden çok zaman geçmiş iki çocuğunuzda iyidir inşallah.bnde internette bu konuyla ilgili biseyler ararken gördüm.aynilari geldi başıma.hamilelikte anlamadı doktorlar bütün testleri yaptirmama rağmen. 3gun eve gittik.kontrole gittiğimizde takip ettiğim için belli oldu aynı gün içinde anjio oldu geç kalındığı için bazı değerleri yükselmedi Dr ameliyat edemem dedi.sonra 7.gun ameliyat oldu.sonrasinda akciğerlerde komplikasyon gelişti.hala yoğun bakımda 29 gün oldu bugün.solunum cihazından ayrilamadi akciğerlerde sorun olduğu için.cok uzun yazdım ama bnm merak ettiğim sonrası aslında eve gittikten sonra neler yaptınız nelere dikkat ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…