Yeni doğan bebeği olanlar yardımcı olabilir mi

Merve1126

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
110
46
98
35
İyi günler bebeğiniz doğduğunda 1numarali bezi ne kadar süre kullandınız ne kadar bez gitti 200lu paket aldım şimdi gene indirim var almalı mıyım acaba

İyi günler bebeğiniz doğduğunda 1numarali bezi ne kadar süre kullandınız ne kadar bez gitti 200lu paket aldım şimdi gene indirim var almalı mıyım acaba
Canım bende 200lü almıştım ek olarak 100 adet daha al yeterli Zaten bebek hemen 2 numaraya geçiyor

1.5 ay kadar kullandım. Çocuğum 3250 doğdu
1 aylıkken 3800 idi
2 aylıkken 4400 idi buralardan sonra 2 numaraya Geçtik

Ben sadece ilk hafta 1 numara kullandim.
1 ay da 2 numara kullandim. Sonra 3e gectim.

İndirime denk gelirseniz 2 ve 3 numara stoklayin. Ben 1 numara hic kullanmadim
Aradığım yorum .merhaba anneler .bende 7 aylık gebeyim yavaş dan hazırlık başlıyorum. Yeni doğan bezi mı almaliyim 1 numara yoksa 2 mı ben 2 alayım diyorum yeni dogana. Sizce büyük olurmu

Aradığım yorum .merhaba anneler .bende 7 aylık gebeyim yavaş dan hazırlık başlıyorum. Yeni doğan bezi mı almaliyim 1 numara yoksa 2 mı ben 2 alayım diyorum yeni dogana. Sizce büyük olurmu
1-2 numara toplamda 3-4 paket edecek kadar farklı markalardan alabilirsiniz. Kesinlikle stok yapmayın. Hangisi bebeğinizin cildine ve fiziğine uyacak, hangisi uymayacak bilemezsiniz. doğumdan 1-2 ay sonra netleşir, o zaman stok yaparsınız. mesela oğlumda 2 aylıkken egzama çıktı, parfümlü, losyonlu bezleri kullanmadım. Prima stoklasaydım elimde kalırdı.

Reactions: 76a
Benim cocuklarim 3 kg uzeri dogdular, ilk 1 hafta almis oldugum 1 bedeni kullandim, sonra 2’ye gectim. Hatta hastanede direkt 2 takiyorlardi

Reactions: 76a
Benim kızım şuan 6 yaşında. 3 900 dogmustum 1 numara bez stokladim prima hiç olmadı 2 kullandım şimdi. 2 bebegime 2 numara alsam nolcakki cokmu büyük olur karar veremedim diyorum rahat olsun 2 iyi 1 numara mini çok küçük dar olur diyorum karar veremedim ya

Bu arada hastane çantası neler olmali. 6 sene sonra 2 bebeğim bez mama kıyafet islakmendil hangisi almaliyim kıyafet olarak ne koymalıyım yaz bebeği olacak.ay çok sorum var yardimci olursanız güzel anneler .emzirirken maf oluyorum çok yara oluyor göğüs uclarim çok fena hangi krem almaliyim .

Benim oğlum 7 haftalık şu an 2 numara kullanıyoruz
Bence bir süre gözlemlemeyin çünkü bu bebeğin kilosuna ve beze de bağlı benim oğlum çok iri bir bebek değildi. Sl..py almıştım ama 1 numarası pri..maya göre daha küçüktü ayrıca bitsin diye saydımmçünkü ben sevmedim sızdırma yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…