Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günler bebeğiniz doğduğunda 1numarali bezi ne kadar süre kullandınız ne kadar bez gitti 200lu paket aldım şimdi gene indirim var
Canımİyi günler bebeğiniz doğduğunda 1numarali bezi ne kadar süre kullandınız ne kadar bez gitti 200lu paket aldım şimdi gene indirim var almalı mıyım acaba
Canım bende 200lü almıştım ek olarak 100 adet daha al yeterli Zaten bebek hemen 2 numaraya geçiyorİyi günler bebeğiniz doğduğunda 1numarali bezi ne kadar süre kullandınız ne kadar bez gitti 200lu paket aldım şimdi gene indirim var almalı mıyım acaba
Teşekkür ederimCanım bende 200lü almıştım ek olarak 100 adet daha al yeterli Zaten bebek hemen 2 numaraya geçiyor
Teşekkür ederim canımAlma çok bez alma bence canim yeterli biz hemen 2 numaraya gecmistik erken dogdugu halde![]()
İndirime denk gelirseniz 2 ve 3 numara stoklayin. Ben 1 numara hic kullanmadimİyi günler bebeğiniz doğduğunda 1numarali bezi ne kadar süre kullandınız ne kadar bez gitti 200lu paket aldım şimdi gene indirim var almalı mıyım acaba
1.5 ay kadar kullandım. Çocuğum 3250 doğduİyi günler bebeğiniz doğduğunda 1numarali bezi ne kadar süre kullandınız ne kadar bez gitti 200lu paket aldım şimdi gene indirim var almalı mıyım acaba
Aradığım yorum .merhaba anneler .bende 7 aylık gebeyim yavaş dan hazırlık başlıyorum. Yeni doğan bezi mı almaliyim 1 numara yoksa 2 mı ben 2 alayım diyorum yeni dogana. Sizce büyük olurmuİndirime denk gelirseniz 2 ve 3 numara stoklayin. Ben 1 numara hic kullanmadim
1-2 numara toplamda 3-4 paket edecek kadar farklı markalardan alabilirsiniz. Kesinlikle stok yapmayın. Hangisi bebeğinizin cildine ve fiziğine uyacak, hangisi uymayacak bilemezsiniz. doğumdan 1-2 ay sonra netleşir, o zaman stok yaparsınız. mesela oğlumda 2 aylıkken egzama çıktı, parfümlü, losyonlu bezleri kullanmadım. Prima stoklasaydım elimde kalırdı.Aradığım yorum .merhaba anneler .bende 7 aylık gebeyim yavaş dan hazırlık başlıyorum. Yeni doğan bezi mı almaliyim 1 numara yoksa 2 mı ben 2 alayım diyorum yeni dogana. Sizce büyük olurmu
Benim cocuklarim 3 kg uzeri dogdular, ilk 1 hafta almis oldugum 1 bedeni kullandim, sonra 2’ye gectim. Hatta hastanede direkt 2 takiyorlardiAradığım yorum .merhaba anneler .bende 7 aylık gebeyim yavaş dan hazırlık başlıyorum. Yeni doğan bezi mı almaliyim 1 numara yoksa 2 mı ben 2 alayım diyorum yeni dogana. Sizce büyük olurmu